CYPRUS CRITIC

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

The MMP award 11-18/10/2010

Επικρατούσε πανικός αυτή την εβδομάδα. Είχα καθαρόαιμο φαβορί παραγωγής γνωστού και δυναμικού επιβήτορα αλλά εφαν μας ο υπουργός αμύνης πας το photo finish. Ουλλη την εφτομάδα ελάλουν να φκάλω MMP τον Μάρκο που άλλα εκαρτέραν και άλλα του επεφύλαξε ο Μάριος στην ψηφοφορία του Δημοσίου Καμπαρέ για τις θέσεις Μαγουλά στο κυπριακό. Επερίμενε κάτι θετικό αλλά το Μαριούι τελικά έκαμε την χάρη στον Νικολάκη και στους άλλους τσολιάδες. Είπε λοιπόν ο Μάρκος πας τα νεύρα του «δεν ξέρω τι κάνω σε αυτό το κόμμα». Μετά σταθερός στην πάγια τακτική του επούτεψε τζαι επήρε το πίσω. Πάει του πολλά πάντως το «Μα εγώ ετζεν...» που ελάλεν ο Αρτεμάκης στο Βουράτε γειτόνοι. Έχασε το MMP award μπορεί όμως να πάρει το MPP award of the week. Well done Marc!!!

Όλα ανατράπηκαν λοιπόν το Σάββατο όταν διάβασα την ηρωική δήλωση του Κώστα Παπακώστα για την ακύρωση του Νικηφόρου. Ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι η ματαίωση της ''Νικηφόρος'' δεν είναι σε βάρος της εκπαιδευτικής και μαχητικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς (Come again…..της ποιας ικανότητας;;;;). Επανέλαβε εξάλλου ότι «ενόσω τα τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται στην Κύπρο, η Εθνική Φρουρά θα συνεχίσει να εξοπλίζεται να εκπαιδεύεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς». Τρέμε Τούρκε σκύλε τρέμε...

κ. υπουργέ μου σοριν τζιόλας δηλαδή αλλά είσαι ο πιο μαννός (most mannos) player of the week. Γιατί οι παραπάνω που μας (όσοι ήμασταν δηλαδή τόσο ηλίθιοι που εν επροσπαθήσαμε να πιάσουμε απαλλαγή) επήαμεν στρατό. Ξέρουμεν ούλλοι ότι εν έσιει την παραμικρή υπόθεση. Οι στρατιώτες εν πασίηδες ανεκπαίδευτοι και μαμμόθρεφτοι, οι μόνιμοι βοσκοί τζαι χαντοί τζαι οι εφέδροι βαριεστημένοι που εξιχάσαν πως στήνεται και ξεστήνεται το G3. Για ποια εκπαίδευση μιλάς; Εγώ επήα δύο φορές Νικηφόρο ως έφεδρος ως τώρα τζαι έτσι πράμα εν είδα.

Την μια φορά που αποφασίσαν να τον κάμουν (ναι κάθε καμιά πενταετία λαλούμε να τον κάμνουμε 1-2 φορές) έδωκα του ύπνου πας τα αυκιά. Άκουσα τα πάντα για την μάππα αλλά ενημερώθηκα και για όλες τις εξελίξεις του housing market (ήταν πας τα άρπουλα του ακόμα τότε). Έλυσεν επίσης ο κόλος μου (πληγή στο καυλονούρι συγκεκριμένα) κάτσε κάτσε χαμέ πουκαστον τέρατσο (άτζαπις σου εν τέρατσος; Μα έλα τζαι που σιέται). Τωρά για εκπαίδευση ας μην μιλήσουμε καλύτερα. 3 μέρες ήρτε δύο φορές ένας αστεράτος και μας είπε τις καθιερωμένες παπαριές του. Μετά εξιχάσαν μας τζαι ούτε νερό εν μας εφέραν.

Την άλλη φορά επήα παρουσιάστηκα στις 8:00 τζαι έφυα ως τες 11:00. Να μεν σας πω για βολές. Εξηχασα που πατάς για να σίρεις σιπεθκιά.

Κατά τα άλλα μιλούμε για το αξιόμαχο της Ε.Φ. Καλά ότι πείτε. Εγώ ένα ξέρω. Αν γίνει οτιδήποτε εννα πιάσω την Κούλλα (Criticoula) μου τζαι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται τζαι ας καρτερά το στοιχείο πολυβόλου τον ομαδάρχη του.
Ε.Φ. η κομπανία των αχάπαρων με μαέστρο τον Παπακώστα. κ. Υπουργέ είσαι ο MMP of the week γιατί εσιει τζαιρό που μας λαλείς πελλάρες τζαι έχω σου τα φυλάμενα.

Υ.Γ. Ακούσατε την είδηση με την Πολωνή που υποστηρίζει ότι η κόρη της έμεινε έγκυος στις διακοπές τους από την πισίνα τουριστικού καταλύματος στην Αίγυπτο;; ΧαΧαΧα. Κυρία μου wake up and smell the coffee. Η κόρη σου εν παλαμάρι αιγυπτιακό 20ποντο όπως τον κούφο που έφαεν οι εν που την πισίνα. Λαλείτε να το κάμω παγκόσμιο το award που διώ;

3 σχόλια:

  1. en tha prolaveneis an to kameis international to mmp award - exei & se alles xores arketous mannous telika apo oti fainetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E oxi! Ena vraveio kathara Kypriako pou exoume den tha to dosoume franchise. Einai diko mas diko mas DHKO mas!

    anekdoti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά έχετε δίκαιο. Παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου. Είναι μεγάλη αδικία προς τους κύπριους μαννόμαννούς να το κάμω global.

    ΑπάντησηΔιαγραφή