CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ξέρετε πως αλλάζει η διάθεση μέσα σε ένα λεπτό; Ενώ είσαι στα χαϊ σου και γενικά περνάς μια χαρά συμβαίνει αυτό το κάτι που σε σκοτώνει. Αυτό που σε κάνει να καταλάβεις ότι είσαι ένα τίποτα, τώρα είσαι και αύριο δεν είσαι. Και δεν μιλώ για τις καταστροφές στην Ιαπωνία. Αυτό σαν αναίσθητα όντα που είμαστε το βλέπουμε από μακριά και μας επηρεάζει για όση ώρα το δείχνεί το κουτί. Μετά το συζητάς κάνεις πως λυπάσαι ή ίσως και πραγματικά να λυπάσαι άλλα εύκολα προχωρείς.

Όχι δεν μιλώ για αυτό. Μιλώ για κάτι που δεν περιμένεις ότι μπορεί να συμβεί σε εσένα, χωρίς όμως να συμβεί σε εσένα. Κάτι που σε τσακίζει σε διαλύει και βγάζει έξω συναισθήματα που νόμιζες ότι είχες αποβάλει μετά την ηλικία των 10. Ξυπνάς κοιμάσαι με μια απελπισία και ένα τεράστιο ερωτηματικό; Πως γίνεται ρε γαμώτο. Ακούεις το, θωρείς το, αλλά σε άλλους όχι σε εμάς. Ε τελικά συμβαίνει σε όλους. Ακόμα και σε εμάς. Και σε κάθε ηλικία. Είναι αδικία είναι μαλακία αλλά έτσι είναι.

Και άντε μετά να σε πείσουν για την ύπαρξη θεών και φαντασμάτων. Ατε ρε. Αν υπάρχεις πραγματικά και αυτή είναι η μοίρα που προορίζεις για ορισμένους ανθρώπους τότε είσαι μεγάλος μαλάκας και όχι πανάγαθος. Αλλά δεν υπάρχεις. Aρά there is no one left to blame but our/your fucked up luck. Ελπίζω να γυρίσει. Δύναμη ρε.

3 σχόλια:

  1. ό,τι και να είναι, σου εύχομαι περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ. Δεν είναι σε εμένα αλλά σε πολύ κοντινό μου άτομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε τουρκοι σαν δημοκρατες που ειστε εκει στον γενι πολιτη γιατι δεν βαλατε και την ανακοινωση του ελαμ που σας σταληκε δυο φορες?!!!!!!!μα φυσικα.επειδη ειναι στημενη η δηθεν ττοπουζια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή