CYPRUS CRITIC

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

The MMP* award 20-27/12/2010

Μα καλά πανγαριότατε πόσο γάρος είσαι πε μου; Πολλά έννεν αφού είσαι ΠΑΝγαριότατος δηλαδή πάνω από όλους τους γάρους. Τι μαλακίες λαλείς πάλε ρε; Ακούτε ρε τι λαλεί ο επικεφαλής της εκκλησίας μας:

«Αλλά, αν θέλετε, οι πλείστες απόψεις του Ε.ΛΑ.Μ. με εκφράζουν. Όσες φορές ήρθα σε επαφή με αυτά τα παιδιά, έχω αντιληφθεί ότι είναι μορφωμένα παιδιά, ενδιαφέρονται για τον τόπο και οι απόψεις τους είναι κρυστάλλινες.»

Ποιες απόψεις τους είναι κρυστάλλινες δηλαδή ρε σβούμ. Ρε ρεμάλι μεταμορφωμένο σε παπά; Ποιες απόψεις τους δηλαδή σε εκφράζουν ρε κουρούπεττε; Που γυρίζουν τους δρόμους τζαι ταπανιάζουν κόσμο; Α; Α ρε αχάπαρε; Τούτο είναι το μήνυμα της εκκλησίας την περίοδο των Χριστουγέννων; Ότι ταυτίζονται οι απόψεις σου με της ΕΛΑΜ της πιο ακραίας οργάνωσης που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο; Αυτό είναι το μήνυμα σου ρε τράγο ρε κούελλε;

Είσαι ένας άχρηστος ρε. Τζαι εν σε φτάνει να σκάζεις δεν χάνεις ευκαιρία να μας το αποδεικνύεις με τες ηλίθιες σου δηλώσεις. Εν κανεί που η εκκλησία μέρα με την μέρα χάνει ακόλουθούς έχουν σε τζαι εσένα να λαλείς την μια βλακεία μετά την άλλη. Ο κόσμος σιγά σιγά αντιλαμβάνεται ότι ο θεός είναι απλά ένα δημιούργημα εκφοβισμού του ανθρώπου όμως εξακολουθεί (ορισμένοι τουλάχιστον) να δείχνει σεβασμό στον θεσμό της εκκλησίας αφού προσφέρει υποτίθεται ανθρωπιά και βοήθεια σε αυτούς που την χρειάζονται. Εσύ όμως είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι τίποτα δεν προσφέρετε. Είσαστε ένας άχρηστος θεσμός με μια και μόνη έννοια το κέρδος.

Tommy B τούτη την εβδομάδα θα ανακήρυττα ως πιο μαννούς τους οπαδούς του Αποέλ που μπήκαν στο γήπεδο να δέρουν τους Τούρκους στον ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ μεταξύ Αποέλ-Καρσίγιακα αλλά δυστυχώς τους ξεπέρασες. Γιατί απλούστατα τούτοι που τα κάμαν είναι γνωστοί ηλίθιοι πίθηκοι και τα κάνουν συχνά αλλά εσύ άγιος (σκατά) άνθρωπος να λαλείς έτσι κουβέντες.

Μπράβο λοιπόν Tommy B χριστουγεννιάτικα είσαι ο πιο μαννός της εβδομάδας. Τα συγχαρητήρια μας.

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου