CYPRUS CRITIC

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

The MMP awards 13-20/09/2010

Με τεράστια περηφάνια και ενθουσιασμό σας παρουσιάζω σήμερα μια νέα καινοτομία του Cyprus Critics. Λανσάρω σήμερα το MMP. Είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Λανσάρουμε λοιπόν σήμερα το Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους (από εμένα εννοείται) θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

Ξεκινούμε λοιπόν.

Την εβδομάδα 13-20/09/2010 η προσωπικότητα που ξεχώρισε είναι η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Κέρδισε επάξια τον τίτλο του MMP of the week με το σπαθί της. Κοντραρίστηκε κάπως με την Ελένη Θεοχάρους η οποία μας εξαπέλησε τις πατριωτικές της βαρέλλες από τις Βρυξέλλες και μας έκανε να διερωτηθούμε ξανά πως τζαι αφήκαν την να τους φύει τόσο εύκολα που το ΔΗΚΟ. They deserve each other που λαλούν τζαι στο χωρκό μου.

Η Χρυστάλλα όμως έπαιζε σε άλλο league την περασμένη εφτομάδα. Κατάφερε να κάμει λάθος και να υπολογίσει ότι χρωστά η εκκλησία €170,000,000 στην κυβέρνηση αλλά στην ουσία χρωστά μόνο €170,000. Να σκεφτείτε ότι εσιει τζαι τόσο τζαιρό που επιμένει και τσακώνεται με τον Σκρούτζ τον Β. Τα συγχαρητήρια μου εν εσιει έτσι πράμα ειλικρινά. Πρέπει να παραδεχτώ ότι εσύ και τα υπόλοιπα τσακάλια του Υπουργείου οικονομικών είσασταν το έναυσμα για την δημιουργία αυτού του βαρύτιμου τροπαίου. Και πάλι πολλά μπράβο αγγίξατε την τελειότητα και σχεδόν την απόλυτη μαννοσίνη και δύσκολα μπορεί κάποιος να σας ξεπεράσει. Και εις ανώτερα.

Χρυστάλλα Γιωρκάτζη MMP of the week

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου