CYPRUS CRITIC

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χορηγίες του κώλου

Ο Πολίτης σήμερα έβγαλε στην δημοσιότητα τις κυβερνητικές χορηγίες που πήραν τα κόμματα μέχρι τον Νοέμβριο του 2011. Σύνολο περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με 4.5 εκ. που τους ταΐσανε πέρσι.

Το πιο ωραίο όμως εν που μοιράζουν τζαι μισό εκατομμύριο ευρώ στα παρακλάδια των κομμάτων. Η ΕΔΟΝ πρώτη τζαι καλλίτερη τσεπώνει 151,000 για να μας γεμώνει τους δρόμους με κόκκινες αφίσες τζαι να μας φέρνει μια φορά τον χρόνο τον Παπακωνσταντίνου να μας τραγουδά το ΤσεεεεεΓκεβααααρααα. Λεφτά επίσης παίρνουν και όλες οι νεολαίες των κομμάτων, λιγότερα φυσικά από την ΕΔΟΝ αφού τζείνες εν μπορούν να φέρουν τον Βασίλη να τραγουδήσει. Η ΝΕΔΗΣΥ παίρνει ας πούμε 110,000 η ΝΕΔΗΚ 63,000 και πάει λέγοντας.

Λεφτά επενδυμένα από την κυβέρνηση για την διαιώνιση του είδους. Είναι όπως τα φυτώρια των ομάδων της μάππας ένα πράμα. Επενδύει η ομάδα για να φκάλει νέα ταλέντα, νέους παίχτες. Έτσι τζαι οι πολιτικοί επενδύουν στα φυτώρια τους τα οποία θα τους παρέχουν μια αξιοσέβαστη παραγωγή γλειφτονιών κολάκων και μαλθακών οι οποίοι θα τους προσκυνούν στον αιώνα τον άπαντα. Άσε που παράγουν και νεά αστέρια όπως λόγου χάρη τον Χάρη τον φκιακουρή. Οργανώνουν επίσης και κατασκηνώσεις. Αυτές είναι που συντείνουν ουσιαστικά στην διαιώνιση του είδους που λέω πιο πάνω. Εκεί ανδρώνονται για παράδειγμα τα μικρά Δηκοϊκόπουλα τα οποία κάτω από τον πεύκο θα κάνουν για πρώτη τους φορά σεξ ξεπαρθενεύοντας την μικρή και αθώα Δηκοϊκοπούλλα. O yes.

Λεφτά επίσης δίδονται και στις γυναικείες οργανώσεις όπως ας πούμε στην ΓΟΔΗΚ η οποία παίρνει 17,000 ευρώ, η στην Σοσιαλιστική Γυναικεία Κίνηση η οποία παίρνει 26,000. Money well spent που λένε και στο Αμέρικα. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά άλλωστε σε αυτές τις οργανώσεις. Ξέρετε πόσα είδη τσαγιού δοκιμάζονται καθημερινά; Α Ξέρετε; Τσαϊ ρωσικό, τσάϊ σπατζιά, τζαι γαρίφαλο στα αφτί και τσάι πισπιλλιά στο μάτι άμαν λάχει. Επίσης ξέρετε πόσες συνταγές για κουλουράκια τυροπιτάκια και γενικώς συνταγές για οτιδήποτε άλλο τελειώνει σε άκια κυκλοφόρούν σε όλες αυτές τις συνεστιάσεις; Καλό καλό τι ενομίσετε ότι εν πεταμένα λεφτά; Φυσικά και όχι.

Έχω όμως και εγώ τις δικές μου εισηγήσεις για δημιουργία οργανώσεων οι οποίες θα επιχορηγούνται από την κυβέρνηση. Γιατί όχι; Η κάθε μαλακία επιχορηγείται σε αυτή την χώρα γιατί όχι και οι δικές μου μαλακίες; Είμαι τίποτε παρακαθκιανός δηλαδή εγώ;

Πρώτα από όλα θα ήθελα να εισηγηθώ την δημιουργία της ΠΑ.Ο.ΠΟ.ΚΥ. Της Παγκύπριας Οργάνωσης Πορδοκλάνων Κύπρου. Εκεί θα μαζεύονται όλοι οι πορδοκλανιάρηδες της Κύπρου και θα ανταλλάσσουν πορδές δυνατές βαρβάτες και βρωμερές. Μετά όλοι μαζί παρέα θα εισπνέουν βαθιά και όσοι μείνουν όρθιοι θα ανταλλάσσουν πληροφορίες. Εσένα μυρίζει egg and mayo, εσένα φατζή, εσένα λουβί με κρόμυους τζαι νομίζω ότι εν ξεκάθαρο ότι εγώ έφαα ένα διάφορα που τον Γιαπανά. Πανικός ανταλλαγή ιδεών και μυρωδιών.
Άσε που είναι και άκρως παραγωγικό. Προωθεί την εγχώρια παραγωγή οσπρίων (για να έχεις πολεμοφόδια στην συνέλευση) και επίσης σε μαθαίνει να αντέχεις και τις πορδομαχίες των πολιτικών μας στα κανάλια.

Χρήσιμη επίσης θα ήταν και η δημιουργία της οργάνωσης ΡΕ.Γ.ΚΥ.Μ. Ρεύομαι για την Κύπρο μας. Αυτή θα έχει επαναπροσεγγιστικό χαρακτήρα. Όλοι μαζί Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα μαζευόμαστε μαζί στο ακρωτήρι του Αποστόλου Αντρέα και θα ρευόμαστε δυνατά και αδρωπινά. Με αυτό τον τρόπο θα δείχνουμε και οι δυο κοινότητες με δυναμικό τρόπο στην Τουρκία ότι είναι πλέον ανεπιθύμητη στο νησί μας. Σκοπός φυσικά είναι να ακουστούμε στις ακτές της Τουρκίας. Εκτός από το δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα που θα δίνει η οργάνωση στους εισβολείς, θα προωθεί και την κατανάλωση και παραγωγή ανθρακούχων ποτών. Ε αξίζει μιας επιχορήγησης αυτή η οργάνωση οξά εν αξίζει; Πέτε μου να δούμε;

Τέλος πιστεύω η δημιουργία της ΟΜ.ΚΥ.ΠΟ. προβλέπεται να ανοίξει τους σεξουαλικούς μας ορίζοντές. Η οργάνωση Ομαδικού Κυπριακού Πορνό θα προωθήσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μια νέα βιομηχανία για την χώρα μας. Όπως έγινε και στην Ελλάδα όπου η τεράστια Τζούλια αναβίωσε το Ελληνικό πορνό. Στην Κύπρο η αρχή μπορεί να γίνει με μια πρόσκληση στην τεράστια αυτή σταρ. Παρέα με την σταρ θα πρωταγωνιστούν όλοι οι μεγάλοι πορνοστάρ…ε σόρυ πολιτικοί της Κύπρου. Η Τζούλια και ο Νίκαρος, Ένας Αρμένης για την Τζούλια, Ο Δημητράκης πορνοστάρ, Ο Άντρος παίρνει την Τζούλια και τέλος η Τζούλια παίρνει τον Γιαννάκη.

Προβλέπεται να έχουν τεράστια επιτυχία νομίζω. Εκτός όμως από την σίγουρη τους εισπρακτική επιτυχία οι ταινίες αυτές, αναμένεται ότι θα προωθήσουν και τους θεσμούς της οικογένειας αλλά και της φιλίας και της παρέας. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να συνευρεθεί σεξουαλικά και ο ίδιος μπροστά στην τηλεόραση του παρακολουθώντας την Τζούλια με τον Νίκαρο τον τρομερό. Επίσης ποια αντροπαρέα δεν θα ήθελε να μαζευτεί να δει την Τζούλια να παίρνει τον Γιαννάκη με dildo. Θα θυμηθούν άλλωστε και τα εφηβικά τους χρόνια τότε που όλοι μαζεύονταν με ανοιχτά τα φερμουάρ στο σαλόνι της μαμάς που πήγε για επίσκεψη για να δουν το αριστούργημα της έβδομης τέχνης το «Ο Παλούκι Λούκ στην άγρια στύση». Θα είναι επίσης και βοηθητικό για τους κομματάρχες. Θα χωνέψουμε όλοι μας επιτέλους ότι αυτό που κάνουν στην Τζούλια το κάνουν και σε εμάς εδώ και χρόνια. Άλλο να το βλέπεις μπροστά σου και άλλο να το φαντάζεσαι. Χωνεύεται πιο εύκολα.

Αυτές οι οργανώσεις, οι δικές μου, μάλιστα προσφέρουν έργο. Γιατί να μην αξίζουν και αυτές μιας μικρής επιχορήγησης δηλαδή; Γιατί;

5 σχόλια:

  1. Ωραίος... Να προσθέσω όμως και στη λίστα των Εξ-Ρέητετ ταινιών το εξής:

    Η Τζούλια και ο Τόμμης ο ΜΠΗχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πορνό με κυπραίες ξιχάστε το: Στις κυπραίες κώλος και γόνατο γίνονται ένα. Ππέφτει αφκόν που τον κώλο τζαι εν σπάζει.

    Που την άλλη οι επιχορηγήσεις των κομμάτων δεν είναι γ.....σι του εγκεφάλου μας;

    Πορνό με τα ούλα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να προσθεσω ακομα μια οργανωση που αξιζει χορηγιας.

    ΚΑ.ΓΑ.ΨΟ.

    Κατσε Γαρε Ψοφα

    Οργανωση στην οποια θα υπαρχει δωρεαν εκπαιδευση για τον καθε συνεπη δημοσιο υπαλληλο στο πως να μεν φακκα πεννα, για εναν πιο ομοιομορφο δημοσιο τομεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @pekatsa: τρομερό. Ενθουσιάζομαι μόνο που το σκέφτουμαι. Η μαύρη φορεσιά η μακριά τζαι πουκάτω commando. Με μουσικούα πουπίσω ψαλμούς οοοοοοοοοοοοοοο....
    Μπορεί να ονομαστεί και ο Τόμμης ο flasher όπου θα πηαίνει σε δημόσιους χώρους τζαι θα σηκώνει την φορεσιά να δείχνει τα κάλλη του.

    @Ακκανούρης: μα φυσικά τζαι εν γαμήσι του εγκεφάλου μας οι επιχορηγήσεις γιαυτό θα βοηθήσουν τα πορνό με τους πολιτικούς. Για να συνηθίσουμε καλύτερα τι μας κάμνουν. Μάλιστα θα έχουν συνεχή eye contact με την κάμερτα τζαι θα σου λαλουν τι σου κάμνω μάνα μου.

    @Βορτος: Μπορεί να βολέψει αν μπει τζαι σε ούλλα τα γραφεία του δημοσίου η φωτο του Γλαύκου Χατζηπέτρου με επιγραφή πουκάτω «Πιστεύω εις ένα θεό πατέρα παντοκράτορα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hi there would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking to start my own blog soon but I'm having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something
    completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had
    to ask!

    Check out my web page; laser cellulite treatment

    ΑπάντησηΔιαγραφή