CYPRUS CRITIC

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

οι τρεις οι γαουρόσποροι

Συλλάβαν τζαι εβάλαν στο κελί τους τρεις πεζεβεγκόσπορους που γυρίζαν την Λευκωσία τζαι εδέρναν κόσμο την Παρασκευή την νύχτα. Δύο 17χρονοι και ένας 18χρονος. Για όσους δεν ξέρουν εγυρίζαν τα μπαστάρτικα τζαμέ στες γειτονιές του Hilton τζαι εδέρναν όποιον εβρίσκαν μπροστά τους. Η δικαιολογία που εδώσαν στους μπάτσους ήταν ότι εδέραν τους γιατί ήταν ξένοι και οι ίδιοι είναι ρατσιστές και φασίστες. Σκεφτείτε σε τι κατάντια φτάσαμε να παρουσιάζουμε τον ρατσισμό σαν δικαιολογία και άλλοθι. Έλα όμως που τα θύματα ήταν τέσσερις ελληνοκύπριοι και δύο αλλοδαποί.

Εδώ συμβαίνουν δύο τινά. Η είναι ηλίθιοι και δεν ξεχωρίζουν τον ξένο που τον Κυπραίο η είναι ηλίθιοι τζαι δέρνουν όποιον έβρουν μπροστά τους και τα περί ρατσισμού ήταν δικαιολογία. Όπως τζαι να σιει όμως εν ηλίθιοι που όποια πλευρά τζαι αν το δεις. Το νεαρό της ηλικίας τους δεν είναι σε καμία περίπτωση δικαιολογία. Ο μαλάκας εν μαλάκας είτε 15 ένει είτε 35. Σκεφτείτε απλά ένα βίλλο συμμαθητή σας και δείτε τον μετά που 20 χρόνια. Κατά 90% παραμένει και σήμερα βίλλος. Ο νούρος του σσιλλου εν ισώνει και στις λίγες περιπτώσεις που τυχαίνει να ισιώσει χρειάζεται πολύ προσπάθεια.

Γνώμη δική μου και εισήγηση προς την αστυνομία. Εσείς που έχετε και εμπειρία από ξυλοδαρμούς δώστε τούντων μπαστάρτων ξύλο να στήσουν γιατί από ότι φαίνεται εν ετρώαν αρκετό που ήταν μιτσίοι. Είναι σε αυτές τις περιπτώσει που λένε ότι το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Τούτοι οι πεζεβεγκόσποροι θέλουν μια φορά φαί τζαι πέντε ξύλο για να στρώσουν. Επίσης 2-3 κλύσματα καλό θα τους κάμουν να τους φύει μια τζαι καλή ο τσαμπουκάς. Ατε γιατί ξεφύγαμε.

2 σχόλια:

  1. Xwris na kserw ti egine, mporei na paizei kati allo: Toutoi oi nearoi epidoksoi pithikoi theoroun oti me to na deroun kai an syllifthoun vazoun sto koinwniko tous CV mia polla dynath prosthiki. Vasika ginontai kai episima alhtes, kati to opoio epidiokoun. Giati twra pleon, to Savvato aman pan sto gipedo, enna exoun na len oti eperasan tziai pou kraththria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό. Εμπλουτίζεται πολλά το CV σου στα μάτια των υπόλοιπων πίθηκων αν περάσεις 1 νύχτα στο κρατητήριο. Άμαν όμως περάσεις 2 εβδομάδες μέσα τζαι φάεις τζαι κάμποσο ξύλο λαλείς εν αξίζει τον κόπο τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή