CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ακόμη ένα τεράστιο κτίριο...Επιτέλους

Θα κτιστεί ακόμα ένα κτίριο ορόσημο στην πρωτεύουσα. Διέρρευσαν τα σχέδια του αρχιτεκτονικού γραφείου του Λονδίνου Atkins. O yeah. Καλό εν πιστεύκετε; Ναι ναι. 
 
 
 
Το όνομα του, Santa Roza και θα ανεγερθεί στη Γρίβα Διγενή και θα αποτελείται από γραφεία, πολυτελή διαμερίσματα, μια σειρά από καταστήματα και χώρους εστίασης, οι οποίοι θα προσφέρουν μαγευτική θέα σε ολόκληρη την πόλη.
 
Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακόμα ένα έργο στην πρωτεύουσα. Ακόμα ένα κτίριο που θα ανεβάσει την Λευκωσία στον παγκόσμιο αρχιτεκτονικό χάρτη. Όπως με την πλατεία. Θα συμβάλει και αυτό στο οικονομικό και οικοδομικό θαύμα της Κύπρου.
 
Όπως το τεράστιο ξενοδοχείο που κτίστηκε απέναντι από το Hilton. Ναι τζείνο το οποίο χρυσοπωλήσαμε την γη στους Αραπάες για 150 εκατομμύρια και σώσαμε την Κύπρο. Ναι ρε τζείνο. Τι; Εν το θωρείτε; Καλά ρε μα είσαστε στραβοί; 150 εκατομμύρια που βάλαμε στα ταμεία του κράτους.
 
Γιατί το άλλο; Τον «Καλό Άγγελο του Κόσμου»,που ήταν να κτίσουν ο αρχιεπίσκοπος με Ρώσους επιχειρηματίες επενδυτές. Το πελώριο μνημείο 135 μέτρων, που θα τοποθετηθεί στο επιστέγασμα ενός επίσης μεγάλου συνεδριακού κέντρου που θα χτιστεί στην περιοχή, «χαιρετίζοντας» όσους θα βλέπουν από τη θάλασσα την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Όντως χτίστηκε και τους χαιρετάει όλους.
 
Hi…Hi…. Come with me για να την βρεις. Αν γλεντήσουμε together εννα γελας 10 μέρες γιατί μου κόψαν και τον λεβέντη αλλά και τα καρύδια, σύριζα. Δεν πειράζει έχω και κώλο. Ότι φάει το πλάσμα καλό ένει.
 
Ε βέβαια. Έχουμε και το αεροδρόμιο Λάρνακας. Ναι ρε το παλιό που επιάσαν οι Κινέζοι επενδυτές τζαι εκάμαν το διακομιστικό σταθμό. Ναι ρε τζεινο που χρησιμοποιούν ούλλοι στον κόσμο για να περάσουν προϊόντα από την Ευρώπη στην μέση Ανατολή. Πολλά λεφτά ρε λαλώ σας. Εσιεστήκαμεν της λίρας (sorry του Ευρώ όσον έχουμεν ακόμα) με τούντα έργα.
 
Τωρά λοιπόν ήρτε τζαι ο πύργος. Στην καρδιά της πρωτεύουσας. Διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα από όλα. Για να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση που υπάρχει τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και από τον απλό κόσμο. Για στέγαση ντέ.
 
Το καλό του πύργου ένει ότι είναι 29 ορόφους και ασύμμετρος. Αχχχχ καλέ!!!! Τι μου θυμίζει τώρα αυτό!!!! Τους ασύμμετρους 29 πόντους με νεύρες που μας εμπήκαν τον Μάρτη και δεν λένε να βγούν!!!
 
Μακάρι να τον κτίσουν ρε. Μακάρι. Να δω πόσοι ποντιτζοι τζαι κουτσουκούτες έννα πα να μείνουν μέσα. Μπορεί να μετακομίσουν τζιόλας που τα άλλα τα ζζιουλέ τα διαμερίσματα που εκτίσαν παρατζι πάνω που το Q bar τζαι το Little Buddha. Η που το Jean Nouvel Tower 25 της Nice Day πίσω που την Μακαρίου. Που ξέρετε.   

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Θεός να μας ελεήσει. Ούλλον πόρτους πεττάσσουμεν! (με το μπαρδόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετο που ελυθηκε αλλο ενα προβλημα. Γιατι εχω σκοπο να γινω εκατομμυριουχος αλλα δεν ξερω που να στεγαω την εταιρεια μου. Βολεφκει η γριβα διγενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή