CYPRUS CRITIC

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

The MMP* award 01-08/11/2010

Παιδιά έχουμε ξεφύγει εντελώς. Και όχι μόνο εμείς αλλά το φαινόμενο είναι παγκόσμιο τούντη φορά. Έχουν ανατραπεί τα πάντα. Εκεί που στις αρχές της χιλιετίας άκουγες μια μόνο λέξη την παγκοσμιοποίηση και όλα όδευαν προς αυτή την κατεύθυνση έγινε η ανατροπή. Φαίνεται ότι όλες οι προσπάθειες πήγαν στράφι. Ακόμα και στην Ευρώπη φαίνεται ότι προχωρήσαμε και το κουντήσαμε περισσότερο από ότι τραβούσε ο κόσμος. Τι να πω δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η έξαρση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Αυτό το boom της ακροδεξιάς την τελευταία διετία σε όλη την Ευρώπη. Τα 30ς ξαναγεννιούνται στην Ευρώπη και η κατάσταση μυρίζει κάτι από τα επακόλουθα του great depression και την έξαρση του φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού.

Όλα αυτά φυσικά ήρθαν και στην Κύπρο. Την Παρασκευή στην Σκάλα εταπανιαστήκαν οι ακροδεξιοί με τους Αντιρατσιστές. Βγήκε λοιπόν ο αρχιμαννός του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης και είπε τις γνωστές του αρλούμπες. Αξίζει πάντως να τον δείτε και να τον ακούσετε για να πάρετε μια εικόνα του πώς πρέπει να είναι και να φαίνεται ένας μαννόμαννος. Κάτι το όνομα του κάτι ο τόνος της φωνής του κάτι το γενούι του. Τι να πω εν όπως το μοντέλο. Από τις παπαριές που είπε λοιπόν ξεχωρίζω τις ακόλουθες:
· «Απειλείται η υπόσταση του κράτους από την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών. Ουδείς γνωρίζει πόσοι διενεργούν κατασκοπία»!!!!! Ο κάθε Ελληνοκύπριος που έχει στην δούλεψη του αλλοδαπό καλείται για το εθνικό συμφέρον να τους δέσει χειροπόδαρα και να τους ανακρίνει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατόν μέσο. Συστήνεται η παραφυση διείσδυση με παλούκι η οποία έχει φέρει και στο παρελθόν σημαντικά αποτελέσματα.

· «Επιβαρύνεται το σύστημα υγείας και οι μετανάστες φέρουν στην Κύπρο ενδημικές ασθένειες από τον τόπο τους». Ο κάθε Ελληνοκύπριος που έχει στην δούλεψη του αλλοδαπό καλείται για το εθνικό συμφέρον να τον πάρει έστω και με την βία στον κοντινότερο κτηνίατρο για εξέταση. Τα έξοδα κτηνιάτρου τα αναλαμβάνει το ΚΕΑ.

· «Οι μετανάστες δεν ενσωματώνονται στην ντόπια κοινωνία, αποτελούν ξένο σώμα, απειλούν την ασφάλεια και σπείρουν τον τρόμο». Ο κάθε Ελληνοκύπριος που έχει στην δούλεψη του αλλοδαπό καλείται για το εθνικό συμφέρον να τον κλειδώνει την νύχτα να μην κυκλοφορεί έτσι ώστε να μην σπείρει τον τρόμο. Έτσι γλυτώνουμε και από τις ενδημικές ασθένειες. 2 σε ένα.

· «Η μαζική κάθοδος μεταναστών αποτελεί ένα μεθοδικό σχέδιο εξόντωσης των Ελληνοκυπρίων εκ μέρους της Τουρκίας και της Βρετανίας». Ο κάθε Ελληνοκύπριος που έχει στην δούλεψη του αλλοδαπό καλείται για το εθνικό συμφέρον να τον εξοντώσει πριν μας εξοντώσει αυτός αφού είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί όργανο της Τουρκίας. Γνωστό είναι άλλωστε το ρητό Τούρκος καλός είναι ο Τούρκος ο νεκρός.

Αυτές και άλλες πολλές μαλακίες ακούσαμε που πραγματικά δεν αξίζει καν να παραθέσω. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή είναι από τις πιο μαννές ομιλίες που έγιναν στην ιστορία των μαννών ομιλιών και κερδίζει το βραβείο του. Παρόλα αυτά νιώθω ότι το κύπελλο μου αυτή την εβδομάδα το αξίζουν και άλλοι. Αυτοί όλοι οι ηλίθιοι που τον ακολουθούν (Κουλία πόσο ΒΛΑΚΑΣ είσαι ειλικρινά) αλλά φυσικά και μερικοί από το αντίπαλο στρατόπεδο. Γιατί μπορεί να συμφωνώ με την φιλοσοφία που ακολουθεί το ΚΙΣΑ αλλά είμαι βέβαιος ότι πολλοί από αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια δεν έχουν καμία απολύτως φιλοσοφία. Βρίσκουν σαν πάτημα την υποστήριξη των νόμιμων μεταναστών αλλά στην ουσία είναι ακροκομμούνια που μόνο σκοπό έχουν την συμπλοκή με τους ΚΕΑτες. Βασικά θύρα 9 εναντίον πορτοκαλί. Τόσο απλά.

Είσαστε όλοι ΗΛΙΘΙΟΙ. Βλάκες ανώριμοι πίθηκοι. Ντροπή της κοινωνίας ρεμάλια άχρηστοι. Χαθείτε να μεν σας θωρώ μπροστά μου. Μαλάκες...

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου