CYPRUS CRITIC

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ναβάρο Λέλλα go home


Για τους περισσότερους από εσάς το εν λόγω ποστ θα είναι μάλλον αδιάφορο. Αλλά δεν πειράζει έπρεπε να το γράψω.

Δεν είμαι Ολυμπιακός δεν είμαι Παναθηναϊκός είμαι φαν του μπάσκετ. Και αυτή την περίοδο παίζεται το final 4 στην Κωνσταντινούπολη. Οι τελικοί δηλαδή του Πανευρωπαϊκού συλλόγων με την συμμετοχή του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού. Σε περίοδο κρίσης μάλιστα. Εντυπωσιακό.

Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός έχασε δυστυχώς από την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν πέρασε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός όμως πάτησε στον λαιμό την μεγάλη Barcelona και την άφησε εκτός τελικού…Αντιμετωπίζει λοιπόν σήμερα την ΤΣΣΚΑ σε ένα τελικό για το μεγάλο τρόπαιο.

Μακάρι λοιπόν να το πάρει όπως το πήρε και ο Παναθηναϊκός έξι φορές και αναδείχτηκε καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία εικοσαετία.

Για μένα όμως η νίκη του Ολυμπιακού επί της Barca είχε και ένα άλλο ξεχωριστό βραβείο. Το γεγονός ότι και πάλι το ρεζίλι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αυτός ο γελοίος ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πήρε τον πούλλο του Μάντζαρη του Σπανούλη και των άλλων παιδιών του Ολυμπιακού. Όπως πήρε και πέρσι τον πούλλο του Καλάθη όταν απέκλεισε την Barcelona ο ΠΑΟ στα προημιτελικά.

Μεγάλος παίχτης ο οποίος αδικεί τον εαυτό του με τα καμώματα και τους θεατρινισμούς του. Τώρα ακόμα και στα τελειώματα του προσπαθεί ακόμα να κερδίσει τα παιχνίδια με ψέματα και θεατρινισμούς. Όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι προσπαθεί να το κερδίσει με το ζόρι ζητώντας την εύνοια και τα σφυρίγματα της διαιτησίας. Πήρε όμως και φέτος τον πούλλο.

Αφιερώνω λοιπόν αυτό το ποστ στην μεγαλύτερη ΛΕΛΛΑ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Καλό ταξίδι να έχεις λοιπόν Χουάν. Η Βαρκελώνη σε περιμένει.


7 σχόλια:

  1. Εν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω για τον Ναβάρο! ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ, ΛΕΛΛΑ τζαι ΚΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ! Ο Κριστιάνο Ρονάλτο του μπάσκετ!

    Είμαι Παναθηναϊκός, όμως μακάρι να το πιάσει ο Γαύρος. Εν σπουδαίο πράμα ελληνική ομάδα ναν στην κορυφή της Ευρώπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίντα νομίζω τούτος εν τζαι σιειρότερος που τον Ρονάλτο...

      Διαγραφή
  2. Εν κρίμαν πόσον απαξιώθηκεν η όλη κουβέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αθθυμούμαι στον τελικόν του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα (Γουϊλκινς, Βράκοβιτς, Γιαννάκης, Κόρφας κλπ.) εγίνετουν χαλασμός δακάτω. Τωρά τζιαι να το πιάσει ο Ολυμπιακός εν θα το καταλάβει ο παραπάνω κόσμος. Κρίμαν... αλλά πέρκι το πιάσει.
    Που την άλλη φίλε, όταν θωρείς μάππαν τύπου Premier league τζιαι ήνταλως το έπιασεν η Σίττυ πασ'την κκελλέν της γιουνάϊτετ της αχώνευτης στες καθυστερήσεις, ήνταλως να φτυσιήσει το μπασκεττάκιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίρνω πίσω το τελευταίον. Μετά τα κατορθώματα του γαύρου πόψε, μια χαρά εν τζιαι το μπασκεττάκι που πλευράς συγκίνησης. Εϊβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκαμεν τα ούλλα ο Γαύρος. Extreme. Εν έσιει έτσι πράμα...Εν η κουβέντα που λαλούν επέτασαν οι σσήνες. Respect στον Ιβκοβιτς τζαι σε ούλλην την ομάδα...Ειδικά σε Σπανούλη Πρίντεζη Παπανικολάου...Φοβερή ψησσιή

    Είδα το friend woofi το match της City…Όντως φοβερό...
    Αλλά έννα διαφωνήσω λίο για την μάππα...Εγώ εν μπορώ να κάθουμαι να θωρω 19 μάτς πατάτα για να δω ένα καλό όπως το χτεσινό της City….Fucking boring sport…

    Μπασκετούι κουμπάρε τζαι ας τα θωρώ μόνος μου..

    Ειδικά τωρά που ξεκινούν τελικοί Ελλάδας και top 8 στο ΝΒΑ...Πιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω που ειμαι γαυρος το ματς εν το ειδα διοτι εν επιστεψα ποττε σε νικη.Εννα το δω συντομα.
    Εγελασα παντως πολλα με το εξωφυλλο της πρασινης .Ηνταλως τους κρουζει...Ενα σπορ τους εμεινε κατι να πιαννουν τζιαν φυει ο ζοτς ουυυυυυ σαστα τζι εγυρασιν.

    http://www.youtube.com/watch?v=m0rRLHD5lqQ&list=FLrfxZkt9ohxhDGff8SMk3oQ&index=1&feature=plpp_video

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν εκνευρισμένοι οι Παναθηναϊκοί γιατί αδικήθηκαν καθαρά που την διαιτησία στον ημιτελικό...Τζαι εμένα εγύρισε μου γιατί ήθελα πολλά έναν τελικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ..

    Ενι ξέρω όμως αν η Ευρώπη θα ήταν έτοιμη για έτσι πράμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή