CYPRUS CRITIC

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

The MMP* award 15-22/11/2010




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Οι σκατόφατσες που έχουν ο Γριστόφιας και ο Έρογλου μετά την συνάντηση τους με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ είναι όλα τα λεφτά. Ο Μαουλάς σκέφτεται γαμώτο ήρτα δαμέ να παρουσιάσω τις θέσεις μου τζαι να πουλήσω μούρη τζαι τούτος ο σσιστομάτης το μόνο που ήθελε ήταν να με σιεσει τζαι να με χρίσει. Ο άλλος ο βλάκας ο ακραίος ήταν σιεσμένος anyway που πριν γιατί επήε στο γραφείο του διευθυντή χωρίς τον κηδεμόνα του και αν πράγματι αληθεύουν οι φήμες ο συγκεκριμένος χωρίς τον παπά του αλλά και τους συμβούλους του είναι περισσότερο μαννός από ότι φαίνεται.

Βασικά από ότι θα ακούσατε με λίγα λόγια ο Μούν είπε τους παρετάτε τες μαλακίες τζαι τες τρίπλες γιατί πλέον εν περνούν. Τούντα μασκαραλίκια του στύλ μάμμα εν τούτος που φταίει που είπε οι το 2004 τζαι μάμμα μα εν εγώ που έχω δίκαιο γιατί έδωκαν μου τζαι αψα το 74 κομμένα. ΕΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕΝ σας. Βασικά αυτό μας είπε.

Η όλη συμπεριφορά του Γριστόφκια και το τροπάρι του είμαι πρόεδρος λύσης με αναγκάζουν να του παραδώσω το βραβείο της βδομάδας. Γιατί ρε μαουλά όταν ο μουστακαλλής αντί να συζητά επήαιννε ταξιδάκια στες Βρυξέλλες εσύ τον στήριζες. Γιατί όταν ήρτε πίσω και έκλαιε στην τηλεόραση όπως το κλαμένο το μ...νι εσύ τον στήριξες. Και τέλος όταν έπρεπε να πάρεις μια σωστή απόφαση και να κάνεις πράξη την φιλοσοφία σου που μας πλάσαρες τόσα χρόνια ότι δηλαδή οι Τούρκοι της Κύπρου είναι αδελφοί μας εσύ είπες όχι ταχα μου για να τσιμεντώσεις το ναι ρε χάχα. Άμπα τζαι χάσεις κανένα υπουργείο έχοντας όμως πάντα στον νου και την προεδρία το 2008.

Ε φάε τωρα τσιμέντο Κορεάτικο να στήσεις. Επήρες φόρα τζαι έφας τα μούτρα σου. Τώρα που έριξε το μπαλάκι καθαρά πάνω σας να δω τι θα κάμεις ρε ευθυνόφοβε.

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου