CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σας βαρέθηκα άσχετοι

Μπήκαμε και πάλι σε αυτή την υπέροχη περίοδο του χρόνου όπου όλοι στην Κύπρο καταδικάζουμε το πραξικόπημα, κλαίμε μαζί για την εισβολή και ακούμε τρεις φορές σε 1 μήνα τις εκκωφαντικές σειρήνες πρωί πρωί. Είμαστε ένας λαός μαζοχιστών και κλαψομούνηδων. Είμαστε ένας λαός που του αρέσει να κλαίει και να βασανίζεται χωρίς καμία επιθυμία και διάθεση να προχωρήσει επιτέλους μπροστά. Είμαστε ένας λαός που του αρέσει να τον λυπούνται όλοι αλλά ταυτόχρονα είμαστε και ένας λαός ψευτοπερήφανος χωρίς πραγματικά ιδανικά που μόνη του σκοτούρα είναι η επίδειξη και το εύκολο κέρδος.

Γενικά σας έχω βαρεθεί.

* Βαρέθηκα τις εθνικές επετείους και τους πόρτους των πολιτικών κάθε 25-03, 01-04, 28-10 και 01-10.
* Βαρέθηκα το κλάμα των πολιτικών κάθε καλοκαίρι για τον μαύρο Ιούλιο και τον μαύρο Αύγουστο του 74.
* Βαρέθηκα να ακούω τις σειρήνες σας κάθε καλοκαίρι και να πετάσσουμαι που το κρεβάτι. Σοβαρευτείτε επιτέλους και ας βρεθεί ένας πρόεδρος με αρχίδια σε αυτή την χώρα που θα δώσει τέλος σε αυτή την γελοιότητα.
* Βαρέθηκα τις αντικατοχικές και τις πορείες καταδίκης της ΕΔΟΝ (θύρας 9) με τα απαρχαιωμένα συνθήματα τύπου η Κύπρος ανήκει στον λαό της. Βαρέθηκα επίσης και τα αηδιαστικά κόκκινα λάβαρα με τα σφυροδρέπανα που περήφανοι κουβαλούν.
* Βαρέθηκα τις ακροδεξιές μπλε και μαύρες διαδηλώσεις και πορείες με τις σημαίες της Ελλάδας και τα χαζά 60'ς συνθήματα περί ένωσης και θανάτου στα μεχμετζίκ
* Βαρέθηκα τις τάχα σοσιαλιστικές δυνάμεις της Κύπρου να μας περιπαίζουν και να παρουσιάζονται σαν φιλελεύθεροι ενώ στην πραγματικότητα είναι ακροδεξιοί, ξενοφοβικοί, ρατσιστές και γλείφτες της εκκλησίας. Βαρέθηκα επίσης τον μισογύνη αρχηγό τους που εκσπερματώνει αποκλειστικά και μόνο στο άκουσμα των δικών του ομιλιών που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει και φαντασιώνεται στον μικρό του εγκέφαλο ότι είναι ο Κάστρο. Βαρέθηκα επίσης το απολίθωμα επίσημο πρόεδρο τους που πορδίζει και αυτός πύρινους λόγους σε κάθε επέτειο μην μπορώντας πλέον όμως να εκσπερματώσει λόγω ηλικίας. Δεν πειράζει όμως το κάνει το τσιράκι του σε τεράστιες ποσότητες και για τους δύο.
* Βαρέθηκα το κόμμα της δεξιάς που πλασάρεται σαν φιλελεύθερο αλλά αφήνει τον κάθε μουστακαλή γελοίο βουλευτή του να αμολά ρατσιστικές αρλούμπες ατιμώρητος.
* Βαρέθηκα τους παπάδες να πατούν επί πτωμάτων να λαδώνονται και να λαδώνουν να χτίζουν απαίσιους τεράστιους ναούς για να ικανοποιήσουν την μικρότητα την ματαιοδοξία και την αγαμία τους.
* Βαρέθηκα τον ατιμώρητο χουλιγκανισμό και το ξύλο που πέφτει στα γήπεδα που έγιναν παλαίστρα μεθυσμένων, μαστουρωμένων και κακομαθημένων ηλίθιων μωρών.
* Βαρέθηκα το ρουσφέτι και την πουτανιά που επικρατεί και θεωρείται πλέον φυσιολογική στην διεφθαρμένη κυπριακή κοινωνία.
* Βαρέθηκα τους φανατισμένους πολιτικά τοποθετημένους δημοσιογράφους που προσπαθούν απεγνωσμένα να πορώσουν τον λαό είτε γράφοντας στις φυλλάδες είτε φωνάζοντας στα γελοία κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια.
* Βαρέθηκα να ακούω για το δημοψήφισμα και το ηχηρό ΟΧΙ που είπαμε. Το μόνο ηχηρό στην ιστορία όλη ήταν ο βουζουνόπατσος που εισπράξαμε από την διεθνή κοινότητα αφού είπαμε αυτό το όχι.
* Βαρέθηκα να ηρωοποιούν μετά θάνατον τον πιο ακροδεξιό και δύστροπο πρόεδρο που είχε στην ιστορία της η Κυπριακή Δημοκρατία, που κατάφερε σε πέντε χρόνια διακυβέρνησης να καταστρέψει ότι χτιζόταν για τριάντα.
* Βαρέθηκα να ακούω την πατάτα της δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης.
* Βαρέθηκα να ακούω τους απορριπτικούς διχοτομικούς να βρίσκουν δικαιολογίες, αμολώντας κλανιές εναντίον της επιδιαιτησίας και των χρονοδιαγραμμάτων. Βαρέθηκα επίσης να ακούω και να μυρίζομαι τις κλανιές τους περί Ευρωπαϊκής λύσης σε βάθος χρόνου
* Βαρέθηκα το ΔΗΚΟ
* Βαρέθηκα να διοικεί την Κύπρο ο υπόκοσμος και η αστυνομία μας να κάθεται αμέτοχη και να τα παίρνει από κάτω.
* Βαρέθηκα την έλλειψη πολιτισμού του μέσου κύπριου που είναι ο τελευταίος κοινωνικά συνειδητοποιημένος πολίτης της ΕΕ.
* Βαρέθηκα τον πουριτανισμό και την ξενοφοβία των κυπρίων πολιτών που για όλα φταίνε τους ξένους τους μαύρους και τους τουρκοκύπριους.

Γενικά σας βαρέθηκα όλους εσάς τους άχρηστους που κάνετε την ζωή μας πιο δύσκολη και δεν αφήνετε αυτή την χώρα να εξελιχτεί πολιτικά αλλά και κοινωνικά.

Αϊσιχτίρ άσχετοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου