CYPRUS CRITIC

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

The MMP* award 18-25/10/2010

Τούτη την εφτομάδα εννα σας φκω που την εξωτερική. Φαντάζομαι ότι το λογικό θα ήταν να βγάλω MMP τον Παπασάββα και τα δόντια του που μας κόστισαν 17,000 σε φόρους. Αλλά σκέφτηκα γιατί να τον βγάλω; Έκανε κάτι που δεν κάνουν οι υπόλοιποι κυβερνητικοί; Όχι. Όπως ψουμνίζουν τα καλλυντικά τους οι κυβερνητικές κότες από τα φαρμακεία και τα γράφουν για φάρμακα, όπως κάνουν laser τες τρίσες τους οι vain κυβερνητικοί και τους το πληρώνουμε για κάψιμο ελλιών έτσι και ο Παπασάββας έβαλε δόντια. Σιγά το σκατό. Α; Διαφωνείτε;
Προσπερνώ επίσης και το σκάνδαλο του Σταυράκη που μας επερίπεξεν για να δώσουμε λεφτά στην Γεριμοcypria έτσι ώστε να μην κάμουν default τα δάνεια που είχε στους εργοδότες του την Τράπεζα Κύπρου. Προσπερνώ το γιατί εν παλιό και ήταν ξεκάθαρο από τότε τι εγίνετουν

Βραβεύω λοιπόν σαν Most Manno Player of the week τον γγ της ΣΕΚ, Νίκο Μωϋσέως. Γιατί σχετικά με την πρόταση βουλευτών για μετακίνηση των αργιών στις μέρες Δευτέρα και Παρασκευή, ώστε να δημιουργούνται περισσότερα τριήμερα δήλωσε: «η εφαρμογή μίας τέτοιας πρότασης ενδεχομένως να αποτελέσει πλήγμα στις παραδόσεις και στην κουλτούρα μας. Ήδη από τις 9 αργίες του χρόνου υπάρχουν τέσσερα τριήμερα και οι υπόλοιπες αργίες είναι θρησκευτικές που θα πρέπει να γιορτάζονται με το δέοντα τρόπο. Προς τι να αναταράξουμε το υπάρχον σύστημα για ένα τριήμερο της Παρασκευής; Εάν κάποιος θέλει να εκμεταλλευθεί τριήμερο μπορεί να βάλει άδεια Παρασκευή ή Δευτέρα»

Εγώ ένα εν καταλαβω ρε Μωϋσή. Ποιον εν ειλικρινά το πρόβλημα σου. Δαμέ ο τράγος ο Tommy B είπε ότι δεν τον πειράζει να μεταφέρονται οι θρησκευτικές γιορτές. Αμαν εν τον πειράζει τζίνον εν που το πιριλλί το δικό σου ρε κουμπάρε; Πε μου να δούμε. Τζαι με ποιο δέοντα τρόπο γιορτάζεις δηλαδή εσύ τα Φώτα ας πούμε στις 6 του Γενάρη που εννα σου τον χαλάσει αν πέσει Παρασκευή. Πε μας τζαι εμάς ποιος εν τούτος ο τρόπος. Επίσης για ποια κουλτούρα και παραδόσεις μιλάς που έννα υποστούν πλήγμα αν πάρεις τον 15 Αύγουστο Δευτέρα; Μα είσαστε σοβαροί δηλαδή ρε οξά κάμνετε διαγωνισμό μαλακίας; Η τούτο η εσιεις κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Φούλη τζαι τον Στυλιανίδη που εκάμαν την πρόταση τζαι πάεις τους πίκκα. Έτσι; Όι καλέ αποκλείεται.

Ειλικρινά διερωτούμαι ώρες ώρες με το ΙQ ορισμένων. Αλλά προφανώς εν εσιετε. Είσαι ο MMP of the week. Συγχαρητήρια το αξίζεις.

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

1 σχόλιο: