CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Σε συνέχεια της προηγούμενης μου ανάρτησης θα ήθελα να απολογηθώ στον μέγα Έλλην και πατριώτη Ζαχαρία Κουλία. Είχα μια ανησυχία. Μια φαγούρα καλέ από κάτω. Σκεφτόμουν ότι ναι μπορεί να τον ανάφερα και να πήρε και αυτός το βραβείο του MMP αλλά μια προσωπικότητα όπως τον Ζάχο δεν γίνεται να μοιράζεται το βραβείο του με άλλους μαννούς. Του αξίζει να έχει την αποκλειστικότητα.

Γιαυτό και του αφιερώνω 2-3 ακόμα γραμμές και μια φωτογραφία που σκέφτηκα ότι πολύ θα του άρεσε να έχει στο γραφείο του να βλέπουν τα υπόλοιπα σιαχίνια του ΔΗΚΑ (Δημόσιο Καμπαρέ) όταν τον επισκέπτονται.



Αχ Ζαχούλη μου εσύ σε λάθος χώρα και δεκαετία γεννήθηκες. Αν ήσουν στην Γερμανία το 1935 μέχρι και για καγκελάριο θα σε έβλεπα.

Φυσικά ο Αδόλφος έκανε σαπούνια όλους που δεν ήταν Αρίοι αλλά και όλους αυτούς με ειδικές ανάγκες-ικανότητες. Και όσο και να το κάνουμε ένα διανοητικό deficiency Ζάχο μου έσιεις το. Άρα δεν ξέρω. Μπορεί οι προοπτικές σου να ήταν λαμπρές αλλά και ζοφερές. Δεν ξέρω. Έπιασε με πάλε τζίνη φαγούρα που κάτω που την ανησυχία και τον προβληματισμό. Τι νομίζετε;

2 σχόλια:

  1. Oti kai o Zaxos kati ksynei pou kato dioti krata ta sfikta na men tou fyoun... ektos kai an ekatourithike...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο πιθανόν ένει να μας δείχνει που μας έχει γραμμένους. Φυσικά το να τα βαστά να μεν κρεμάσουν μες το ποδινάρι του σαν τον φωτογραφίζουν είναι όντως και αυτή μια πιθανότητα. Γιατί ως γνωστό μέγα πατριώτες σαν αυτόν τα έχουν τεράστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή