CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γαμήσι ή θάνατος

Με απόφασή του το υπουργείο υγείας έκοψε το γαμήσι για τους άνδρες άνω των 65 ετών. Τι λαλώ; Σοβαρά όσο και αν ακούγεται εξωπραγματικό.

Την ίδια εποχή που καθημερινά βγαίνουν στην δημοσιότητα σκάνδαλα με συντάξεις μαμούθ των τσιβιτζιών (κυβερνητικοπολιτικών ο τρελός και μαγικός συνδυασμός καριέρας) το υπουργείο υγείας αποφάσισε να κόψει που αλλού αντί που τους μισθούς τους.

Για να εξηγήσω που το πάω να σας κάνω πρώτα ένα πρόλογο. Για τον καρκίνο του προστάτη υπάρχουν δύο εγχειρίσεις στις οποίες μπορεί να υποβληθεί κάποιος ασθενής. Είναι η εγχείριση με ρομποτική ριζική προστατεκτομή και η ανοιχτή προστατεκτομή. By the way εν τζαι προσπαθώ να το παίξω ξερόλας τζαι εγώ τωρά το έμαθα. Στην Κύπρο που λέτε κάμνουμε την δεύτερη την ανοιχτή αποτέλεσμα της οποίας είναι το πάππαλα. Όσες εγάμησες εγάμησες. Τέλος. Πάππαλα το sex με παρέα αλλά το σιρόττερο πάππαλα τζαι το sex μόνος σου. Τζαμέ σιέσε μέσα γιατί ότι τζαι αν σας λαλούν κοπέλες τζαι ούλλα να τα κόψει ο άντρας την πασπάλλα εν την κόφκει. Τζαι αν έβρετε τζαι κανένα που υποστηρίζει το αντίθετο εν αντροπιάρης κρυφοπασπαλλιάρης. Άρα το αποτέλεσμα είναι ότι μετά την εγχείριση στην Κύπρο κομμένα ούλλα. Κάθεσαι έσσω τζαι καθαρίζεις λουβί.

Υπάρχει όμως και η επιλογή της ρομποτικής αφαίρεσης η οποία δεν επηρεάζει την στυτική λειτουργία του παλαμαριού μας. Λογικό λοιπόν να μου πείτε ε καλά γιατί εν την κάμνουν ούλλοι τούτη; Ε γιατί προφανώς στην Κύπρο εν έφτασε ακόμα η τεχνολογία ή εν πολλά ακριβή. Κάμνουν την όμως στες Αγγλίες και λογικό είναι κάθε άντρας με καρκίνο του προστάτη να θέλει να κάνει την εγχείριση εκεί. Έλα όμως που το υπουργείο δεν την σπονσάρει για άτομα άνω των 65. Λαλεί σου κοπέλλια αν είσαστε πάνω που 65 έχετε προστάτη αλλά εν βαστάτε λίρες για να πάτε Αγγλία πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ των δύο. Γαμήσι ή θάνατος. Κάτι όπως το λευτεριά ή θάνατος ένα πράμα.

Και σκέφτεται κάποιος κακοπροαίρετος όπως τον μαλακά τον Critic. Καλά ρε ποια εν η λογική που κρύβεται πίσω που το γαμήσι ή θάνατος. Πως το σκεφτήκαν τούντο 65 δηλαδή; Είπαν λοιπόν οι αρμόδιοι στην επίτροπο που ερευνεί την υπόθεση ότι σε ριζική προστατεκτομή υποβάλλεσαι και το σπονσάρουν για ασθενείς με προσδόκιμο ζωής άνω των 10 ετών!!!!!! Μάλιστα δηλαδή με λία λόγια λαλούν τους.

Γιατρός: Κοίταξε κουμπάρε. Είσαι 65 χρονών. Έννα κορτώσεις που εννα κορτώσεις νούρο σε καμιά δεκαρκά χρόνια εν αξίζει τον κόπο τωρά που έχομεν τζαι κρίση να καταξοδεύκεται το κράτος πάνω σου. Εννα σου κάμουμε κουμπάρε την ανοιχτή προστατεκτομή που εν τζαι πιο φτηνή τζαι σίκκιμε.
Ασθενής: Ε μα γιατρέ μου με τούντη εγχείριση έννα μεν μας σηκώνεται ο λεβέντης πιον εννεν;
Γιατρός: Γιατί τωρά σηκώνεται σου ρε;
Ασθενής: Ε σηκώνεται μου ναι. Εν πιστεύκεις θέλεις να δοκιμάσεις; Στο κάτω κάτω γιατρέ έσιει τζαι χαππούι άμαν φτάσουμεν στην ηλικία που έννα χρειαζούμαστε βίντζι.
Γιατρός: Ε μα ρε κουμπάρε τζαι εσού τωρά 65 χρονών εν τον εχόρτασες τον πούττον; Πόσον; Έτο τζαι η γενέκα σου τωρά πρέπει να επατσαούρεπσεν τζίολας να έγινεν χτιτζιόν. Τζαι 15 γρονών να σουν πας τα άρπουλα σου εννα μεν σου σηκώνετουν αν την εθώρες τιτσίρα.
Ασθενής: Ε καλά γιατρέ μου άτε πες η γενέκα μας επατσαούρεψε. Τωρά τελευταίως όμως εξεκίνησα τζαι φακκώ κάτι γυρούς που τζαμέ στην Ριγένης τζαι τσιμπώ μέσα μέσα καμία κινεζούα να φκάλω το άχτι μου. Εν πολλά καλές τζαι φτηνές. 10 ευρώ τζαι κάμνουν σου τα ούλλα οϊ όπως τες δικές μας.
Γιατρός: Ουστ ρε ξιμαρισμένε που δαμέ που πάεις με κινέζες; Εν αντρέπεσαι οικογενειάρχης άθρωπος.
Ασθενής: Ε τι να κάμω ρε γιατρέ μου εσύ έτσι που πάεις έννα μας κόψεις τζαι τον μούτσιο. Την γενέκα μας οϊ, κινέζες οϊ τζαι πασπάλλα γιόκ δηλαδή;
Γιατρός: Ε ναι ρε κανεί. Έπεζες τον πεήντα χρόνια κανεί.
Ασθενής: Ε σοριν γιατρέ μου προτιμώ τον θάνατο. Thanx bye and fuck off you asshole

Αυτά είναι. Η Κύπρος σας. Πληρώνει σύνταξη του Τοούλα Τοούλα 150,000 ευρώ αλλά ριάλλια να κάμουν μια σωστή εγχείριση οι συνταξιούχοι μας εν έσιει. Μπράβο σας and fuck off assholes

1 σχόλιο:

  1. Μιχάλης Ταπακούδης28 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:52 μ.μ.

    Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαααααααα! Πάντως το πασπάλλα πρώτη φοράν το ακούω. Ωραίο συνθηματικό. Δηλώνω αντροπιάρης κρυφοπασπαλιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή