CYPRUS CRITIC

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Oh mon Dieu….Τι τρυπάνι είναι αυτό

Ο Όμηρος είναι ο γκόμενος της γειτονιάς. Ωραίος ευκατάστατος με πολλούς και τρελούς «φίλους από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες πολιτείες». Ο Όμηρος έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μια τεράστια φήμη. Πίσω από το όνομα του ακολουθεί ένας μύθος, ξέρετε ως προς το μέγεθος που έλεγε και το λαϊκό άσμα. Ναι καλά το καταλάβατε ο Όμηρος την έχει σαν αλόγου. Μακριά, χοντρή, σκληρή με μια κεφαλή που δεν φαντάζεσαι. Άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα με τον κολλητό του τον γνωστό στην πιάτσα και σαν Σόλωνας ο ενέργειας, «το γεωτρύπανο του Ομήρου φθάνει τα 1800 μέτρα». Δύο χιλιόμετρα τρύπες κάνει ο Όμηρος, δεν είναι αστεία τα πράγματα.

Επόμενο είναι, όλα τα κορίτσια να θέλουν να γευτούν το τρυπάνι του Όμηρου. Size does matter after all και άσε τι λένε οι μικροτσούτσουνοι. Όλα τα κορίτσια και ειδικά η Αφροδίτη τον ποθεί εδώ και χρόνια. Πέφτει και χτυπιέται και δεν συμμαζεύεται. Όμηρο θέλω, τώρα τον εθέλω. Εγώ θα τον πάρω και ας απειλεί σαν τούρκος ο πρώην. Ο Όμηρος είναι λεβέντης και δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Θα με τρυπήσει και θα το ευχαριστηθώ, τόσο πολύ που θα είναι εμφανέστατο. Θάλασσα θα γίνει ο ενθουσιασμός μου.

«Η πρώτη επαφή του τρυπανιού με την «Αφροδίτη» έγινε όντως την Κυριακή το βράδυ». Ο Όμηρος μαζί με φίλους του από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες πολιτείες διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο. Μαζί του ήταν και ο Σόλωνας ο ενέργειας ο οποίος έκανε και την πρώτη επαφή. Από εδώ η Αφροδίτη λέει στον Όμηρο πολύ καλή κοπέλα του λέει δυνατά και με χαμόγελο. Γέρνει το κεφάλι όμως και με πάσα μυστικότητα του ψιθυρίζει στο αφτί. Τρία ποτά Όμηρε μου και είναι δική σου. Φωτιά και λαύρα στους κόλπους της η Αφροδίτη Όμηρε μου. Δώσε μέσα και βγάλε μας όλους ασπροπρόσωπους.

Έτσι και έκανε λοιπόν ο Όμηρος. Έκανε την «πρώτη 36 ιντζών διαμέτρου διασωλήνωση» και μπήκε αγέρωχος χοντρός σκληρός και τεράστιος στον κόλπο της. Η αρχή δύσκολη. Πουτανάκι μεν η Αφροδίτη αλλά στενή και αφιλόξενη. Πολλή η αντίσταση στον κόλπο της. Ο Όμηρος αναγκάστηκε «να τρυπήσει διάφορα ιζηματογενή, κατά κύριο λόγο, πετρώματα, το πάχος των οποίων είναι πέραν των 2.500 μέτρων». «Ο μέσος όρος του πάχους ο οποίος θα υποστεί διάτρηση από τον ‘Ομηρο είναι γύρω στα 2.000 μέτρα». Κάτι σαν τον αστεροειδή του Armageddon που θα κτυπούσε την γη (πριν την σώσει και πάλι ο bruce willis) είναι ο κόλπος της Αφροδίτης. Τόσο αφιλόξενος.

Δεν μασάμε όμως εμείς από τέτοια. Εγώ θα μπω ξανά λέει στον φίλο του τον Σόλωνα τον ενέργεια. Θα μπω τζαι σίκκιμε. Εν τζαι έχουμεν τον για το λούσον. «Το τρυπάνι ξανάπιασε δουλειά χθες, χωρίς να αναφερθούν άλλα προβλήματα». Μπήκε ο Όμηρος έσκαψε την Αφροδίτη και αναστέναξε όλη η γειτονιά. Βγήκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια. Τι σου κάνω μάνα μου, μάνα μου Τουρκογύφτισσα φώναζε ο Όμηρος. Ναι Ναι Ναι μην σταματάς απαντούσε η Αφροδίτη. Τι είσαι για πες μου φώναζε ο Όμηρος. Είμαι το πουτανάκι σου απαντούσε η Αφροδίτη. Χαμός πανικός έγινε το έλα να δεις. Στο πόδι η γειτονιά. “Ο Όμηρος” τρύπησε...την Αφροδίτη" φώναζε η κύρα Λένα η Σμυρνιά, «Διείσδυση στην «Αφροδίτη» απαντούσε η Μαίρη Παναγιωταρά.

Άκουσε την φασαρία ο πρώην της ο Τούρκος. Σκύλος έγινε και έστειλε τα λαγωνικά του στην Αφροδίτη να δουν τι έγινε. Πάει ο απεσταλμένος του, ο γνωστός και μη εξαιρετέος στην πιάτσα ο Πιρι Ρεϊς το λαγωνικό. Τι να δει όμως. Οι φίλοι του Ομήρου εκεί έξω έστησαν καραούλι. Δεν περνάς ώρε σκύλε του λένε. Ο Όμηρος γαμεί και εμείς του κάνουμε ράχες. Βίρα τις Άγκυρες σου λοιπόν και αεί στο καλό.

Πίσω στο κρεβάτι λοιπόν ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Ο Όμηρος τρυπά και η Αφροδίτη μαδά. «Οι εργασίες συνεχίζονται επί 24ωρου βάσεως και προχωρούν καλά». Πολύ καλά όμως. Μάλιστα κάθε λίγο Όμηρος σταματάει και αλλάζει στάση. Τι doggy style, τι ορθόδοξο, τι 69, τι στο όρθιο στο καθιστό. Όλα τα δοκίμασε. Και κάθε φορά «παίρνει και δείγματα κατά τη διάρκεια της γεώτρησης». Πολύ του άρεσε η Αφροδίτη του Όμηρου. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Δεν τον νοιάζει ούτε τον φοβίζει ο πρώην της ο Τούρκος. Αυτός θα συνεχίζει αγέρωχος και λεβέντης να τρυπά. «θα πάμε στα 900 μέτρα» και σκοπός του είναι να φτάσει «σε βάθος περίπου 1800 μέτρων». Θα τρελάνει την Αφροδίτη. Θα φτάσει σε οργασμό και δεν θα συμμαζεύεται. Τι αέρια τι υγρά τι σταθερά. Χαμός θα γίνει. «τα αποτελέσματα αναμένεται να διαφανούν σε 2-3 μήνες».

Στο διάστημα αυτό με τα κρεμμυδάκια θα τον κάνει τον κόλπο της Αφροδίτης. Άντε Όμηρε δώστα όλα. Βγάλε μας ασπροπρόσωπους. Απέδειξε σε όλους τι γερό τρυπάνι έχεις.

Δεν ξενερώνουμε ποτέ, Όμηρε ολέ.

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή φίλε η Αφροδίτη εννά του "κλάσει τ' αρχίδια" του Όμηρου στο τέλος (λόγω..αερίου);
    Αλλά πε μου, καλάν ο Σόλως, εκατάλαβα (πιστεύκω) το ρόλον του, η...Πραξούλλα ήντα μέρος του λόου ένει; Η...αρφή της Αφρως που ανησυχεί για το..καλόν όνομαν της οικογένειας;
    (σιέζουν την καημένη στην Οφφσαϊτ σήμερα στο σχετικό hate club)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανόν η Αφροδίτη να μας κλάσει ούλλους τα αρχίδια στο τέλος

    Μμμμ....Η Πραξούλα μάλλον πρέπει να εν το ασχημόπαπο που εν θωρεί χαρά τζαι εν λιον πουριτανή λόγω ανάγκης και όχι επιλογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή