CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

The MMP* award 17-24/01/2011

Πως θα μπορούσα να αγνοήσω αυτή την εβδομάδα τους τράουλλους που ξεθάφκουν τάφους. Τον τράουλλο Εφραίμ τον Κυκκώτη (ιμίσς) που ξέθαψε τα κόκαλα μιας καημένης μοναχής που ήταν θαμμένη στην Ελλάδα και τα έφερε μαζί με άλλους δύο μαλάκες Κύπρο μες την βαλίτσα. Σκεφτείτε δηλαδή σοκ που έπαθαν στο τελωνείο στο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν άνοιξαν την τσάντα του τραουλλόπαπα τζαι ήβραν κόκαλα.

Σκοπός λένε οι κακές γλώσσες ήταν να εκθέσει τα οστά και να παρουσιάσει την νεκρή πρώην μοναχή σαν αγία. Ατε καλέ εν δυνατό άγιος άνθρωπος. Φυσικά για να ολοκληρωθεί το θαύμα έννα της επιτουσε τζαι κανένα άρωμα τζαι να το παρουσίαζε ότι εμυρίζαν τα οστά της. Γιατί ως γνωστό όταν πεθάνει μια αγία τζαι φαν την τα σκουλούτζια τζαι μείνουν μόνο κάτι κόκαλα με λίη πέτσα γυρώ μυρίζουν Davidoff cool water και δεν τσικνώνουν διόλου όπως του υπόλοιπου κόσμου. Γιατί ως γνωστό ένα πτώμα σε αποσύνθεση όταν ανήκει σε άγιο εν βρωμεί. Είναι σάννα τζαι περπατάς μες στον κάμπο με τις μαργαρίτες.
Τζαι το σειρότερο ποιο ένει; ‘Οτι έσιει κόσμο που τα πιστεύκει.

Anyway που λέει και ο Tommy B (how much there is to see oooo Tommy B). Όπως αποκάλυψε ο Νικηφόρος (επίσης Κυκκώτης) που εν ο μάστρος του, ο Εφραίμ εγκατέλειψε την μονή χωρίς άδεια. Για αυτό τον λόγο και τον τιμώρησαν με τρίμηνη αργία άνευ απολαύων. Για αυτό όι επειδή ήβραν πτώμα μες την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. «Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο για την υπόθεση» είπε ο Κύκκου Νίκκι.
Πέτε μου να δούμε για τον νου που κουλιαντιρίζουν τούτοι οι άθρωποι. Ετιμωρήσαν τον γιατί έφυε σκαπούλα αλλά οι γιατί εξίθαψε τάφο τζαι ακουβάλα τα κόκαλα μες την βαλίτσα του που την Ελλάδα. Νομίζω τούτο χαρακτηρίζει απόλυτα το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζουν.

Οι δημοσιογράφοι φυσικά ρώτησαν τον Tommy B (how much there is to see oooo Tommy B) τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος άγιος; Να ξέρουμε δηλαδή τζαι εμείς που βαδίζουμε. Έννα βρωμίσουμε εν θα βρωμίσουμε αμαν κορτώσουμεν νούρο; Έννα έρκουνται να προσκυνούν τζαι εμάς οι κοτζιάκαρες τα κόκαλα μας τα μουσκομυριστά τζαι να διούν την σύνταξη τους στην εκκλησιά για το μέγα θαύμα.
Οοοο μυρίζει Davidoff cool water αντί για ταντζιές. Οοοοο Οοοοο θαύμα. Οοοοοο Οοοοο άγιε Critic φανερώθου μου. Κάμε να κερδίσω το joker άγιε Critic μου. Τζαι δώστου να εμφανίζεται ο άγιος Critic με φωτοστέφανο στο ύπνο τους. Οοοοο Οοοοο θαύμα. Οοοοο
Ξέφυγα...

Για να ξέρετε λοιπόν πρέπει ο άγιος να έχει καταξιωμένη ζωή και το λαϊκό αίσθημα να επιβάλλει ότι η ζωή του συνάδει με το άγιο. Ουαο σκεφτούμε έχουμε ελπίδες. Μετά φυσικά πρέπει η επίσημη εκκλησία να επισφραγίσει την άποψη του λαού γιατί ο λαός μπορεί να παρασυρθεί (ε καλό). Έκοψε μου τα ποθκια μου ο Tommy B. Και οι τελευταίες ελπίδες για αγιοποίηση του Critic έχουν εξανεμισθεί. Η Κούλλα (Criticoulla) όμως που με αντέχει παίζει ακόμα για αγία.

Αυτά λοιπόν MMP of the week οι τράουλλοι γενικά. Τζαι τζίνοι που ξεθαφκουν αλλά τζαι οι άλλοι που το παίζουν υπεράνω.
Οοοο Tommy B

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

2 σχόλια:

  1. A-XXXXA-XA-XA-XA-XA-XA-XAAAAA!!
    Πρόσεχε, μεν καταλήξεις άγιος (ο άγιος βρωμόστομος)! Ή τουλάχιστον, θκιάλεξε καμμιάν καλλύττερην κολώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε μια στον στρατό που εβάλαν ούλλοι τζαι μάχουμουν να θυμηθώ το όνομα της. Prestige? ή Blue Stratos? Μια δυλιρίσιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή