CYPRUS CRITIC

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο My god... τι χωρκαθκιά

Κκίαορκα σου, εκαλέσαμεν τον κώλο τον τίτσιρο να έρτει Κύπρο, γιατί εκόψαμεν τζαι εμείς οι γέριμοι μια φορά μέσα τζαι επήρεν ο νους της αέρα. Ήρτεν ο Ρούμανος η Βελκουλέσκου μες την Κυπρον μας την ωραίαν, την βασανισμένη τζαι αντί να μας πει τζαι ένα θέκιου που της εκλείσαμεν τζαι δωμάτιο στο Χίλτον να μείνει με την συνοπαρτζιά της πουλά μας τζαι πνεύμα. 
Είπε της τα όμως καλά η Σωτηρούλλα η ξανθή power ranger. Εν κανεί που εργοδοτούμε μια φάουσα συμπατριώτες σου είπε της έρκεσαι εσού να μας κάμεις την καμπόση τωρά;; Α; Εν τζαιν εμείς που φταίμε ρα που μας την εκάτσαν οι τράπεζες τζαι η Ελλάδα.

Καλά της είπε. Ουστ ρα που έννα μας καταπατήσεις τα κεκτημένα δικαιώματα μας. Τα δικαιώματα που οι εργαζόμενοι πήραν με πόνο και με μόχθο τζαι με την βοήθεια του Ανορθωτικού κόμματος του λαού. Τι ξέρεις εσού ρα που οικονομία; Α; Α; Η Σωτηρούλλα που εσπούδασε στα φημισμένα πανεπιστήμια της Σόφιας επί κομμουνισμού έμαθεν τα ούλλα τα μυστικά. Μυστικά τα οποία φυσικά εφάρμοσε μετά που ήρτε Κύπρο όπου ουσιαστικά εν εδούλεψε ποττέ αφού εργοδοτήθηκε ολόισια στην ΠΕΟ. 

Εν σε έκαμνε σούπα καλύτερα ο Τσαουσέσκου ρα Ντέλια. Χωρκαθκιά ε χωρκαθκιά...
Αλλά πε μου όμως....Πραγματικά τι ήταν τζείντο χάλι. My god πλέον Ντέλια. 

Εκατέβηκες όπως την καταχάλλισα τον Ιούλη μες την Λευκωσία τζαι εμείς εκάμαμεν σε άδρωπο. Τι ήταν τζείντο μαλλί το ξιανισμένο όπως την πελλή; My god δηλαδή. Τζαι έπιασες τζαι τζείντον κούλλε την παλάσκα παραμάσκαλα για να μας δείξεις ότι ταχα μου «ououou Im so busy Im so busy» τζαι ξέρω γω κουβέντες.

Γιατί τζειντο σιάλι; Παναία μου ρε. Παρακαλείται η αεροσυνοδός των Κυπριακών Αερογραμμών από την οποία κλάπηκε στην πτήση Βουκουρέστι-Λάρνακα να το αναφέρει αμέσως.

Μετά που ήρτε όμως τζαι είδε το στάτους μας η χωρκάτα είπε ου εν μπορώ να επιστρέψω πίσω στην χώρα του Cyprio SkatArmani σαν την τσιγγάνα παλε. Πρέπει να σαστώ νάκκο. Τζαι επηεν ο κώλος ο τίτσιρος τζαι σάστην. Ατε να δω τωρά. 

Εφόρησε ταγιεράκι σικάτο, επέταξε το σιαλούι που εσύναξε που την Κούλλα (την αεροσυνοδό ντε) τζαι εγόρασε άλλο δικό της με ασορτί τσσσάντα (με τρια σσσ η τσάντα όπως στην Λεμεσό). Άτε ρε κανεί ρε. Εφκάλαμεν την 5 φωτογραφίες την Δρακουλέσκου τζαι νομίζει κάποια έγινε.

Ως τζαι το μαλλί της έκοψε το η αμπάλατη. Είδε την Σωτηρούλλα μας που έσιει τζείντο ωραίο το μαλλί το ξανθούι με την φραντζούα την sexy και όποιος αντέξει τζαι είπε να το αντιγράψει. Χα εν τα κατάφερε όμως. Της δικής μας εν καλύτερο οκ;;;;!!!! 

Εν σάννα τζαι προσπαθείς να αντιγράψεις το μαλλί κάσκα της Αντρούλας Βασιλείου. Μπορείς;;; Εν μπορείς φυσικά. Μόνο τα κράνη των Γερμανών στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο συγγενεύκουν με τζείντο πράμα.

Στα δικά μας όμως ρε Ρούμανε. Εν ήρτες δαμέσα να μας παίζεις την καμπόση άκουσες. Μια χωρκάτα ήσουν μια χωρκάτα έμεινες οκ. Εν θα περάσει ρα το δικό σου. Η Σωτηρούλλα η ξανθή power ranger και ο τρελός τρελός κατσόσιηρος γνωστός και ως Σιλιτζιώτης έννα σου δείξουν. Έννα σου κόψουν τον αέρα ρα. Που νόμισες ότι κάποια έισαι.

Τι κατάφερες δηλαδή στην ζωή σου α; Επειδή είσαι μόλις 37 χρονών, γυναίκα από χώρα όχι και τόσο ξακουστή για τους οικονομολόγους της τζαι είσαι ήδη εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα. Τζαι τούτα ούλλα ενώ έσιεις ήδη τρία παιθκιά τζαι πρόλαβες ήδη να εκδώσεις τζαι 14 εργασίες για χώρες κυρίως της Λατινικής Αμερικής που αντιμετώπιζαν δημοσιονομικά προβλήματα.

So fucking what. Σωτηρούλλα Rulz ρα ακούεις. Εσπούδασε στην Σόφια τζαι εδούλεψε στην ΠΕΟ. Ατε να δούμεν Α!!!!

Χωρκαθκιά Ντέλια. Ε χωρκαθκιά!!!

8 σχόλια:

  1. seriously? eshi 3 kopellouthkia? epidi ekama tin tze ego google pou periergia na do inta kapno foumari. opos ta lalis eni. ekame kamposes dimosieusis, tze oulles "pos na pattisete mia xora".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ετσι ελαλε σε ενα αρθρο καλαμαριστικο που ηβρα... Τζαι παντρεμενη με εναν πολλα διασημο βιολογο που εκαμε και σημαντικη ανακαλυψη για τον καρκινο του μαστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως είναι shizzable. Στενούα. (όχι Στεάουα)

    Ένας παρέας θεωρεί ότι η Σωτηρούλλα είναι shizzable. Εν το είδος του άντρα που στο δημοτικό παρενοχλούσε σεξουαλικά τες καθαρίστριες. Ο παρέας όχι η Σωτηρούλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν σας έμαθε κανένας... άμα σας βάλλουν εύκολο στόχο να ποφεύκετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ακκανούρης: Το βελτιωμένο βέρσιον της Ντέλιας (του Νοεμβρίου) εν όντως καλό. Εννοείται βάλλει την μέσα τζαι το έχω εξουσία τζαι κρατώ μαστίγιο.

    Ίσια την Σωτηρούλλα ο παρέας σου ρε κουμπάρε;;;; Για την Πραξούλλα τι έχει να πει....Σέξι επίσης;

    Τέλος πάντων περί ορέξεως.... Έχω έναν γνωστό που θεωρούσε ότι η Θάτσερ τον τζαιρό που κυβερνούσε ήταν σέξι τζαι αν ήταν 30ρης μες τα 80ς έννα έκαμνε την κίνηση του...

    @ Ηλίθιο Αγρινό: Ποιος εν ο εύκολος στόχος; Η Σωτηρούλλα ή η Ντέλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάτσερ? Οοοοοοοο, ο φίλος πρέπει να έχει μάδερ ίσσιους....

      H Βαρώνη Ashton?

      http://aangirfan.blogspot.com/2009/11/baroness-ashton-of-mi5.html.

      Ποιός ΟΥΚκάς ήρωας θα αναλάβει την αποστολή "χορήγησης χαράς εντός σκελίων";;;;;;;;

      Έχω να δω τέτοιο σκυλί από τον καιρό του Τζέηκ και του Χοντρού...

      Διαγραφή
  6. @Critic

    Δε καλά την έκφραση της τζιαι μετά αναρωτήθου γιατί την βάλλουν ομπρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ακκανούρης: Γιατί ρε εγώ βρίσκω την Cute για κατοικίδιο...

    @ Ηλίθις Αγρινό: Εν το λεγόμενο fuck off ύφος πρόσεχε γιατί δακκάνω...

    Είχαν το τζαι πολλές Λευκωσιάτισες το συγκεκριμένο ύφος πριν την κάθοδο του Ανατολικού μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή