CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Θέκλα η άπιαστη

Η υποψήφια βουλευτής Θέκλα Πετρίδου είναι το νέο μου pet. Ειδικά μετά την συνέντευξη της στην καθημερινή όπου δήλωνε ότι είναι σέξι, επιθυμητή, ποθητή και άπιαστη.
Και επειδή η φίλτατη απόλυτη blogger Δρακούνα όπως και ο Κώστας ο βάρβαρος του Πολίτη δηλώνουν φαν της πρέπει και εγώ να σας πω ότι την είδα την γνώρισα και είναι όλα τα πιο πάνω. Ω ναι. Ιδού και η φωτογραφία της η οποία δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία.



Για αυτό και εγώ όπως και όλοι άλλωστε υποστηρίζω και ψηφίζω σέξι θηλυκό τρελό ναζιάρικο και kinky. Θέλω την Θέκλα την άπιαστη. Θέκλα και δεν είμαι καλά. Θέκλα τζαι ας σιέσω πάνω μου. Θεεεκλαααανωω

9 σχόλια:

  1. Φίλε μου καλημέρα. Ωραία η θέκλα και έχει χάζι... τουλάχιστον έχει χάζι... έχει και χειρότερους... και έτσι όπως μας μοστράρουν τις φάτσες τους μέσα στα μούτρα!! χτες ήρτα φάτσα φάτσα με την τεράστια φάτσα του χάρη γεωργιάδη -έτυχε να παρκάρουμε ακριβώς έξω που το εκλόγικό του γραφείο και ειλικρινά αντελλοσιάτσηκα!! είμαι και έγκυος... δεν κάνει να έχω έτσι συγκινήσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και σε εσένα...Δεν το συζητώ σίγουρα έχει χειρότερους. Πολλά μάλιστα.

    Πάντως αφού είσαι και έγκυος καλό θα ήταν να μεν ανοίγεις καν τηλεόραση στα κυπριακά κανάλια ως τον Μάη. Εκτός αν γεννάς πιο πριν που από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι κοντά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία Ελένη,

    Φιλική διόρθωση:
    Δεν λέμε «αντελλοσιάτσηκα», αλλά «αντζιελλοσιάτσηκα», δηλ. εshάστηκα [είδα από τον φόβο μου] τους αγγέλους [ή τον χάρο]. :)
    Φυσικά ο Χάρης Γεωργιάδης εν τζιαι κανένας άγγελος [ειδικά με τζιείνες τες αφτάρες του – welcome to the club], αλλά όχι και τόσο συμπαθής ως μονοκόμματος Εκπρόσωπος Τύπου του “Συναγερμού”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσεχε όμως διότι η Θέκλα εν διαδραστικό πετ. Πολύ γρήγορα θα σε βρει και θα σου απαντήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θέκλα τζαι ας σιέσω πάνω μου."

    Σιγά το γιόν μου... αλλό λλίον να την πάθω έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pantos emena h thekls me epeise einai authentiki:

    http://neatora.blogspot.com/2011/03/2011.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η θέκλα έχει τις θέσεις του οχι οχι οχι οχι στο κυπριακό και όχι ξεκάθαρη θέση στα οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα χα, πλάκα έχει το ποστ. Άργησα να το ανακαλύψω, πρέπει να αυτοτιμωρηθώ, τι διαδραστικό πετ είμαι κι άργησα τόσο; Μου αρέσει που έχω και συνεργάτες στο γραφείο που κάνουν web clipping.
    Όσον αφορά στη συνέντευξη στο είμαι άπιαστη και τα λοιπά, τελικά θα με κυνηγάει. Και να θελήσω στο μέλλον να πιαστώ, θα δυσκολευτώ, θα χαλάσω το ίματζ μου.... :-)
    Σοβαρά τώρα, το γεγονός πως κάνω χιούμορ και βγάζω σέξυ εικόνα, ο γιος μου απορεί και εξίσταται με τα γούστα των θαυμαστών μου έφηβος γαρ με το πρότυπο της ψιλόλιγνης κοπέλας φυτεμένο στον εγκέφαλο του από τα media, δε σημαίνει πως δεν παίρνω στα σοβαρά αυτό με το οποίο ασχολούμαι. Οι θέσεις του κινήματος στο Κυπριακό, την Οικονομία, την ανεργία, την υγεία, το μεταναστευτικό, την Εφαρμοσμένη Κοινωνική Πολιτική, τα δικαιώματα των ευπαθών ομάδων κτλπ, βγήκαν μετά από πολύ προβληματισμό και συνεργασία όλων των μελών του πολιτικού γραφείου και εμπειρογνωμόνων.
    Αντιλαμβάνομαι πως στα ιστολόγια υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης, το σέβομαι, και το χιούμορ. Το αποδέχομαι με χαμόγελο όταν παρουσιάζεται καλόπιστο :-)

    Με αγάπη
    Θέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που δεν θυμώνεις πάντως Θέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή