CYPRUS CRITIC

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

The MMP* award 06-13/12//2010

Ζητώ συγνώμη από όλους. Μα πρώτο από όλους από τον ίδιο φυσικά. Από αυτόν τον τεράστιο πολιτικό αυτό τον δεινόσαυρο της Κυπριακή πολιτικής σκηνής. Αυτόν τον άρχοντα της κλανιάς. Τον Portious Vasosaurus που στο πέρασμα του όλα αυτά τα χρόνια εξαπέλυσε αμέτρητες βρομερές πορδές. Ανέκαθεν όταν άνοιγε το στόμα του το πλήθος αποσβολωμένο από την τεράστια εφράδια πόρδου sorry λόγου που διαθέτει έμενε βυθισμένο στα ποιητικά του πορδάκια sorry λογάκια.

Τον ξέχασα εντελώς και απολογούμαι. Δεν τον ανέδειξα ούτε μια φορά ως τώρα σαν τον μαννό της βδομάδας. Αλλά τι να κάνω αφού και αυτός χάθηκε μετά από εκκλήσεις της Greenpeace να μην μιλά γιατί χειροτερεύει την κατάσταση του Greenhouse effect με τα αυξημένα επίπεδα μεθανίου που εξαπολύει. Φήμες λεν ότι εκκλήσεις έγιναν και στον πνευματικό του γιο τον Kakomazalous Omirosaurus o οποίος συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του Portious Vasosaurus με την τεράστια αυτή εφράδια πόρτου που διαθέτει και αυτός. Είναι κληρονομικό άλλωστε στην ΕΔΕΚ. Για σκεφτείτε τον be cool be Papadakis, εφράδια που διαθέτει και αυτός. Φαντάζομαι πάντως στην συνέντευξη που κάνουν για να εγγράψουν καινούργια μέλη στο κόμμα να τραβούν ο ένας το δάκτυλο του άλλου. ΠΠρρρρρρρρρρρ.....Πανικός χορωδία.

Βασικά ο Portious Vasosaurus εν τζαι είπε τζαι τίποτε καινούργιο προχτές στο συνέδριο της ΕΔΕΚ απλά επανέλαβε τις ίδιες μαλακίες που μας λαλεί τόσα χρόνια. Μίλησε για λανθασμένες στρατηγικές, για υποχωρήσεις, για την απαράδεκτη αποδοχή παραμονής 50,000 εποίκων, για την λανθασμένη αποδοχή της εκ περιτροπής προεδρίας για για για....Τα γνωστά.

Να σου θυμίσω μεγάλε αγωνιστή και πατριώτη Βάσο ότι εσύ εχώνεσουν μες τους θάμνους τζαι τους πεύκους στα βουνά όταν ήρθαν οι Τούρκοι αντί να πολεμήσεις. Να σου θυμίσω μεγάλε πατριώτη ότι εσύ διατηρούσες παραστρατιωτικές ομάδες κρούσης πριν το 74 και έτρωες κόσμο αβέρτα. Να σου θυμίσω ότι εμείς οι μαλάκες μέγα αγωνιστή πληρώνουμε το σπίτι σου εδώ και μια φάουσα χρόνια έτσι ώστε να μινίσκεις μούχτιν εσύ μες τον ποταμό σε κρατικό σπίτι και γη για να είσαι μέσα στην φύση. Να σου θυμίσω τέλος ότι εσύ μέγα πατριώτη στήριξες τον Τάσσσσσσσο και θεμελίωσες την διχοτόμηση. Για αυτούς τους λόγους Βάσο σε ανακηρύσσω σε πιο μαννό Κύπριο της βδομάδας. Γιατί ο Βάσος και αν εγέρασε το κώλο που είχε έχει.

I wish you all the best. Μην ξενερώνεις ποτέ και εσύ σαν την Αέλ και keep farting.

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου