CYPRUS CRITIC

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

The MMP award 27-04/10/2010

Εγλύτωσεν την την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του ανώτατου Σοβιέτ κ. Διμίτρι Χριστόφ με τες πελλάρες που είπε στον ΟΗΕ και την συνάντηση που είχε με τον πελλό το Αχμαντινετζατ. Εγλύτωσεν την γιατί όπως θα εκαταλάβατε φαντάζομαι ήδη, έχω μιαν ιδιαίτερη συμπάθεια στον Little Johny Boy Homer γιαυτό και είμαι και λίον προκατελειμμένος εναντίον του (ή και υπέρ του όπως θέλετε πάρτε το). Αφού για να καταλάβετε η πιο επικίνδυνη φάση της μέρας μου είναι όταν αποφασίσω να βουρήσω στον δρόμο μου (ναι τον ηλεκτρονικό που να βουρούμε μες τες στράτες) και στα νέα εμφανιστεί ο Homer. Κινδυνεύω με τραυματισμό λόγω πτώσης που την σύγχυση και τα νεύρα.

Anyway όμως που λέει και ο Tommy B, ο σύντροφος εκέρδισε με την αξία του και δίκαια το βραβείο του αυτή την εβδομάδα. Είπε όπως φαντάζομαι θα ακούσατε το εξής υπέροχο: «The so called motherlands both invaded Cyprus».
Μα τι λαλείς γιέ μου εσαντανώθηκες τέλλια; Εν τζαιν λόγο στο μαντρί του κόμματος σου που φκάλλεις στα υπόλοιπα αρνιά σου. Εν στο εξωτερικό που μιλάς και δεν χρειάζεται να αναδείξεις τον ανθελληνισμό και το μίσος σου προς τον Ελληνικό λαό και το Ελληνικό έθνος. Ναι είναι ξεκάθαρο ποιος κίνησε τα νήματα για το πραξικόπημα αλλά γιατί να το αναδείξεις σε μέγα θέμα σε ομιλία σου στο εξωτερικό; Ποίος ο λόγος; Εδώ οι Γερμανοί έσφαξαν και έψησαν την μισή Ευρώπη και δεν θα βρεις ένα να πει ότι έκαναν το πόλεμο αυτοί. Όχι τον έκαναν οι Ναζί.

Κάποιος διπλωμάτης σύντροφε παραδέχεται τα λάθη του μόνο όταν υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός, ή όταν τον στριμώξουν. Ποτέ δεν το κάνει πας την πίκκα της σικκίρτισης. Εσύ όμως είναι πλέον εμφανέστατο ότι δεν είσαι διπλωμάτης αλλά αχάπαρος. Επίσης αφού με κάθε ευκαιρία ξεπλένεις την ντροπή της Ελληνικής καταγωγής σου μας αποδεικνύεις ότι είσαι τελικά και με την βούλλα Μόγγολος. Η ακόμα χειρότερα Μόγγολος wannabe. Γιατί όσο πολύ και αν ήθελες να είσαι γέννημα θρέμμα της Σοβιετικής Ένωσης η της Κίνας μόνο γέννημα θρέμμα Μόγγολος μπορεί να είσαι. Προσοχή όμως Μόγγολος και όχι Μογγόλος.

Διμίτρι Χριστόφ λοιπόν MMP of the week.

Υ.Γ.1 Χτες ήταν η παγκόσμια μέρα των ζώων. Να ζήσουν πρωτίστως όλοι οι κύπριοι πολιτικοί αλλά και γενικά όλοι οι κύπριοι γάροι.

Υ.Γ.2 Sorry για την κάπως politically incorrect ορολογία περί Μογγόλων είναι για χάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου