CYPRUS CRITIC

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τα νεύρα μου Κυριακή πρωί

Εκαταντήσαμε μια αηδία. Κάθουμαι να μελετήσω (προσέξτε όχι διαβάσω. Έννεν έτσι που λαλούν τα μεγάλα κεφάλια;) τις κυριακάτικες εφημερίδες τζαι άλλο που μιαν ηλιθιότητα εν βρίσκω μέσα. Η κατάντια μας σε ούλλο της το μεγαλείο. Ο κόσμος χάνεται τζαι ο κόλπος ξιουρίζεται χτενίζεται καλλωπίζεται τζαι παρφουμαρίζεται.

Ήρτε ο πρόεδρος που το Greentree τζαι πανηγυρίζει ότι δεν δέχτηκε επιδιαιτησίες και οι συνομιλίες είναι κυπριακής ιδιοκτησίας ενώ πολέμησε τα χρονοδιαγράμματα. Από την άλλη στην Κύπρο φωνάζουμε τζαι σκαρτάρουμε τον γενικό γραμματέα αλλά ειδικά τον απεσταλμένο του τον Ντάουνερ. Παράλληλα τα μικροπολιτικά συμφέροντα στο εσωτερικό μπαίνουν και πάλι πάνω από το εθνικό συμφέρον. Κλασσικά έτσι γίνεται πάντα. Για 38 χρόνια.

Παράλληλα η οικονομία καταρρέει και οι εργαζόμενοι ανακοινώνουν απεργίες γιατί θα τους κοπεί η ΑΤΑ. Δεν θα πάρουν δηλαδή αύξηση. Δεν φτάνει που έχουν δουλειά έχουν το θράσος και την αναίδεια να απαιτούν και αύξηση. Την ίδια στιγμή οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με μισθούς άνω των 100,000 ευρώ επίσης απεργούν γιατί θα τους μπει μια έξτρα φορολογία την οποία παρεπιμπτόντως έφαγε όλος ο λαός, κυβερνητικοί και μη. Και εμείς καθόμαστε και ακούμε όλα αυτά τα βολεμένα ρεμάλια, αυτούς τους άχρηστους να απαιτούν αυτά που άλλοι ούτε στον ύπνο τους δεν φαντάζονται.
Ιδιωτικοποίηση είπαμε ρεεεεε . Ξυπνάτεεεεεεε.

Μεσοβδόμαδα μάθαμε επίσης ότι κατηγορήθηκαν ο Παπακώστας με τον Μάρκο και θα παρουσιαστούν στο κακουργιοδικείο για το Μαρί. Και οι δύο τους είπαν ότι τώρα θα λάμψει η αλήθεια και θα ειπωθούν αυτά που έμειναν πίσω στην κατάθεση τους στον Πολυβίου. Θα κρεμάσουν δηλαδή τον Χριστόφκια. Μιλούμε για τέθκοιο θράσος. Ανοιχτά μας είπαν ότι εν τα είπαμε ούλλα τότε γιατί ετάξαν μας ότι έννα την εφκάλλαμε καθαρή. Τωρά που μας εκατηγορήσαν έννα δουν οι αχάριστοι.
Μα αν είναι δυνατόν. Πόσο θράσος ρε. Πόση διαφθορά. Αϊ σιχτίρ.

Και ενώ διερωτάσαι καλά ρε πως γίνεται να μην κατηγορηθούν και για απόκρυψη στοιχείων παράλληλα θωρείς τζαι πρώτη φάτσα τον Φανιέρο ελεύθερο να οργανώνει το πάρτι αποφυλάκισης του. Απέτυχε το σύστημα είπε η αστυνομία. Ποιο σύστημα ρε άχρηστοι ανίδεοι. Που εν καταφέρνετε να προστατεύσετε τρεις μάρτυρες; Τρεις ρε!!! Τζαι αφήνετε τους στο έλεος του μεγαλύτερου Κύπριου νονού να τους απειλεί τζαι να τους δωροδοκεί. Άσχετοι αχάπαροι.
Νομίζετε εν τυχαίο ότι αστυνομικοί παν τζείνοι που εν βρίσκουν αλλού δουλειά. Εγώ πάντως όσους σειράες είχα στον στρατό με 100 μέρες φυλακή, ανέντακτους τζαι αναρχικούς είδα τους μετά αστυνομικούς. Τυχαίο δεν νομίζω.

Μέσα σε ούλλα τούτα έχουμε τζαι την κατηγορία Κουλία επειδή έκαμνε τζείνο που κάμνει καλύτερα που οποιονδήποτε άλλο. Λασπολογούσε χωρίς στοιχεία εναντίον του Θεμιστοκλέους. Το πιο ανησυχητικό όμως εν ότι υπάρχουν 4,500 κόσμος που ψηφίζει τούντον κρετίνο για βουλευτή. Όταν ψηφίζεις έτσι άτομο τότε δεν είσαι απλά βλάκας. Σημαίνει ότι χρειάζεσαι σοβαρή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τζαι ενώ ούλλα τούτα κάμνουν σε να διερωτάσαι καλά ρε μα εν δυνατό να υπάρχει τόση ανευθυνότητα, τόση ασχετοσύνη τόση μαλάκυνση του εγκεφάλου; Ενώ προβληματίζεσαι θωρείς πρωτοσέλιδο την Ροντίκα να τονίζει ότι εν την εκεράτωσε ο Μάριος τζαι ότι η ίδια εν ετριχομάλλισε την Χριστιάνα. Δεν μας χέζεις ρε Ροντίκα λέω εγώ. Τζαι δεν μας χέζετε εσείς στο MUST τζαι στα άλλα ηλίθια περιοδικά παρόμοιου τύπου με τις μαλακίες σας.
Στα καρύδια μας ρε τζαι αν την εκεράτωσε τζαι αν μεν την εκεράτωσε. Εν μας απασχολεί η ερωτική ζωή του Μάριου τζαι την Ροντίκας. Εν παν να εκάμναν τζαι swinging τι με κόφτει εμένα. Εφκήκε μας ο Μάριος στα περιοδικά σαν ο μεγάλος γκόμενος του 2011, ο μεγάλος γαμίκουλας. Ο προικισμένος αυτός πολιτικός αρχηγός με το απόλυτο πακέτο, ξέρεις εσύ ως προς το μέγεθος. Ο γαμίκουλας πολιτικός με την θεά γυναίκα και την μοιραία γκόμενα που σφάζονται στα πόδια του. Κατούρα τζαι λίο ρε Μάριε.

Άτε ρε δεν μας χέζετε πρωί πρωί.

5 σχόλια:

  1. Κόψε το διάβασμα. Θα ζήσεις περισσότερο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α χχχα χχαα χαχχχχχχ!!!!!!Φτουου(επνίηκα με τον καφέν, λάλε τα λλία λλία άλλη φορά).

    Ρε κοπέλλιν αριστερίζεις. Έτσι λαλεί η Dis ποτζιεί στου Άνεφ. Αλλά εσού εχάλασες τους τα με τα περί "ιδιωτικοποιήσεων". Έγλεπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Georgia: Προσπαθώ. Ειδικά την Κυριακή.
    Τζαι να σκεφτεις παλιά επαρακαλούσαν με να ανοίξω βιβλίο τζαι αρνούμουν. Να ξέρες πόσα πάρτι έχασα στο σχολείο για τούντο λόγο.

    @Μιχάλης: Μα άρκεψα τζαι σαντανώνουμαι τζαι εγώ πιον.
    Πάντως στην οικονομία σίουρα εν αριστερίζω. Για τούτο είμαι σίουρος.
    Για τα υπόλοιπα τι να πω. Εν συγχυσμένη έτσι τζαι αλλιώς η Κυπριακή κοινωνία στον ορισμό αριστερός δεξιός. Πάντα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κουλιας ειναι υποδειγμα βουλευτη.μαχεται μονος την τουρκικην μας κυβερνηση.οι ακελικοι επειδη εν ζουν στην κυπρο αλλα στην δικαια σοβιετικη κοινωνια πιστεφκουν οτι η λαθρομεταναστευση εν κατι καλο.νομιζουν οτι με το να γαμα ο κομμουνισμος τον ντοπιο κανει κατορθωμα.εχει ενα ελαττωμα ο ζαχαριας.η οργη του τον κανει καποτε να φωναζει χωρις να εχει αρκετα στοιχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή