CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δεν μας κατουράς ρε Πάριε!!!

Οι σκέψεις των κομμάτων για την προεδρία της βουλής.

ΔΗΣΥ: Ο Κάρογιαν είναι πολύ καλός για πρόεδρος της βουλής αλλά θέλουμε τον ούλλο δικό μας. Αν συνεργάζεται με το Ακέλ τότε είναι αχάπαρος και δεν τον θέλουμε. Για αυτό καλούμε όλα τα κόμματα πλήν του Ακέλ για διαβουλεύσεις.
Από την άλλη είναι καλός και ο Ομήρου τον οποίο θα υποστηρίζαμε και το 2003 στις προεδρικές αλλά μετά τον κλάσαμε γιατί αποφασίσαμε ότι δεν ήταν τελικά τόσο καλός.

ΔΗΚΟ: Την Δευτέρα το θεωρούμε προδοσία να συζητάμε για προεδρία της βουλής ενώ ζούμε σε ημι-κατεχόμενη πατρίδα. Την Τρίτη όμως είναι οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης καλό είναι να παίζουμε και τους δύσκολους λίγο για αυτό και αργούμε να υποβάλουμε υποψηφιότητα. Ελάτε να μας πείτε τι προσφέρετε. Όποιος δώσει τα περισσότερα κερδίζει.

ΕΔΕΚ: Παναγία μου βοήθα. Θεέ μου και φώτισε τον μισισμένο τον Νίκο να στηρίξει την υποψηφιότητα του Little Johny boy Homer τζαι εν θα μείνει πάνω μας. Έτσι μεγαλεία έχει χρόνια να δούμε. Έννα τα πιτούμε για 3 χρόνια ώσπου να το χωνέψουμε. Oh god please μα please...

Ακέλ: Fuck Νίκος Fuck ΔΗΣΥ

Ευρο.Κο-Οικολόγοι: Γιούπι γιαγια γιουπι γιουπι για γιουπι για Ολαιιιι...
Έφτασε αυτή η υπέροχη περίοδος (2 φορές κάθε πέντε χρόνια) που ασχολούνται όλοι μαζί μας. Γιουπι Γιούπι..

Critic: Πόσο χαίρομαι που αντί να σας ψηφίσω καθόμουν και έπινα τις μπύρες μου ελπίζοντας να πάει η αποχή πάνω από το 20%. Όσο για την πρόθεση σας να βάζετε στο μέλλον πρόστιμο σε όσους απέχουν από τα παρτάκια που διοργανώνετε ένα έχω να πω. Το λένε και οι αδελφοί Έλληνες και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή μας. Με το συμπάθκιο φυσικά πάντα....Θα μας κλάσετε τα παπάρια.

5 σχόλια:

  1. Γιατί όχι... Είναι μια απλή περιγραφή σκέψεων των κομματαρχών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν πάντως μια γοητεία τα κόμματα μας... όποιος τους σκέφτεται, σκέφτεται αυθόρμητα κώλους και παπάρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μα παθαίνω το συνέχεια και διερωτούμαι αν φταίω εγώ ή εκείνοι. Βλέπω πολιτικό στην τηλεόραση και περνούν από μπροστά μου παπάρια. Αν τύχει μάλιστα να δω και κανένα ζωντανά πιιιιιιιι. Άστο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημασια εχει να πινεις τες μπιρες σου, να γραφεις τζιαι νακκον μεστο μπλογκ τζιαι η κατασταση εννα διορθωθει που μονη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή