CYPRUS CRITIC

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

To absolut coolness ranking των κύπριων πολιτικών.

Όλοι φαντάζομαι έχετε υπόψη σας τις φοβερές καμπάνιες της βότκας Absolut που μεσουρανούσε στα late 90’s και early 00’s. Ε λοιπόν μετά που ανακαλύψαμε με οδυνηρό τρόπο ότι τελικά μόνο μόστρα φρου φρου και αρώματα ήταν η συγκεκριμένη βότκα (νάκκο σπίρτο) σταματήσαμε να την πίνουμε και το γυρίσαμε σε άλλα ποτά και άλλες βότκες. Έπιασεν με όμως προχτές που λαλείτε τηλέφωνο μια δίμετρη Σουηδέζα (που είχα που την Αγιά Ναπα) που εν Brand Manager της Absolut και είπε μου ότι μάχουντε να κάμουν comeback. Αποφασίσαν λοιπόν να πλασάρουν για την νέα τους καμπάνια το Αbsolut coolness ranking των Κύπριων πολιτικών και έτσι επικοινωνήσαν με τον πλέον αρμόδιο τον γάρο τον critic. Εν εμπορούσα φυσικά να αρνηθώ της Gerda, είπαμεν εν δίμετρη.
Η ανάλυση μου λοιπόν θα ξεκινήσει από την εφηβική ηλικία των πολιτικών μας τζαμέ που ξεκινούν να ξεχωρίζουν τα τσακάλια που τα ππούλια. Πριν αρχίσω όμως πρέπει να πω ότι δυστυχώς εν εχωρούσαν ούλλα τα σιαχίνια μέσα στην λίστα μου άρα υποχρεωτικά εκόψαν κάποιοι πίσω. Μην μου αγχώνεστε όμως θα σας αφιερώσω και εσάς χρόνο σε άλλο post. Οϊ Οϊ μεν κλαίεις Αβέρωφ μου έννα σου κάμω άλλο κείμενο εσένα που ενναν ειδικά για τους Παφίτες.

Ξεκινούμε λοιπόν από τον πρόεδρο. Ο fool (sorry full) χώρκατος που το Δίκωμο ηταν που τζίντα κοπελλούθκια που ήταν προκομμένα τζαι νούσιμα τζαι ήταν τζαι καλοί μαθητές. Φυσικά 10 ήταν ούλλοι τζαι ούλλοι μες την τάξη αλλά ήταν όντως ο καλλίτερος. Σιγά σιγά μεγαλώνοντας άρκεψε να γίνεται πιο popular αφού εν έμεινεν όμιλος που εν εγράφτηκεν κίνημα που εν εμπήκεν χορωδία που εν ετραγούδησε και sponsored που το κόμμα εκδρομή που εν επήε. Εμάθαν τον ούλλοι σαν το συμπαθέστατο αλλά νάκκο γλυφτούι τζαι πριχτούι χωρκατούι που όπου πάεις εν τζαμε τζαι σαλαβατά όπως την τσιριπίλλα. Μιλά τζαι νάκκο χωρκάτικα γιατί νομίζει ότι εν πιο cool έτσι αλλά εμείς δεν μασάμε. Τρώει κότσινη. Δημητράκη μου εν περνάς.

Ο Γιαννάκης, το ελαιόδεντρο της κυπριακής πολιτικής σκηνής. Ο μεγάλος αυτός σοσιαλιστής (αγγούρκα) πολιτικός που θα σώσει την Κύπρο από τον Τούρκο εισβολέα (αλλά και θα την σώσει γενικότερα) στο σχολείο ήταν μοναχικός τύπος. Εν του εμιλούσαν οι συμμαθητές του και οι συμμαθήτριες του εθωρούσαν τον τζαι επεριπέζαν τον (εκόφκαν κούρβα). Ήταν τζίντο κοπελλούι που έστεκεν στην άκρα της τάξης το διάλειμμα έτρωε το σαντουιτσούι του μόνος του τζαι εχρίζετουν τζιόλας αφού εσπουρτούσαν του οι τομάτες πας το άσπρο το πουκάμισο. Ειχε τζαι την φήμη ότι εφεύκαν του τζαι λίες κλανιές συνήθειο που του έμεινε τζαι ως τωρά σαν μιλά. Έφκαλεν ούλλο το σχολείο χωρίς να κάμει sex αφού η μάμμα του εν τον άφηνε καν να πάει έξω έτσι έμεινε μια ζωή παρθένος να μινίσκει ακόμα μαζί της. Δεν περνά είπαμε πρέπει να εν cool οϊ μαννούι.

Ο Νίκαρος. Οοοοο μεγάλος λεβέντης στο σχολείο. Αρκεψεν τζαι που νωρίς το τσιάρον τζαι ήταν μες τους cool της παρέας. Ήταν τζαι πελλολεμεσιανός τζαι εταπάνιαν τζαι μέσα μέσα τον μικρό Γιαννάκη για να κάμνει χάζι. Ήταν τζαι popular με τες γενέτζες αλλά όσον εμεγάλωνεν εγίνετουν νάκκο νευρικός παράξενος τζαι αντιδραστικός. Άμαν εν εγίνετουν το δικό του επιάναν τον τα νεύρα έσυρνε τασάκια επαούριζεν τζαι το σιρόττερο έπιαν τον τελικά τζαι middle life crisis τζαι άρκεψεν να βάφει τζαι τα μαλλιά του μαύρα κορακίσια. Μμμ εν υποψήφιος αλλά εν είμαι σίουρος.

Το Τασσούι. Αααα μεγάλη και περίπλοκη ιστορία το Τασούι. Ήταν βουτυρόπαιδο του γνωστού ιδιωτικού σχολείου και έκαμνε παρέα με άλλα γνωστά πλουσιόπαιδα της πρωτεύουσας. Ηταν γενικά τζαι τούτος popular αλλά βασικά εκάμναν τον παρέα ούλλοι γιατί είχε μεγάλο σπίτι με πισίνα, εξωχικό με beach volley τζαι όποιος ήταν πιο φίλος του εννα τον εκανόνιζεν και ο παπάς του στον στρατό να φκένει γιατί ήταν γνωστό ότι ο παπάς του τζαι το κόμμα του εν άφηκεν κανένα ποττέ παραπονημένο. Έφκαλλεν τζαι γενέτζιες το Τασσούϊ γιατί εβάσταν τα μαννά του τζαι ήταν καλός γαμπρός. Πραγματικά cool ομως εν ήταν ποττέ αφού ήταν νάκκο λειψός, τζαι ήταν επίσης γνωστό ότι εδίαν του τζαι ταπάνι η αρφή του στο σπίτι.
Το Μαριούι εν θα το βάλουμε μέσα γιατί εν τζαι μειονότητα και ως γνωστό στην Κύπρο εν περνούν τούντα μασκαραλίκια. Αν μεν είσαι Κυπραίος άσυλα κουμπάρε να κάθεσαι έσσω σου.

Έχουμεν τωρά που λέτε και το Σιλλουρούι. Τούτος ήταν νάκκο πιο μιτσίς που τον Νίκαρο στο σχολείο αλλά ήταν στην ίδια παρέα τζαι είσεν τον πολλά ψηλά. Ο Νίκαρος είσε τον που κοντά αλλά εδίαν του τζαι καμιά πουπάνω να μεν χαλαρώνει. Γενικά επέρναν λίον απαρατήρητο το Σιλλουρούι τζαι έβαλε στόχο ζωής να ξεπεράσει τον Νίκαρο. Αλλά έμεινεν του ο στόχος αφού εμεγάλωσεν έγινεν κκέλης έμεινε κοντός τζαι μόνο πελλάρες λαλεί. Ε που να πά να σταθείς έτσι σκέδιον.

Μετά έχουμε και τον LieLickAss που λέει και ένας γνωστός αρθρογράφος. Ε τούτος σίουρα πρέπει να πάει για άλλο βραβείο. Τούτος επίεν που ήταν μιτσίς 3 φορές νοσοκομείο που αφυδάτωση που το πολλίν το γλείψιμο. Να μου πείτε καλά οι άλλοι εν γλύφουν. Ε γλύφουν αλλά τούτος εν σιρότερος τζαι που σσίλλον τζαι anyway εν τζαι Παφίτης. Ε είπαμεν ούλλα τζιούλλα παφίτες εν βάλλουμεν στην καμπάνια. Εν βοτκα που εννα πουλήσουμεν οϊ ρέσσιν.
Με κάτι άλλους τύπου Παναγιώτα και σπουργίτης εν αξίζει να ασχοληθούμε για ευνόητους λόγους......Νομίζω όμως ότι αποφάσισα.

The champion is Παπαδάκης. Εκπρόσωπος τύπου του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος ΕΔΕΚ. Που ήταν μιτσής εβάσταν chally μαύρη με σέρκερ τζαι ούλλα τα νίκελ της μοτιφαρισμένη 100αρα. Είχε τζαι το μαλλί μακρύ ως τον κολλάρο κολλημένο πίσω με brylcreem σάννα τζαι έγλυψε τον κατσέλλα τζαι επίεννεν τζαι πολλά Piccadilly τζαι Piccadilloui. Μεγαλώνοντας ακολούθησε την σοσιαλιστική ιδέα αλλά τελικά η πολλή παρέα με τον Γιαννάκη εχάλασεν τον. Εγινε νάκκο γλυφτούι τζαι πόρτης αλλά ακόμα οδηγά την Kawasaki του (που τα καλά τωρά) τζαι ακούει Ελληνικό έντεχνο Ροκ (που τα καλά τωρά) τζαι γύρνει την κελλέ του πίσω τζαι κλίει τα μάθκια του του στον ρυθμό του «Κι’αν είμαι Ροκ» του Παπακωσταντίνου....Το μαλλούι είναι ακόμα επιμελώς χτενισμένο-αχτένιστο πίσω (βάλλει wax τωρά), αλλά πάντα μακρύ σχεδόν ως το κολάρο έστω τζαι αν εκκέλιασεν μπροστά τζαι το μέτωπο του εν όπως το Δασάκι της Άχνας. Εν cool τζαι rock τζαι σε οποιον αρεσκει τζαι γενικα εν πολλά πελλός πολλά πελλός τζαι λέσσιν.

Absolut Παπαδάκης και σκατά στα μούτρα των υπολοίπων. Like a rolling stone…


2 σχόλια:

  1. Vrisko to post sou ligo sexistiko - den exei gynaikes politikous pou empiptoun sto absolut coolness ranking sou? Antigonara / Theocharous / Androulla (mono & mono gia to hairstyle nomizo eprepe na kameis ena comment) / & nomizo tin panayiota mas adikises tin ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ήταν λάθος μου να μην συμπεριλάβω τέρατα (της πολιτικής μας σκηνής) όπως την Αντιγόνη. Την Παναγιώτα είπα να μεν την συναφέρω πάλε γιατί είναι addictive και προσπαθώ να αποτοξινωθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή