CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Please don’t go....Paspaaaal please don’t run away

Με τρόμο και τεράστια ανησυχία σε σημείο να χάσω το πολύτιμο μου ύπνο διάβασα τις προάλλες ότι το μεγαθήριο πολιτικός κ. Ντίνος Πασπαλίδης (ίντα όνομα εσσει τζαι τούτος ρε κουμπάρε α)......κρατηθείτε.....κάτσετε να μεν φυρτείτε...βαθιές αναπνοές..... αποχωρεί από το εθνικό συμβούλιο. Ναι είναι γεγονός. Ο κ. Πασπαλλίδης αποχωρεί διαμαρτυρόμενος από το εθνικό συμβούλιο. By the way αν δεν ξέρετε ποιος ένει εν πειράζει οι παραπάνω ενι ξέρουν. Είναι ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του κινήματος Οικολόγων περιβαλοντοπατριωτών. Καλό καλό....

Ναι αγαπητοί μου φίλοι ρίγη συγκίνησης αλλά και τρόμου διακατείχαν το κορμί μου από εχτές που άκουσα την είδηση βόμβα. Τι θα απογίνει τώρα το εθνικό συμβούλιο χωρίς Πασπαλίδη (εν Πασπαλλίδης οξά Πασπαλίδης που γράφεται άραγε;;). Πώς θα επιτελέσει έργο και θα πάρει αυτές τις τεράστιας σημασίας αποφάσεις που παίρνει χωρίς διπλή ενίσχυση από το κίνημα Οικολόγων περιβαλοντοπατριωτών. Έφυεν ο Πασπάλλας και άφησεν μόνη της την Ιωάννα Παναγιώτου (μα πάντα ενόμιζα ότι εν Παναγιώτα που την λαλούν τούτη) να κουβαλήσει το βάρος των απόψεων του κινήματος. Άφησεν ο άκαρδος o Dinos μόνη της την Παναγιώτα να κάμνει εκείνες τες ούλλον ουσία δηλώσεις σσυφτή πάνω που τες κόλλες της θυμίζοντας μας σπασματουθκια του δημοτικού που τις έβαλλεν η δασκάλα να μας διαβάσουν την υπέροχη τους έκθεση στο σκέφτομαι και γράφω κάθε Δευτέρα.

Μετά και από αυτές τις εξελίξεις ένα μεγάλο ερώτημα πλανάται στο μυαλό μου. Καλά τωρά που έφυγε ο Πασπάλ από το Εθνικό είμαστε πράγματι σίγουροι ότι η Παναγιώτα μπορεί να τα φτάσει ούλλα. Τι να πρωτοκάμει δηλαδή τζαι τούτη η γέριμη (literally). Πόσα να φτάσει; Που την μια να προλάβει να ετοιμάσει το φαί ως τες 13:00 τάγκα(μάλλον φασόλια γιαχνί με τες τσαρτέλλες τες φρέσκες τες τιγανιτές δίπλα τζαι με κομμένο κρομμυο που την μέση δίπλα για να το κάμνεις κουτάλι για τα φασούλια), και που την άλλη να πρέπει να πηγαίνει και στο Εθνικό Συμβούλιο μόνη της. Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε ο Πασπάλ.

Ευτυχώς όμως μετά την τεράστια απώλεια του Dinos φήμες έχουν διαρρεύσει που φωτογραφίζουν το άτομο που θα τον αντικαταστήσει. Ναι είναι ο επίσης τεράστιος πολιτικός Γιώργος Περτίτζης. Ο ίδιος που κατέβηκε από τον θρόνο του γενικού γραμματέα του κινήματος για να ανεβεί η Παναγιώτα (sorry καλά Ιωάννα), ο ίδιος που σε κάθε του δήλωση ξεσηκώνει θύελλα πατριωτικού παροξυσμού, ναι αυτός. Η επιστροφή του στο εθνικό συμβούλιο θα προκαλέσει εχτός από θύελλα πατριωτικού παροξυσμού και τεράστιο τρόμο στους νενέκιδες του Ακέλ και του Συναγερμού από τους οποίους σίγουρα θα φύγει η γη κάτω από τα πόδια. Γενικά εννα γινεί πανικός.

Ατε ολάν παρετάτε μας τζαι κλείστε το το γέριμο το κίνημα σας που το μόνο που ξέρετε ένει να ασχολείστε με το κυπριακό και την απαγόρευση του τσιάρου. Τζιλάτε το αμαξούι σας πάρακατω τζαι παρετάτε μας ήσυχους που πρέπει κάθε μέρα να σας θωρούμε τζαι να σας ακούμε στην τηλεόραση γιατί ο Πέρτικος έπιασε 1,900 ψήφους. Ήμαρτον πιον κανεί.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω του Dinos ένα μεγάλο Οϊ ρε PLEASE μεν φύεις. PLEASE

Υ.Γ. Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μου θα ήθελα να προσθέσω ότι....Βαρέθηκα το Εθνικό Συμβούλιο και τις πατάτες που μας ταίζουν κάθε φορά που συνεδριάζουν για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους στην πολιτική σκηνή, οι άσχετοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου