CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

The MMP* award 08-15/11/2010

Τελικά αυτό το βραβείο έχει αποδειχτεί πολύ δύσκολη υπόθεση. Πως να κάμω ζάτι τόσους μαννούς; Ποιόν να διαλέξω; Ποιόν να βραβεύσω; Ποιόν ποιόν; Πολύ το άγχος.

Την περασμένη βδομάδα ο Κουλίας μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας. Είπεν να φκει να πεί μαλακία τζαι εν έδωκεν παμόν. Παρότι του αφιέρωσα ήδη αρκετό χώρο δεν μπορώ να συγκρατηθώ και θα ασχοληθώ και πάλι μαζί του. Γιατί η τηλεοπτική του εμφάνιση και η κόντρα που είχε στον αέρα με τον Πολυκάρπου του ΚΙΣΑ με αναγκάζει να τον αποθεώσω και πάλι γιατί έτσι ηλιθιότητα δεν την συναντάς εύκολα (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί δαμέσα πιιιι).

Είπε λοιπόν το ππούλιν ο Κουλίας ότι τους μετανάστες «στην Ελλάδα βάλλουν τους σε στρατόπεδα. Τωρά που εκλείσαν τα στρατόπεδα μας να τους βάλουμε εκεί μέσα». Μμμ μάλιστα. Ξέρεις τι έχω να πω εγώ επ αυτού Ζάχο;
Εν εσένα ρε χαντέ που πρέπει να σε κλείσουν μέσα και μάλιστα όι σε στρατόπεδο αλλά σε ίδρυμα. Χαντέ ε χαντέ.

Μετά όταν τόλμησε ο Πολυκάρπου να μιλήσει για σεξουαλικό προσανατολισμό και για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ο χαντός είπε... «Ο σεξουαλικός προσανατολισμός τι σόι πράμα ένει;» Εν πεπόνι ρε χαντέ εν πεπόνι...
Όταν του εξήγησαν ότι είναι το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να επιλέγει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό (Daaa) απάντησε κατά λέξη. «Κύριε ελέησον. Συγνώμη κύριε μα σοβαρομιλάτε τωρά; Τούτα τα λες τωρά που επήραν οι Τούρκοι την χώρα μας; Για τα δικαιώματα των λεσβιών και των ομοφυλόφιλων ενδιαφέρεσαι για τους πρόσφυγες σου εν ενδιαφέρεσαι;»

Οϊ ναι πας τούτον έσιει δίκαιο. Sorryn δηλαδή α αλλά έσιει. Εχουμε έτσι πρόβλημα τζαι εσείς ασχολείστε με τον κώλο σας; Σαν δεν ντρέπεστε.....Το λοιπόν μέχρι να βρεθεί μια δίκαιη βιώσιμη και λειτουργική λύση για το πρόβλημα μας κομμένα ούλλα. Κομμένα τα γαμήσια, κομμένα τα έξω, κομμένα ούλλα. Ακούτε ρε; Ο κάθε και η κάθε gay να ισιώσει. Να γαμεί και να γαμιέται μόνο που την ορθή οδό και μόνο όταν προτίθεται να τεκνοποιήσει. Τα υπόλοιπα πουσλίκια κομμένα. Ώσπου να δούμε τι θα γίνει με το πρόβλημα μας. Όποιου εν του αρέσκει που την ίσιαν οδό, κρύο μπάνιο να του φέφκουν οι καύλες. Μετά που εννα λύσουμε το Κυπριακό θα ασχοληθούμε και με τα δικαιώματα σας. Μετά γαμιέστε, προς το παρών πασπάλλα τζαι cold showers.
Ε μα δηλαδή αναισθησία τζαι εγωκεντρισμό που τον έχουν τούτοι οι σουστοί α; Οϊ ναι πας τούτο βρίσκω του δίκαιο του Ζάχου. Πρέπεί επιτέλους να γίνει μια προτεραιοποίηση των προβλημάτων μας σε αυτή την χώρα. Εεε μα δηλαδή πιον.

Ειλικρινά Ζάχο μου είσαι ο βασιλιάς των τόπουζων μες την τοπουζοχώρα. Ο μαννός των μαννών. Παρά τον συναγωνισμό είσαι όντως ο βασιλιάς. Κουλίας λοιπόν MMP of the week γιατί γενικά ανυπόθετους εσιει πολλούς αλλά ο Κουλίας είναι μόνο ένας.

Υ.Γ. Μάθατε για τον Ηρακλή. Είναι αυτός που στέλλει γράμματα του Καρογιαν του Νίκου και του Γριστόφκια και τους απειλεί με θάνατο. Οι ρε σταμάτα όχι τόσο αίμα. O Hercules the little vampire (Ηρακλής ο μικρούλης βαμπίρ), εκτός που να σφάζει, είπε μας και ποιόν θέλει για πρόεδρο της δημοκρατίας. Τον Tommy B. O yeah.
Τζαι εσκεφτούμουν άραγες σου τούτος εν επικίνδυνος; Λαλείς να κάμει κανενού κακό που τα καλά; Μόλις έσυρε την βαρελλα για Tommy B for president ησύχασα. Ακόμα ένας μαννός μες τους πολλούς.
Μια συμβουλή όμως να σου δώσω. Ηρέμησε λίγο Hercules my little vampire, μου φαίνεσαι κάπως νευρικούλης. Κάνουν κακό στην καρδία το άγχος και τα νεύρα. Ρώτα με τζαι εμένα.

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

3 σχόλια: