CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

MMP αλλά και πολλές ευχές

Πήρα την μεγάλη απόφαση όπως το MMP award σταματήσει να είναι εβδομαδιαίο. Την συχνότητα του δεν την έχω αποφασίσει ακόμα αλλά έννα δούμε. Και προς «θεού» μεν νομίσετε ότι ο λόγος που το αραιώνω είναι ότι μειώθηκαν οι μαννοσίνες τζαι οι μαννοί.

Επίσης μιας τζαι ξεκίνησα με ευχολόγιο την περασμένη εβδομάδα που είχε την γιορτή του ο τράουλλος Β, θα ήθελα και σήμερα να ευχηθώ σε έναν άνθρωπο που πολύ εκτιμώ. Ίσως περισσότερο και από τον Τράγο Β.

Σήμερα 07-02 που είναι του Αγίου Παρθένιου θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Little Johnny Boy Homer. Φήμες πάντως λεν ότι τα τελευταία χρόνια δεν ζει πλέον με την μάμμα του. Μπράβο Γιαννάκη μου. Ήταν μεγάλη και σοβαρή απόφαση αλλά τελικά την πήρες. Η επόμενη θα είναι όταν αποφασίσεις να δώσεις το πολύτιμο σου λουλουδάκι σε κάποια τυχερή νεανίδα. Σιγά σιγά όμως έχεις χρόνια μπροστά σου.

Σε ακόμα μια μεγάλη είδηση τέλος διάβασα ότι ο Αντρέας Αγγελίδης.......... κρατηθείτε...............................................................
δεν θα κατεβεί για βουλευτής!!!!!! Ούτε αυτός αλλά και ούτε ο Σίμος the jackal Αγγελίδης (o ιός). Καταστροφή χάνει η πολιτική σκηνή της Κύπρου τέτοιους πατριώτες. Ειδικά ο jackal που υπηρέτησε από το πανεπιστήμιο του την θητεία του στρατό όντως είναι μεγαλοπατριώτης.
Please don’t go.....please don’t go. Oooo μα τζαι please don’t go

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου