CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

MMP of the year

Καλή χρονιά σε όλους να ευχηθώ με πολλή υπομονή τζαι κάσια για να αντέξουν τις δύσκολες μέρες (δεν μιλώ για εκείνες τις μέρες κοπέλες) που έρχονται. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα για τον πιο μαννό παίχτη της χρονιάς. Να υπενθυμίσω ότι ο παίχτης αυτός είναι εκείνος που αναδείχτηκε από τις 13-09-2010 (που ήταν τζαι η πρώτη φορά που εσκέφτηκα τούντη τσόφτα) τις περισσότερες φορές σαν ο πιο μαννός της βδομάδας. Το γνωστό και μη εξαιρετέο πλέον MMP award. Ταραααμμμμμ.... Applause….Καιαιαι…..

Οχιιιιι είναι ισοπαλία.
Ισοβαθμούν με 2 πόντους οι εξής μαννοί. Ομήρου, Χατζηπέτρου και Χριστόφιας. Τωρά όμως που τα θωρώ διερωτώμαι γιατί οι uber μαννοί Κουλίας και Tommy B πήραν από ένα βαθμό μόνο. Δεν άξιζαν κάτι περισσότερο; Νομίζω πως ναι.
Επίσης άλλοι εξίσου μαννοί παίχτες όπως οι homophobes ρατσιστές Θεμιστοκλέους και Χατζηγιάννης του ΔΗΣΥ αλλά και οι ανύπαρκτοι Συλλούρης και Πορδίκης δεν πήραν ούτε ένα ψήφο. Καλά για τους δύο τελευταίους η δικαιολογία που μπορώ να προβάλω είναι αυτό που είπα. Είναι όντως ανύπαρκτοι. Και όταν είσαι πολιτικά ανύπαρκτός τότε ούτε βραβείο μαννοσίνης δεν αξίζει να σου απονέμουν. Τώρα για τους άλλους δύο του ΔΗΣΥ (όπως και για άλλους ακραίους λαϊκιστές του Συναγερμού) τι να πω. Sorry μου διέφυγε. Δεν θα σας ξεχάσω από του χρόνου. Ειδικά εσένα Θεμιστοκλέους γελοίε χωσμένε στην ντουλάπα σου με τον μύστακα αλά Freddy Mercury.

Πάμε πίσω λοιπόν στην ανακήρυξη. Ισοπαλία. Δύσκολή η επιλογή. Θα ήθελα όμως να βγάλω τον πρόεδρο Dimitri εχτός. Σίγουρα είπε και έκαμε πολλές μαλακίες φέτος αλλά δέχεται πόλεμο που παντού έτσι και αλλιώς. Άρα να του χαριστώ. Μένουμε με Ομήρου Χατζηπέτρου. Κατέληξα.

Βγάζω επίσης έξω τον Mr. ΠΑΣΥΔΥ γιατί μαννός μαννός αλλά ήβρε τζαι κάμνει. Μπήκε με τες ποδίνες μες το κρεβάτι γιατί τον αφήσαμε εμείς να μπει. Ώσπου σκάζουμε ούλλοι τζαι εν λαλεί κανένας τίποτε για την κοροϊδία με τους κυβερνητικούς αυτά θα έχουμε. Τον Χατζηπέτρου τζαι τα Χατζηπετρούθκια του να τα ρουφούν τζαι εμείς αντί να ξεσηκωνόμαστε να προσπαθούμε να γίνουμε τζαι εμείς τζαι η γενέκα μας τζαι τα μωρά μας Χατζηπετρούθκια. Ποιος εν ο βλάκας τελικά τζίνος ή εμείς;

Μείναμε λοιπόν με τον Little Johny Boy Homer άλλως the farter. Ναι Ομήρου μου ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία. Άμαν σε ακούω θολώνω. Βάλω την τηλεόραση στο mute να σε θωρώ μόνο τζαι πάλε θολώνω. Κλείω την να μεν σε θωρώ με να σε ακούω τζαι σκέφτουμαι σε τζαι πάλε θολώνω. Ειλικρινά έτσι πολιτικό έσιει χρόνια να φκάλει τούτη η χώρα. Υπάρχουν βέβαια πολλοί που προσπαθούν να σε φτάσουν αλλά μάταια. Κάθε φορά που ανοίεις τζίντο στόμα σου τζαι παίρνεις τζίντο ύφος σαννα τζαι εννα μας δώσεις τες δέκα εντολές πιάνει με το ιχλιχλι. Ξεκινάς λαλείς μας μια φάουσα ασυναρτησίες τζαι πελλάρες τζαι επειδή σύρνεις τζαι θκυο τρία αρχαία νομίζεις πως εκέντησες. Μετά εκσπερματώνεις με τον εαυτό σου και την ευφράδεια σου και αποχωρείς κορδωτός. Τι να πω. Πάντα υπάρχουν τύποι σαν τζαι εσένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μόνο στην βλακονησίδα Κύπρο όμως θα μπορούσαν να γίνουν πρόεδροι κόμματος και βουλευτές.

Μπράβο σου λοιπόν. MMP of the year. Σου εύχομαι να ανακηρυχτείς και του χρόνου. Πάντως πιστεύω σε εσένα έχεις μεγάλες δυνατότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου