CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Είσαι θεά



Υποκλίνομαι στην απόλυτη θεά. Respect.

Η είδηση πρέπει να είναι 2-3 ημερών αλλά σήμερα κατάφερα να γράψω κάτι σχετικό. Η αστυνομία Κύπρου, αυτά τα κυπριακής προελεύσεως (και παραγωγής) λαγωνικά, αυτά τα διαμάντια των τμημάτων ασφαλείας (παγκοσμίως μιλούμε), έδειξαν και πάλι τις τεράστιες τους ικανότητες. Αυτά τα τσακάλια που για να γίνουν μπάτσοι πρέπει να παρακαθίσουν και να περάσουν τις πιο δύσκολες εξετάσεις που μπορείτε να φανταστείτε.

Έχω φίλο (μπάτσο) που μου εκμυστηρεύτηκε όταν έκατσε τις εν λόγω εξετάσεις ότι «ε φίλε εν έσιει έτσι πράμα. Εν σάννα τζαι εξετάζουν σε για να τσεκάρουν αν είσαι καθυστερημένος ή όϊ. Αν μεν είσαι καθυστερημένος πιάνουν σε. Γιατί μόνο βλάκας έννα κατάφερνε να μεν περάσει». Δεν είναι και η πιο politically correct δήλωση ούτε τζαι είδα τις εξετάσεις αλλά σας την μεταφέρω. Ήρτε δεύτερος τελικά ο παρέας.

Στο θέμα μας λοιπόν. Επήαν έφοδο λοιπόν τα jackals σπίτι μιας 35άρας δικηγόρου από την Λευκωσία. Δεν ξέρω τι πληροφορίες είχαν για την συγκεκριμένη αλλά σίουρα το τι ήβραν τζαι ο λόγος για τον οποίον την εσυλλάβαν τελικά είναι απαράδεχτος. Το 2013. Εντόπισαν μισό γραμμάριο κάνναβης!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι αδίκημα. Μισό γραμμάριο ρε εν κανεί για να πιττώσουν 2 άτομα. Έννα έπρεπε να το καπνίσει μόνη της η καημένη.

Αλλά στην οπισθοδρομική Κύπρο του 2013 συνελήφθηκε για μισό γραμμάριο χόρτο! Στην Κύπρο όπου καταναλώνουμε τον ούτσαλιν μας σε ποτό, μια φάουσα τσιάρα την μέρα αλλά αρνούμαστε να αντιληφθούμε ότι τα πιο πάνω είναι πιο βλαβερά από το χόρτο. Και στο άκουσμα μόνο της λέξης κάνναβη οι πάντες σοκάρονται και σκέφτονται ναρκωτικά!!!

Την ίδια νύχτα όμως μπορεί να κάθουνται δίπλα που την έγκυο γυναίκα τους τζαι να καπνίζουν ντουμάνι χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι κάμνουν κάτι λάθος. Όπως δεν αντιλαμβάνονται πόσο κακό κάμνει το παθητικό κάπνισμα αγνοώντας κάθε κανονισμό και σήμανση, αφτένοντας τον όπου σταθούν τζαι όπου βρεθούν. Μεν με παρεξηγάτε. Είπα το τζαι πιο παλιά. Πιο ωραίο πράμα που το τσιαρο με το ποτό εν έσιει. Αλλά σεβασμό στους τρίτους. Βάλεις το σακκάκι σου τζαι φκένεις έξω. Κάμνει μου κακό, ξέρω το τζαι αυτοκτονώ μόνος μου.

Η 35άρα δικηγόρος-θεά λοιπόν μπήκε στην αντεπίθεση. Δεν κώλωσε. Μήνυσε την δημοκρατία διότι της στερεί το δικαίωμα να κάνει χρήση κάνναβης. Θέλει η ίδια να εξουσιάζει το κορμί της όπως αυτή επιθυμεί. Επίσης λέει ότι επιθυμεί να καλλιεργεί μάλιστα κάνναβη για προσωπική χρήση εκμεταλλευόμενη τις ευεργετικές ικανότητες του φυτού. Επιθυμεί επίσης να την καπνίζει για να πολεμήσει το στρές, και τέλος η θεά θέλει να την καπνίζει για θρησκευτικούς σκοπούς! Χαχαχα πολλά καλό.

Πόσες φορές είπα της μάνας μου ή  της γιαγιάς μου να φύουν που μες τα μούτρα μου τζείντο δισκοπότηρο με το ντουμάνι που χρησιμοποιούν τάχα για να σε ευλογήσουν (καπνίσουν whatever). Άτε ολάν ντουμάνι. Τζείνο κάμνει λιγότερο κακό δηλαδή; Τζαι πρέπει να περάσει τζαι μια μέρα τουλάχιστον για να ξεβρομίσει το σπίτι.

Τούτη λοιπόν η τύπισσα πήγε ενάντια στο πουριτανό σύστημα και το πολεμά. Μπράβο της μακάρι να είχαν ούλλοι τόσα αρχίδια. Να πολεμούν για αυτό που πιστεύουν μέσα μάλιστα και στον επαγγελματικό τους κύκλου (δικηγόρος). Ακόμα και όταν αυτό το θέμα στην οπισθοδρομική μας κοινωνία αποτελεί ταμπού. Μακάρι να ήμασταν ούλλοι έτσι. Γιατί είναι τουλάχιστον παράλογο να συλλαμβάνεσαι για κατοχή μισού γραμμάριου μιας ουσίας η οποία είναι ουσιαστικά αποποινικοποιημένη στον δυτικό κόσμο.

Είπα το πολλές φορές τζαι νομίζω συμφωνούμε. Εν τούντα κολλήματα που μας εκρατήσαν πίσω. Τούτος ο συντηρητισμός, ο πουριτανισμός, ο φόβος της αλλαγής και φυσικά η ψεύτικη ηθική του γαμώ την νύχτα του Σαββάτου πουτάνα τζαι πάω την Κυριακή το πρωί εκκλησία. Τούτα ένει που μας οδήγησαν σε αμέτρητες λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες στο τέλος της μέρας κατάστρεψαν την χώρα.

Είσαι θεά.  

4 σχόλια: