CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο ήρωας Μιχάλης Τσιάκκας

.



Αυτό τον μεροκαματιάρη λαχειοπώλη με τις 2 κόρες που σπουδάζουν στην Ελλάδα αποφάσισαν να κτυπήσουν τα μουνάκια της ΕΛΑΜ. Γιατί; Γιατί τους είπε ότι με την λογική την δική τους θα έπρεπε να φύγουν και οι Κυπραίοι από την Αγγλία από την Αμερική τον Καναδά κτλ. Τον κτύπησαν για αυτό τον λόγο τα μουνάκια. Του επιτέθηκαν 6-7 άτομα.

Ξεχωρίζω κάτι που είπε ο ήρωας μου. Εγώ τις κόρες μου τις μεγάλωσα με πανανθρώπινες αξίες. Δεν τις δηλητηρίασα με θρησκείες και με ιδεολογήματα. Πες τα Χρυσόστομε (original).

Όσο αφορά τα μουνάκια του ΕΛΑΜ τι να πεις. Η δύναμη τους ως δαμέ πάει. Να επιτίθενται και να κτυπούν δέκα δέκα μαζί αβοήθητους συνταξιούχους και ξένους. Τι να περιμένεις όμως αφού είναι μουνάκια. Και αυτοί αλλά και όλοι οι φανατικοί ανεξαρτήτως παρατάξεως. Μουνάκια

Συγνώμη αλλά γίνουμαι νάκκο ξιμαρόγλωσσος άμαν νευριάσω

4 σχόλια:

  1. Τσιάκκος ο κύριος Τσιάκκας! Φκάλω του το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θρησκειες και ιδεολογηματα λεει ο ανθελληνας.αρα αφου εισαι αθεος και ακομματιστος τι πηγες στον τουρκογενη πολιτη κυριε τσιακκα?και ρε κομμουνια ολλα τα τουρκικα κοκκινα ιστολογια και μπλογκς παπαγαλιζετε την ιδια στημενη ειδηση.αφου δεν ειναι κομμουνιστης ο τυπος τι τον διαφημιζετε?και αφου ειναι λαχειοπωλης που βρηκε τα λεφτα να στειλει δυο παιδια εξω για σπουδες?δεν μασαμε τουρκοι.μολων λαβε ,δεν σας φοβομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νους σας ως τζαμέφτάνει ρε σιαχίνι. Αν κάμεις τον κόπο τζαι πάεις πίσω να διαβάσεις ορισμένα κείμενα που έγραψα θα καταλάβεις ότι δεν είμαι κομουνιστής. Κάθε άλλο μάλιστα. Όποιος διαφωνεί με τους πίθηκισμούς και το ξύλο που διάτε δεν σημαίνει ότι είναι κομμουνιστής.
    Αλλά που να καταλάβεις είσαι τυφλωμένος. Η κατάσταση σας είναι τέτοια που μάλλον εν καταφέρνετε ούτε τους λάκκους να πογυρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρωας ή όχι, αδικαιολόγητη η επίθεση στον άνθρωπο εν το συζητώ. Μακάρι να είναι καλά και να μην έχουμε άλλα τέτοια άνανδρα και αδικαιολόγητα επεισόδια. Και πριν πεταχτεί κανένας ανώνυμος όπως το αγγούρι, τούτο δεν είναι θέμα πολιτικών πεποιθήσεων, εν απλά κοινή λογική vs γαουροσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή