CYPRUS CRITIC

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Καλύτερα Τούρκο παρά δεξιό

Το δήλωσε δεν το δήλωσε, το εννοούσε δεν το εννοούσε, του γέλασε το ΡΙΚ δεν του γέλασε. Για μένα όλα αυτά είναι μουσκουρούθκια. Να σας πω γιατί; Γιατί εγώ λέω ναι ρε έχει δίκαιο ο Γ.Γ. Εννοούσε ότι σε περίπτωση λύσης οι συνεργασίες που θα προκύψουν μεταξύ Τ/Κ και Ε/Κ κομμάτων θα οδηγήσουν σε Ε/Κ ψήφους σε Τ/Κ υποψηφίους και το αντίστοιχο. Οκ συμφωνούμε. Αυτή είναι και ουσία της λύσης έτσι.

Όμως κύριε Γ.Γ. εν είπες έτσι. Εσύ κατάφερες πάλε να γυρίσεις την κοινή γνώμη εναντίον σου με τον φανατισμό και τις παρωχημένες ψευτοιδεολογίες σου. Γιατί και εσύ και ο πρόεδρος άλλα πάτε να πείτε πάντα και άλλα λέτε στην πορεία. Φεύκουν σας. Εν όπως τους γέρους που κλάνουν χωρίς να το θέλουν ένα πράμα.
Αν άφηνες όμως τον μέγα Νίκο της αριστεράς να διοικήσει το κόμμα εν θα έπρεπε να τον βουράς να διορθώσεις την κάθε βλακεία που έννα λάλε. Γιατί ναι μεν τζαι τζείνος πιστεύκει τες ίδιες μαλακίες αλλά αντιθέτως με τους άλλους κόφκει παραπάνω ο νους του. Εν τον πιάνεις μέσα εύκολα. Αλλά όχι εσύ ήθελες κοντρόλ του κόμματος. Ε τράβα τωρά.

Πάντως εμένα η πιο κάτω φωτογραφία των δύο ηγετών


Θυμίζει μου την πιο κάτω κλασσική φωτογραφία.


Του Χόνεκερ ηγέτη της Ανατολικής Γερμανίας το 1979 στους εορτασμούς των 30χρόνων της GDR που έγλυψε τον Ρώσσο πρόεδρο Λεονίντ Μπρέσνεβ.
Τυχαίο; Δεν νομίζω

2 σχόλια:

  1. Λε κώλ λε τιτσίρ, λε βράτζ λε σιέστ17 Μαΐου 2011 στις 4:20 μ.μ.

    Εν πας το λαιμό που έθελεν να τον φιλήσει τον Πρόεδρο, τζι απλά εν έβρισκεν λαιμό ρε! Μεν είσαι προκατειλημμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κκιαολε τζαι εν το σκέφτηκα. Με ετσι κανατζια όμως που να τον έβρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή