CYPRUS CRITIC

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Χέστε μας ρε με τους Ρώσους



Τσακώνονται οι μεγάλοι ηγέτες για το ποιος κατάφερε να πείσει τον Δικτάτορα Πούτιν να πει ότι ίσως σας δώσω πέντε μπακίρες υπό πολλές όμως προϋποθέσεις.

Που την μια λαλούν μας ότι εν ο Αχριστόφκιας με τους λεπτούς χειρισμούς του (λεπτούς; Really?) και την καλή σχέση του με την mother Russia. Καλή σχέση; Μα εγώ ενόμιζα ότι ο Πούτιν εν εδέχτηκε να τον δει πριν 4 χρόνια όταν τον παρασημοφόρησε το πανεπιστήμιο του. Εν τον εδέχτηκε γιατί εφκήκε τζαι εμίλαν πάλε περί κομμουνισμού και πόσο ωραία ήταν χωρίς να καταλάβει ότι το πολίτευμα της Ρωσίας άλλαξε από κομμουνιστικό σε ολιγαρχικό-Δικτατορικό. Ε καλά δαμέ συγχύζεται με άλλα πιο απλά πως περιμένετε να το καταλάβει τούτο;

Που την άλλη με το ζόρι προσπαθεί να πιάσει εύσημα και ο Αναστασιάδης γλύφοντας τον υπερπατριώτη αρχιτράουλλο ο οποίος apparently (που λένε και στο UK) έπεισε τον Πούτιν μέσω της εκκλησίας. Ναι ο ίδιος υπερπατριώτης αρχιτράουλλος που εν τον πειράζει να περάσουμε αγωγό που την Τουρκία φτάνει να έσιει η κουβέντα λίρες.

Η όλη υπόθεση έχει καταντήσει γραφική. Ποιος τον έπεισε και ποιος δεν τον έπεισε. Σοβαρά; Στα αρχίδια μας. Έτσι τζαι αλλιώς εκάμετε τα τόσο σκατά που εν θωρώ κανένα νόημα να συζητούμε για το ποιος πρέπει να πάρει τα εύσημα για την πιθανή βοήθεια από τους Ρώσους. Εγώ να σας πω την αλήθκεια εν τη θέλω καν. Ιδανικό για μένα θα ήταν να δεχόμαστε την βοήθεια από την Ευρώπη όταν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Τώρα χέσε μέσα. Άμαν είσαι τόσο ηλίθιος που κατάφερες να μπεις από την απόλυτη ανυπαρξία ακόμα και στην προεκλογική εκστρατεία των Γερμανών τότε ναι. Μπράβο σας. Και για αυτό τα εύσημα ανήκουνσε όλους σας αλλά ειδικά στον τεράστιο ανίκανο Αχριστόφκια.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι σε όλη αυτή την μάχη και τον διαγωνισμό ηλιθιότητας που γίνεται τις τελευταίες μέρες για τους Ρώσους απουσιάζει ο Λιλήκας. Παράξενο ε; Διαγωνισμός ηλιθιότητας και λείπει ο Βασιλιάς. Ο άρχων! Παράξενο όντως!

Τι να πω ρε κοπέλλια. Εγώ είμαι πολλά απογοητευμένος τζαι εν θωρώ φως κάπου. Εκάμαμεν τα σκατά. Πιο σκατά εν γίνεται. Τζαι εμείς αντί να δουλέψουμε να φκάλουμε την τζεφαλή μας έξω που την κολύμπα με τα σκατά κάμνουμε διαγωνισμό πίπας με τους Ρώσους. Ποιος κάμνει τις καλύτερες. Εγώ εν μπορώ να σας λύσω την απορία. Ρωτάτε κανένα Ρώσο που είναι και δέκτης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω εν ότι μισώ αυτή την κατάσταση. Μισώ την. Ποτέ δεν ήμουν και ο μεγαλύτερος φαν της Ρωσίας. Ποτέ. Ούτε και των πολυδιαφημιζόμενων γυναικών τους που προκαλούν ρίγη ενθουσιασμού στον μισογυνικο αντρικό πληθυσμό της Κύπρου. Είναι ωραίες μεν αλλά άχαρες, κρυόκωλες, συμφεροντολόγες με χωρκάτικη πολλά χωρκάτικη συμπεριφορά. Όσοι με διαβάζετε έστω και λίγο θα καταλάβατε ότι είμαι γενικά φιλελεύθερο άτομο. Όσο αφορά άλλες φυλές, προτιμήσεις, προσανατολισμό, στα πάντα. Χέζω και τα εθνικά σύμβολα και τις σημαίες και τις θρησκείες και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί είμαι Ευρωπαίος. Είμαστε όλοι ίδιοι (ίσοι) και όλοι διαφορετικοί (παλιό αλλά to the point).

Αλλά γαμώτο, η υπόθεση με τους Ρώσους πάει να μου σπάσει την εικόνα. Εν μπορώ να βλέπω άλλο την δουλοπρέπεια μας σε όλο της το μεγαλείο. Να γλύφει ότι Ρώσικο κυκλοφορεί. Έχουν λεφτά θα μου πείτε. Καλά ρε έχουν τζαι άλλοι λεφτά. Κανεί ρε. Ρώσικες πινακίδες, ρώσικες εφημερίδες, ακόμα τζαι οι χρυσές ευκαιρίες έχουν Ρώσικο κομμάτι πλέον μέσα. Και το χειρότερο είναι ότι μαζεύουμε την χειρότερη πάστα Ρώσων στην βλακονησίδα. Τους πλούσιους, χωρκάτες, υπερόπτες που γυαλίζουν που το μίλι τζαι πίνουν σαμπάνιες τζαι κορτώνουν. Τους προστατευόμενους του Πούτιν με τα απανταχού τσιράκια τους.

Τζαι εγώ που είμαι δεχτικός τζαι αρέσκει μου η πολυπολιτισμικότητα κοντεύω να γίνω ρατσιστής εναντίον τους. Έννεν άδικο τούτο; Εν άδικο γιατί ο Ρώσος τζαι η Ρωσίδα έννεν ο αμπάλατος νεόπλουτος χωρκάτης Ρώσος- Ρωσίδα που κυκλοφορεί στην Λεμεσό. Τζείνος που χαίρεται και απολαμβάνει τις πίπες των ιθαγενών. Όχι ο Ρώσος εν ο πεινασμένος φτωχός μεθυσμένος καταπιεσμένος από το καθεστώς του Πούτιν. Ρώσος εν ο Κασπάροφ που φυλακίζεται για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα του. Ρωσίδες εν οι pussy riot. Εν άδικο να γίνομαι εγώ προκατειλημμένος γιατί γλύφετε εσείς ένα κάκιστο δείγμα του Ρωσικού λαού που ζει και βασιλεύει στην χώρα μου.

Θα μου πείτε για είπες μας ότι είσαι δεχτικός; Τι εν το πρόβλημα σου; Ναι είμαι δεκτικός. Αλλά μου αρέσει η αρμονική συμβίωση πολλών λαών μαζί οι οποίοι αφομοιώνουν την κουλτούρα και τα έθιμα της χώρα που συμβιώνουν. Προσέξετε δεν μιλώ για τα θρησκευτικά. Έθιμο και κουλτούρα είναι ακόμα και το τάβλι τζαι το μαχαλεπί στον καφενέ. Το να αλλάζει η κουλτούρα ολόκληρης της χώρας (πόλης προς το παρών) για να δεχτεί μια μειονότητα πρώτη φορά το βλέπω. Και γίνεται στην Λεμεσό η οποία έχει πλέον καταστεί ως no no προορισμός για μένα. Εν μπορώ.

Και τέλος επαναλαμβάνω ότι εν μπορώ να παρακολουθώ τον διαγωνισμό ποιος κάμνει τις καλύτερες πίπες. Τώρα πλέον και από την πολιτική σκηνή.
Κανεί ρε. Εν σας έμεινε έστω τζαι λίη αξιοπρέπεια;

10 σχόλια:

  1. Πάνω κάτω συμφωνώ.

    "Το να αλλάζει η κουλτούρα ολόκληρης της χώρας (πόλης προς το παρών) για να δεχτεί μια μειονότητα πρώτη φορά το βλέπω."

    Ρίξε μια ματιά:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268395/Adil-Rashid-Paedophile-claimed-Muslim-upbringing-meant-didnt-know-illegal-sex-girl-13.html#axzz2JkQmS2MQ.

    Στο χωρκό μου λαλούν "Άγνοια του Νόμου δεν αποτελεί υπεράσπιση". Κάπως όπως το σχόλιό σου που επανέλαβα πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ κριτικ, για να καταλάβεις την ποσότητα του κουτόχορτου που μάχουνται να μας ταϊσουν ρκάμαν τον κόσμο να πιστεύει ότι υπάρχουν φίλια κράτη και ότι αν παρακαλέσεις ένα κράτος θα σου δ[ωσει δάνειο. Για τα συμφέροντα των Ρώσσων που εξυπηρετούνται ή θίγονται με την χορήγηση ή μή χορήγηση αντίστοιχα ούτε κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eisai eurwpaios, alla i eurwpi xezei tin kypro, epomenws eite esy mas xezeis, eite se xezei kai sena i eurwpi opws olous maw. to sigouro einai ena, to skato einai edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολλύ σκατό όμως, πολλύ!!! Επνιήκαμεν μες το σκατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακκανούρη εθκιάλεξες μια που τις σιειρόττερες εφημερίδες της Βρετανίας (Daily Fail) για να αποδείξεις το point σου.
    Το πιο πιθανό είναι να εν ψέματα τα παραπάνω που γράφει τζειμέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.thisisnottingham.co.uk/Anger-lenient-sentence-given-Facebook-sex-man/story-18002817-detail/story.html.

      Γιατί τα αντανακλαστικά σου είναι "το πιο πιθανό είναι να εν ψέματα";

      Γιατί να μην είναι "Ρε μπας και είναι αλήθεια;"

      Αν κριτήριο της αλήθειας είναι η ποιότητα της εφημερίδας τότε γιατί υπάρχουν η "η Αλήθεια" και η "Χαραυγή";

      "Το πιο πιθανόν" (όπως λες κι εσύ) είναι ότι θα ζήσουμε περίπου 75 χρόνια και αν δεν πληρώνουμε τους φόρους μας θα μας κάτσουν μέσα. Τα άλλα όλα παίζονται. Assume and you make an ass of you and me.

      Διαγραφή
  7. κριτικ, ειμαστε μαύροι απλα εξεβάψαμεν λίο...
    ποια ευρωπη ρε φίλε...ειμαστεν τα μαυρουθκια τους... τζαι εταΐσαμεν τα μαυρουθκια μας με εκατομύρια τζαι λαλούν μας πως είμαστεν άσπροι ώσπου εσυνηθιοσαμεν το τζαι δεν ανεχουμαστεν να μας λαλουν το αντιθετο! ελαμ ρε! τζαι ακελ! τζαι δησυ τζαι δηκο! τζαι δωστου χάντρες παρδαλες.......

    ΑΠΟΧΗ=ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ω.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακκανούρης: Εν φαίνεται να πειράζει κανένα που προσπαθεί μια ολόκληρη πόλη να γίνει όσο πιο bling (γυαλιστερή και χωρκάτικη) μπορεί απλά για να νιώσουν άνετα οι νεόπλουτοι Ρώσοι. Αν που την άλλη χτίζαν ένα τζαμί μπορεί να γίνετουν της πουτάνας.

    @ Δίκαρς: Φίλοι φίλοι αλλά η μισή εν μέσα. Έννα το καταλάβουμε σιγά σιγά τζαι τούτο.

    @ Ανώνυμος: Φυσικά τζαι είμαι Ευρωπαίος. Που τη στιγμή που εκάμαν το λάθος να με δεχτούν ναι είμαι Ευρωπαίος. Τζαι το σιέσιμο πιάνει με τζαι εμένα για αυτό εκνευρίζουμαι ακόμα παραπάνω. Που ανίκανοι βοσκοί πολιτικοί μου στερούν το δικαίωμα να είμαι ισότιμο μέλος στην ΕΕ τζαι να με αντιμετωπίζουν οι εταίροι μου όπως και τους υπόλοιπους. Τζαι οι σαν μια λέρα προτεκτοράτο της Ρωσίας.
    Όποις φίλε εν νιώθει Ευρωπαίος μπορεί να μετακομίσει σε άλλη χώρα εκτός ΕΕ

    @ω.α. : Μα ρε φίλε εν τζαι κόφτει με εν πα να είμαστε τζαι ροζ. Εγίναμεν τα μαυρούθκια τους όπως λαλείς αποκλειστικά από δική μας υπευθυνότητα.

    Λευκό νομίζω όχι αποχή. Έκαμα αποχή στες βουλευτικές τζαι εν μου άρεσε. Δεν αδιαφορώ, αντιδρώ. Τούτη εν η διαφορά λευκού και αποχής. Τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνονται οι ηλίθιοι πολιτικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ate pale me to leuko. to oti kamneis ton kopo tzai sirneis to, ennen pale xalali toys?

    tzai men anisixeis tha metakomisoume siga siga
    eite niwthoumen eurwpaioi eite oxi
    anonymos

    ΑπάντησηΔιαγραφή