CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πλατεία Φανερωμένης

Θα ήθελα να εκφράσω την διαφωνία μου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ιωνά Νικολάου αναφορικά με την συνάθροιση νεαρών στην πλατεία Φανερωμένης. Έχω απογοητευτεί πλήρως από τις εν λόγω τοποθετήσεις αφού θα έπρεπε αντί να κατακρίνουμε τους νεαρούς, να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΤΥΧΩΣ που επιτέλους αυτή η νεκρή και πουριτανή πρωτεύουσα απέκτησε ζωή και μύρισε Ευρώπη.

Αν υπήρχε οποιαδήποτε αντίρρηση ως προς τον τρόπο διασκέδασης των νεαρών και υποψίες ως προς την χρήση ναρκωτικών ουσιών αυτές οι διαφωνίες θα μπορούσαν να εκφρασθούν με διαφορετικό τρόπο και όχι μπροστά από τις κάμερες. Δεν πιστευτώ ότι η ανοιχτή αντιπαράθεση με αυτούς που επιτέλους έδωσαν ζωή στην Λευκωσία ήταν η σωστή επιλογή. Θα έπρεπε ανοιχτά να επικροτούμε αυτούς τους νεαρούς (έστω και αν οχλαγωγούν σε μερικές περιπτώσεις) που έδωσαν ψυχή σε μια πόλη που παραπαίει την τελευταία δεκαετία και την κατέστρεψαν οι τελευταίοι δήμαρχοι της.

Διερωτώμαι εάν δηλώσεις και τοποθετήσεις όπως αυτές αλλά και σαν του κ. Θεμιστοκλέους αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους συνάδουν με το φιλελεύθερο πρόσωπο που προσπαθεί να πλασάρει ο ΔΗΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου