CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Γάμος αλά Λευκωσιάτικα

Πως θα ήθελες να κλείσει ένα ωραίο κατά τα άλλα σαββατοκύριακο; Βγήκαμε τα έξω μας, ήπιαμε τα ποτάκια μας, φάγαμε το φαί μας το καλό (έκαμε την υπέρβαση η Κούλλα (Criticoulla) τζαι εμαείρεψε) παίξαμε το μπασκετάκι μας, νίκησε τζαι η ομάδα. Ε πως θα ήθελες να τελειώσει αυτό το σαββατοκυρίακο; Με μπάλα η με μια ωραία ταινία στην τηλεόραση, με μια μπυρίτσα με φίλους, με μαραθώνιο σεξ με την κυρία σου η αν δεν έχεις κυρία με μια τυχαία κυρία. Ναι καλα ούλλα τούτα. Τούτα θα ήθελα να κάμω τζαι εγώ την νύχτα της Κυριακής μου. Δεν τα έκαμα όμως. Είχα γάμο.

Νύχτα Κυριακής. Τι σημαίνει τούτο; Γάμος Κυριακή σημαίνει πρέπει να έρτετε αλλά εν χρειάζεται να μείνουμε ως αργά. Εννα πιούμε λίο, να φάμε λίο, να διασκεδάσουμε λίο, να χορέψουμε λίο τζαι το πολύ ως τες μια να πάμε σπίθκια μας. Έννα μου πεις καλά ρε προτιμάς Σάββατο να σου χαλάσουν τζαι τα πλάνα. Οϊ αλλά Κυριακή ρε κουμπάρε; Εχάθηκε μιά Πέμπτη ας πούμε.

Τζαι πόσους γάμους ρε παιθκιά σε τζίντο Hilton τζαι το Hilton Park. Εμάθαμε πόξω το μπουφέ, τα ποτά, τα γκαρσόνια, τες τουαλέτες, τα πάντα. Τζαι ότι τζαι να κάμεις όσο τζαι να στολίσεις τζίντες αίθουσες, ακόμα τζαι την πεθερά σου να κρεμάσεις ανάποδα για ντεκόρ πάλε το χαλί χαμέ θα παραμείνει το χαλί του Hilton.

Εγώ που τους πολλούς που επήα συγχύζω τους πλέον. Εν στου Γιαννή τον γάμο που έγινε το τάδε στου Κωστή οξά στου Χαμπή; Ξέρω γω που να θυμούμαι αφού ήταν ούλλοι στο Hilton Park τζαι ήταν οι ίδιοι.

Τζαι εν μας κανούν ούλλα τα άλλα εκόψαν μας τζαι το τσιάρο. Τουλάχιστον παλιά άφτεννες τζαι κανένα να ποσκολιέσαι σαν εμίλας με τους γνωστούς άγνωστους στο στρογγυλό λευκό τραπέζι. Τωρά πρέπει να πιέννεις στην είσοδο του ξενοδοχείου σάννα τζαι καρτεράς ταξί.

Αμ το άλλο. Τα δώρα. Σιέσε μέσα. Πέρσι εχάσαμε τες διακοπές μας με την Κούλλα (Criticoulla) γιατί εν εβαστούσαμεν να πάμε. Εφκάλαμεν την στην ωραία Πάφο. Να μου πεις έτσι τζαιρούς καλή εν τζαι η Πάφος.
Αλλά κατά που πάμε ούτε τζαμέ εν μας θωρώ να πιέννουμε. 14 γάμους τζαι βαφτίσια σε 5 μήνες! Έξω τα bachelor. Και γαμώ το πρόγραμμα. Έγειρεν η κελλέ μου. Εζάωσα που λένε και στα χωριά. Τζαι να πεις να έχανα τζαι κανένα. Εν ούλλοι φίλοι καλοί τζαι στενοί. Στους υπόλοιπους εν πάω.

Το καλό ένει ότι έκλεισε η σαιζόν προς το παρών. Του χρόνου πάλε.

Τούτο που εν καταλάβω ένει πως καταφέρνω πάντα να μουρμουρώ πριν πάω τζαι στο τέλος να φέυκω παραπατώντας η ώρα 4 το πρωί αγκαλιά με τον γαμπρό. Ίσως πρέπει να το κοιτάξω λίον τούτο. Εν για αυτό που μας καλούν σε τόσους γάμους αλλώπως. Εφκάλαμεν νάμι φαίνεται. Εν πειράζει καλύτερα. Με έτσι συμπεριφορά τουλάχιστο μειώνονται οι προσκλήσεις σε βαφτίσια.

6 σχόλια:

  1. Μιας που πήες σε τόσους έσιεις κάτι να προτείνεις σε χώρο δεξίωσης?
    Για να μεν φάω την ώρα μου να πάω στο Χίλτον να δω το χαλί δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καλοκαιρινούς γάμους στην Λευκωσία υπάρχουν πολλές επιλογές. θα πρότεινα Φωκίωνα, Ελεόν (πρόβλημα με μουσική μέχρι αργά), ή Παλιά ηλεκτρική και το Lions αν είναι πιο λίγα τα άτομα σου.

    Σε χειμερινούς είναι πιο δύσκολη η κατάσταση. Πάντως γενικά τα παραλιακά ξενοδοχεία και ειδικά της Λεμεσου προσφέρουν πολύ καλύτερο φαγητό και deals για ποτό από ότι της Λευκωσίας με την ίδια περίπου τιμή. Και οι χώροι τους εν ανώτεροι.

    Όπως την νύφη που ακούομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαμέ εγώ που εν είμαι λευκωσιάτισσα τζαι φέτος ήρτα σε 5 γάμους στο Χίλτον... Γιαξ. :-P
    "Τούτο που εν καταλάβω ένει πως καταφέρνω πάντα να μουρμουρώ πριν πάω τζαι στο τέλος να φέυκω παραπατώντας η ώρα 4 το πρωί αγκαλιά με τον γαμπρό. Ίσως πρέπει να το κοιτάξω λίον τούτο."
    αγκαλιά με το γαμπρό; Η νύφη μετρά τα φακελάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νύφη συνήθως είναι σοβαρή τζαι εν παραπατά. Εν πουπίσω τζαι μουρμουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΈΛεος η κατάσταση με τους γάμους. Ειδικά τα πάτσελορ! Φεύκουν σου τα εκατοστάευρα στο πολλά χαλαρό, λες τζιαι έσιεις τα να τα πετάσσεις.
    Τι εν ο Φωκίωνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To chateau status στην νεκρή ζώνη... Κάμνεις γάμο επαναπροσέγγισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή