CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο κόσμος χάνεται και το πιιιιιιιιπ χτενίζεται Νο2

Σε συνέχεια του προηγούμενου που ξυρίζεται χτενίζεται και γενικά καλλωπίζεται.....
Σοβαρά ερωτήματα και αποκαλύψεις έχουν συνταράξει την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ποιο είναι αλήθεια το πραγματικό όνομα της αοιδού (αηδία) Ελένης Φουρέϊρα;;; Είναι πράγματι Entela Fourerai του Kristaq και της Μarjeta και είναι Αλβανή όπως έχουν αποκαλύψει τα Ελληνικά λαγωνικά; Είναι Λενα Ντε Λα Φουρέιρο Μπάριο Σολ και είναι Μεξικάνα; Η τέλος ονομάζεται Λένα Φουρκάτου και είναι εκ Βαρωσίων και πλέον μόνιμη κάτοικος Τρασιπέουλα. Απο που κατάγεται είναι Μεξικάνα, Αλβανή η Κύπρια;
Ποιά είναι η Ελένη Φουρέϊρα. Ποια; Ποια; Πω πω αγωνία πο χομεν Πω πω αγωνία πο χομεν. Ποια είσαι επιτέλους Ελένη Φουρέιρα; Ποιά; Πε μου τζαι εν αντέχω να τζιμούμαι άλλο με τα άρβυλα. Φωνάζει τζαι η γενέκα.

Επίσης πρόσφατες αποκαλύψεις από μοντέλο που έφυγε από το next top model του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει ότι έμεναν νηστικές. Μάλιστα κύριοι η παραγωγή δεν τις τάιζε παρά μόνο μια φορά την μέρα στο σπίτι που έμεναν με αποτέλεσμα να.....ΜΕΝΟΥΝ ΝΥΣΤΙΚΕΣ...Shocking.... Κυρίες και κύριοι ήταν νηστικές. Μοντέλα νηστικά; Αν είναι ποτέ δυνατόν

Αποκαλύπτει επίσης ότι όταν τους έφερναν φαί αυτό ήταν take away σουβλάκια γύροι και άλλα τέτοια. Απαράδεκτο. Γιατί να μην βάλουν και τον Μαμαλάκη στο σπίτι των κοριτσιών να τους κάμνει τα κοκκινιστά τους, τες γαρίδες τους, το σουφλέ τους και να απλώνει τζαι κανένα φύλλο την ημέρα. Απαράδεχτη η παραγωγή. Τις άφηνε νηστικές και διψασμένες. Σάννα τζαι που εφέρναν το σουβλάκι την νύχτα έτρωεν καμιά.

Και σκέφτεσαι εσύ. Καλά ρε κορού. Είσαι μέσα σε ένα σπίτι. Κουζίνα έσιεις. Το σουβλάκι ξέρεις την νύχτα εννα σου το φέρουν. Εννα κοπεί το σιέρι σου ολάν να κάμεις ενα tostακι που λέτε και στην καλαμαρία να σου κοψεί την όρεξη. Στο κάτω κάτω αν έππεσε το αφάλι σου σίρε τζαι μια τιαννιά αυκά. Αλλά όχι αυτές πιστες στο δόγμα «Χωρις φαί. Χωρίς νερό. Μόνο modelling» Μια μοτίφα του Χωρις φαί χωρις νερό μόνο αίμα που φωνάζουν στα ΛΟΚ.
Τύφλα να έχει η θκϊαολοεφτομάδα που περνούν στα ΟΥΚ....Τα μοντελάκια μετά από αυτό το reality show from hell και τις κακουχίες που πέρασαν, την βασική εκπαίδευση των US Marines έχουν την εύκολα.

Τζαι μετά λαλούμε ότι ασχολούμαστε στην Κύπρο με μαλακίες.

1 σχόλιο:

  1. Χαχα πολλά ωραίος! Ήθελα να γράψω και εγώ για τη Φουρέιρα αλλά με κάλυψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή