CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ελλοχεύουν κίνδυνοι....Προσοχή

Τι Αίγυπτος τι Λιβύη, Συρία και μαλακίες. Κύπρος ολάν. Γιατί ο Μουμπάρακ εχρειάζετουν φρουρούς δηλαδή; Γιατί ο Γκαντάφι να είσιε προσωπικό στρατό, φυλές και μουνάρες από την ανατολική Ευρώπη να τον προσέχουν τζαι να τον τρίφουν αναλόγως της περίστασης. Οι δικοί μας δηλαδή τι ένει. Οι δικοί μας εν κινδυνεύουν δηλαδή. Εν τίποτε παρακθκιανοί; Εν θωρείτε δηλαδή ίντα ξύλο πέφτει στες μάππες. Πόσες πόμπες βάλλουν στα μπούκκικα; Α;

Εν αρκιμός να φάει δηλαδή καμιά αξινόστραφην ο Μάριος ο Κάρογιαν ας πούμε σαν εν μες τον Μαρίνο τον ανθοπώλη τζαι ψουμνίζει ανθοδέσμη της Ροτίκας; Φυσικά και χρειάζεται 14 φρουρούς. Εν αρκημός δηλαδή να μπεί ένας Δικαϊκός ψηφοφόρος (ψηφοφόρος του ΔΗμόσιου ΚΑμπαρέ) που υποστηρίζει την σκληρή γραμμή του σκληροτράχηλου Νικουλάκη τζαι να τον πασπαλιάσει; Έννεν απομακρισμένο σενάριο εν μπορείτε να πείτε. Άρα κομμένα τα φκιόρα ρε φκιόρο....sorryn ρε Μάριε. Εν επικίνδυνο σπορ.

Επίσης τι θα πει δεν χρειάζεται 2 φρουρούς ο Tommy B (how much there is to see) ooooo Tommy B. Αν δεν χρειάζεται τούτος τότε ποιος εν που τους χρειάζεται; Οϊ 2 εν 22 που θέλει. Με τόσες μαλακίες που μας λαλεί κάθε μέρα εν απίθανο να τες φάει; Ίντα εγώ έννα πρότεινα να στέκουντε πουπανοθκιόν του σαν τζοιμάται τον ύπνο του δικαίου να τον ιγλέπουν. Εν απίθανον δηλαδή να μπεί κανένας άλλος Darth Vader μες τον δωμάτιο να τον πνίξει με το μαξιλάρι; Οϊ πέτε μου εν απίθανο; Πόσα να αντέξουν τα πλάσματα μες την αρχιεπισκοπή; Πόσες μαλακίες να ακούσεις; Εμείς 2 φορές την εφτομάδα τον ακούμε τζαι εν αντέχουμε. Σκεφτείτε να τον έσιετε πας την κελλέ σας που το πρωί κάθι μέρα; Πελλανίσκεις οξα εν πελλανίσκεις;

Γιατί ο Κουτσού. Ε καλά ο Κούτσου έχει business. Ποιος να του μεζέυκει τες ελιές ποιος να στήνει τα κρεβάθκια που εισάγει ποιος να παίρνει την Σούλα να παίζει μπιρίμπα. Να οδηγήσει είπετε; Μα είσαστε σοβαροί ρε; Η γεναίκα του Κουτσού να οδηγήσει. Άγια ολαν εν είσαστε σοβαροί.

Λογικό επίσης να έσιε τζαι 2 φρουρούς ο Ντίνος ο Μιχαηλίδης. Ε τούτος τζαι αν κινδυνεύει. Πρόεδρος ολόκληρου ΑΔΗΚ που ένει. Ξέρετε πόσους εχθρούς έσιει το ΑΔΗΚ. Εν όπως την πολυπληθή μάζα που υποστηρίζει την Αλκή Λάρνακας ένα πράμα. Τόσοι πολλοί. Αμ ο Αλέξης Γαλανός. Ολόκληρος δήμαρχος Αμμόχωστου και πρώην πρόεδρος της βουλής εν χρειάζεται φρουρό; Ξέρετε πόσο πιθανό σενάριο είναι οι Τούρκοι να προσπαθήσουν να τον φαν λάχανο. Είπαμε ολόκληρος δήμαρχος Αμμοχώστου. Το τονίζω δεν είναι αστεία πράγματα.

Φυσικά το πιο λογικό είναι οι δύο που προσέχουν την Φωτεινή Παπαδοπούλου. Ε πρώην γυναίκα του Τάσσσσσσου είναι. Είναι και μάμμα του Νικουλάκη και του υποψήφιου βασιλεύς της Λευκωσίας Κωνσταντίνου. Ε να μεν έσιει τζαι τζείνη η καημένη 2 φρουρούς να την παίρνουν τζαι να την φέρνουν στην Στράκκα. Εκτός των άλλων πρέπει να πιέννει τζαι στον Ερυθρό Σταυρό κάθε μέρα. Ξέρετε τι κινδύνους κρύβει η διαδρομή Στράκκας- Προδρόμου. Χαμός.
Αμ η Μιμή Κυπριανού!!! Η Μιμή της καρδιάς μας; Η χείρα του Σπύρου και η μάμμα του Μάρκου. Αφυπηρέτησε της καημένης ο δικός της ο φρουρός τζαι διούν της 1,400 ευρώ επίδομα για οδηγό. Την καημένη. Προτείνω και κουπόνια φαγητού. Εσφίξαν τα ζωνάρια τωρά που έφυεν τζαι ο Μάρκος που υπουργός. Δύσκολοι καιροί για χείρες προέδρων και μαμμάδες πολιτικών. Γαμώ το κέρατο μου συγκινήθηκα. Κούλλα (Criticoulla) το κωλόχαρτο please να φυσήσουμε καμία μούττη πριν συνεχίσω. ΦΦρρρρρρρρρρ

Ο γέρος όμως. Ο Κληρίδης. Ε να μεν έσιει τζαι τζείνος 6 να τον προσέχουν για τες μετακινήσεις του; Ε πως μισό λεπτό δηλαδή. Τρείς να βαστούν το Π σαν περπατά ένας να οδηγά τζαι θκυό να τον ιγλέπουν πουπίσω άμπα τζαι γείρει. Εσάς φαίνουνται σας πολλοί δηλαδή; Αν ναι τότε συγνώμη αλλά είσαστε υπερβολικοί.
Όπως επίσης λογικό είναι και ο Βάσιους Λυσσαυρίδιους να έχει 11. Ναι ρε 11. Ξέρετε τι σημαίνει κάθε πανσέληνο να ξυπνά το φάντασμά του τζαι να βουρά στα κανάλια να κάμει δηλώσεις. Εν εύκολο νομίζεται να συνάξεις το φάντασμα Λυσσαυρίδιους; Α; Προσπαθάτε εσείς αν μπορείτε!!! Εν είδετε το Ghost Busters; Ε πάρτε μια γεύση.

Έσιει τζαι άλλα. 99 λαλεί σου για την προεδρική φρουρά!!! Ε σας παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι πριν 37 χρόνια έγινε πραξικόπημα. Είμαστε πολύ κοντά στο επόμενο. Άλλωστε όπως λέει και ο Άντρος Κυπριανού (9 φρουρούς τούτος) γίνεται ήδη πολιτικό πραξικόπημα. Εν αρκιμός τούτοι οι ακροδεξιοί να κάμουν τζαι κανονικό. Λογικό. Ε τωρά βάση τούντων δεδομένων ακούνται πολλοί οι 99; Α;
Ο Τασσος είσιε 100. Ενενήντα εννιά φρουρούς τζαι ένας ο Schumacher εκατόν. Επροσέλαβε τον μόλις επαρέτησε που την Φόρμουλα 1 για τες μετακινήσεις του. Εν τυχαία νομίζετε που επήαινε τάππο μες την Χώρα τζαι ούτε το μάτι σας εν επρόφτανε να τον πιάσει. Τον Schumacher για προσωπικό οδηγό ο σιύλλος. Εν γνωστό άλλωστε ότι εν για αυτό που ο Γερμανός πρωταθλητής επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά. Γιατί έμεινε άνεργος μετά που έπιασε τον ΠΟΥΛΛΛΟ ο Τασσος στες εκλογές.Χαχαχα

Τζαι σκέφτουμαι. Εγώ είμαι πεταξούμενος δηλαδή; Ολόκληρος Blogger Critic εν κινδυνεύω; Ίντα τόσα που είπα για τον Tommy B (how much there is to see) ooooo Tommy B εν απίθανο να μου στείλει κανένα κακό άγγελο να με κάμει που το χωρκό του κούνουπου.
Ε οϊ κουμπάρε. Θέλω τζαι εγώ τρεις. Έναν για τες μετακινήσεις μου, έναν για το σπίτι για τες δουλειές τζαι το μαείρεμα να μεν παιδεφκεται η Κούλλα (Criticoulla), τζαι έναν για το typing του blog. Ε μα πόση ώρα επόνησα τα δακτύλια μου. Τι πρέπει να κάμω για να μου εγκριθεί κονδύλι; Πέτε μου τζαι εγώ είμαι μέσα. Ότι χρειάζεται να γλύψω έννα γλύψω. Μάμμα θέλω τζαι εγώ φρουρό. Θέλω θέλω θέλω.

Υ.Γ. Εγώ ένα πράμα διερωτουμαι. Εσείς ούλλοι οι αστυνομικοί που κάμνετε τες οικιακές βοηθούς, τες καμαριέρες, τους οδηγούς, τες πλύστρες τζαι ξέρω γω τι άλλο κάμνετε έν έσιετε τσίπα πάνω σας; Πάτε σπίτι την νύχτα τζαι λαλείτε του γιου σας ας πούμε γιε μου είμαι αστυνομικός αλλά σήμερα έχασκα για 10 ώρες τζαι εν έκαμνα τίποτε. Ή γιε μου σήμερα επήρα την κυρία Σούλα να ψουμνίσει. Ή σήμερα ξεσκάτισα τον γέρο. Εν αντρέπεστε ρε; Εν αντιδράτε στο σύστημα; Οξα όνειρο ζωής σας ήταν να γίνετε μπάτσοι-καμαριέρες. Ντροπή ρε. Αχαΐρευτοι.

6 σχόλια:

  1. Ξέρεις ίντα μ' που σημαίνει να κορτώνεις τζιαι να λαλείς του κάθε άσχετου πως σε εδκιαλέξαν ανάμεσα σε 300 άτομα για σωματοφύλακα. Ξέρεις ίντα μ' που σημαίνει να χώννεσαι τζιαι να μεν λαλείς ότι είσαι παραπάνω μισταρκός παρά ζαφτιές.΄Άμαν έν ηξέρουν οι γυρόν σου είσαι ωραίος. Τζιαι γλύφουν σε κάθε λλίον για να βάλεις τζιαι καμιάν ριτζιά για λλόου τους ή τον ανηψιό ή τον γιόν ή ακόμα τζιαί τον παπαγάλον τους. Όνειρον ζωής φίλε Critic φαίνεται πως εν το βόλεμμα.

    takeiteasy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να γίνω οδηγός της Μιμής!11 Νοεμβρίου 2011 στις 4:35 μ.μ.

    Μα γιατί διερωτήσε για τους αστυνομικούς-καμαριέρες που δεν διαμαρτύρονται; Οκ, κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν και γι'αυτό ξέρουμε ότι ξέρουμε περι Κουτσού. Οι άλλοι όμως που δεν είπαν τίποτε γιατί να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους; Κάνουν μια μη-πιεστική δουλειά, ο μισθός πέφτει χωρίς να κάνουνε κάτι το απαιτητικό, θα κανονίζουν και τις δικές τους δουλειές τους on the way, και να μην ξεχνούμε είναι κοντά σε πολιτικά πρόσωπα άρα και σε πρόσβαση για χάρες, μέσο κτλ άρα τα ωφελήματα είναι αρκετά που μειώνουν την ανάγκη/ευαισθησία για διαμαρτυρία. Μάλλον για περηφάνια θα το έχει η οικογένεια, 'ο κουμπάρος του παπά μου είναι ο φρουρός του τάδε'. Τελικά δεν διαφέρουν και πολύ απο εκείνους που προσέχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να πιστεύκω ότι τούτοι ούλλοι οι σωματοφύλακες λαμβάνουν ειδικήν εκπαίδευσην. Ο νίντζια που προσέχει τον Κληρίδην πχ εννα ξέρει να χρησιμοποιήσει το Π σαν φονικό όπλο εναντίων 4 εχθρών ταυτόχρονα, ενώ τζιείνος του Τόμμη ξέρει να δουλεύκει το θυμιατήρι σαν nun-chucks κ.ο.κ. Να μεν τα παίρνουμεν ούλλα στο σιορολόπ!
    ΥΓ: σκέφτουμαι την Μιμή τζιαι αθθυμούμαι τον Kevin Kostner στο The Bodyguard...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παύλε έχεις δίκαιο με το The bodyguard, μιαν ομοιότητα στην σγουράδα των μαλλιών έχουν την η Whitney και η Μιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θέλω να πιστεύκω ότι τούτοι ούλλοι οι σωματοφύλακες λαμβάνουν ειδικήν εκπαίδευσην. Ο νίντζια που προσέχει τον Κληρίδην πχ εννα ξέρει να χρησιμοποιήσει το Π σαν φονικό όπλο εναντίων 4 εχθρών ταυτοχρονα"¨....έφυρες με!

    Patsy

    ΑπάντησηΔιαγραφή