CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ελλάδα-Ισπανία 79-75




Μετά που δώδεκα χρόνια εδέραμεν τους πάλε ρε. Μετά που ήττες που κόστισαν και πόνεσαν. Στον τελικό του παγκόσμιου του 2006, ημιτελικούς Ευρωπαϊκού 2007, 2009 και ήττα και αποκλεισμό που την οκτάδα στο παγκόσμιο του 2010. Ε πόσες φορές.

Τζαι ναι όντως η Ισπανία εν η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά τις ΗΠΑ στο παγκόσμιο μπάσκετ τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά γαμώτο η Ελλάδα εν η τέταρτη καλύτερη (μετά από Αργεντινή) στον κόσμο. Τζαι τόσες ήττες ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια ήταν πολλές (και αφύσικες). Άσε που οι Ισπανοί παίχτες (όχι όλοι) εν προκλητικοί cocky και μαλακισμένα μαμμόθρεφτα.

Για αυτούς τους λόγους

Φάτε σκατά ρε Ισπανοί

Eat shit Spaniards

Δυστυχώς έλειπε ο Ναβάρο. Εν πειράζει τζείνος τρώει τα κάθε Μάιο στα final Four για τα τελευταία 6 χρόνια.... Εχόρτασε....  

7 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να δω το Φερνάντεζ να τρώει ξύλο. Λυπήθηκα για το Ρούμπιο που πονούσε, οι υπόλοιποι συντηλεθεατές χαιρόντουσαν. Oh well...

    Όντως Θάλασσα, όπως είπε και ο Τρινκιέρι φαίνονται σαν να είναι 155 τα γαμημένα.

    Ο Γκασόλ δεν είναι σαν να λέει " Μα αφού άλλη μας εδείξατε, νάμπουν τζείνον ούλλον το Μαρκούτζιν;;;;!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ για ρούμπιο. Επίσης συμπαθώ Μαρκ Γκασολ και Καλτερόν. Αλλά τζείντο ΡΟύντι αν τον δω να κρέμεται που τον γκρεμό έννα του πατήσω το σιέρι. Όπως θα έκαμνα τζαι του Ναβάρο.

    Φέτος πάντως εν είχε την γλύκα που περίμενα. Γιατί εκτός που Ναβάρο έλειπε τζαι ο επίσης huge mother fucker ο Γαρπαχόθα. Για να πάρετε μια γεύση για το πόσα κιλά μαλάκας ένει ξέρετε τι έκαμε πριν 4 χρόνια; Ετίμησε τον η ποδοσφαιρική Αθλέτικο Μαδρίτης της οποίας ήταν οπαδός που μικρός παραδίδοντας του την φανέλα της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου με 30,000 κόσμο να τον αποθεώνει. 3 μήνες μετά υπόγραψε συμβόλαιο με τον μισητό αντίπαλο την Ρεάλ. Καλά τι άλλο να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίτικ,

    Γαμώ το shiστο μου γαμώ. Με τρισήμισυ γκαρντ που πάεις γιε μου;;; Δεν έχουμε τον παίχτη που θα παίξει 1,2,3 και με πλάτη. Και πόση έδρα να παίζει ο Γερμανός;

    Αυτά για φέτος. Ξανά το 2015. Πάλι καλά που το NBA 2k14 έχει φέτος τον Ολυμπιακό του Σπανούλη και την Πανάθα του Διαμαντίδη, να κάμουμε λίγα χάζια απέναντι στον Λεμπρόν. Έστω και ηλεκτρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς τον Κουφον τζιε το Καλαθην ε για τες πισηιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσιλα ρε Ττουλή! Φυσικά είχε και Παπά και Κατσίβελη και Βασιλειάδη (που δεν παίζει άμυνα, αλλά έχει αρτσιόλες). Που την άλλη, ποιόν να κόψει...;

      Διαγραφή
  5. Η ομοσπονδία έχει τεράστια ευθύνη παιδιά. Πήρε ο Τρινκέρι μια ομάδα γεμάτη τεσσάρια και τριάρια γιατί η ομοσπονδία δεν μπορούσε να «κοψει» έναν από αυτούς. Επίσης του φόρτωσαν για βοηθούς τους Παπανικολάου, Λημνιάτη. Ο Παπανικολάου ούτε δίπλωμα προπονητικής εν έσιει τζαι ο Λημνιάτης έκαμνε τον σχολιαστή στην ΕΡΤ.

    Επίσης στο θέμα Καλάθη εκάμαν τα σκατά. Αντί να τον περιμένουν 3-4 μέρες εβάλαν του deadline για να πάει στην προετοιμασία με αποτέλεσμα να χάσουν τον MVP του φετινού Eurocup και καλύτερο playmaker της Ρωσικής λίγκας μετά τον Τεοντοσιτς.

    Αλλά λάθος του Τρινκερι έπρεπε να στήσει πόδι για τούτα. Άσε τες ευθύνες του για το κοουτσάρισμα... Γενικά εκάμαν τα σκατά.

    Αλλά μεγαλύτερη ευθύνη για μένα έχουν κάτι Διαμαντίδηδες που απολάμβαναν την παραλία τους και τωρά κάμνουν διακοπές και περιοδεία στην Κίνα όπως τον θίασο αντι να παίξουν για το εθνόσημο. ΟΥΣΤ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή