CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η άγια ενέργεια

Ooooooooo Oooooooo

Το άγιο πουγκί σκοπεύει να επενδύσει στην ενέργεια. Το αποκάλυψε ο αρχιτράουλλος σε πρόσφατη συνέντευξη του. Τα άγια λεφτουδάκια της εκκλησίας και των καημένων των πιστών που τα προσφέρουν στους μαύρους νίντζα για να σωθούν οι ψυχές τους, θα επενδυθούν τελικά στην ενέργεια.

«Εντός του νέου χρόνου, θα μεταβώ στο Ισραήλ κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της χώρας Σιμόν Πέρες. Θα είναι μία επίσκεψη σύνθετη με θρησκευτικό χαρακτήρα και με επαφές για την προώθηση των επενδυτικών στόχων της εκκλησίας στον τομέα της ενέργειας». Τάδε έφη Tommy B (how much there is to see) ooo Tommy B.
Προσέξετε όμως. Η συνάντηση θα είναι σύνθετου χαρακτήρα. Θα είναι πρωτίστως θρησκευτικού χαρακτήρα και μετά οικονομικού. Δηλαδή έννα πάει ο αρχιDarth Vader τζαι έννα πει του Σιμόν.

“E my friend Simon. First of all let’s agree on one thing. That Jesus was indeed a god. OK?
Cut your Jewish bullshit. That Jesus was not the messiah and so on and so on ok?.....No no no listen to me re my friend. If you want to do business with me we have to at least agree on that…Jesus is a god. OK? OK na laleis!!!!

Ε τι να κάμει τζαι ο Πέρεζ....Κρύψε να περάσουμε έννα σκεφτεί. Νέφκε του πελλού Nαι πέρκι ηρεμήσει. Κάπως έτσι θα περασουν μετά στο οικονομικό κομμάτι της συνάντησης. Έτσι και αλλιώς Money is our god σκέφτεται ο Εβραίος.

Ο μέγας Τόμμης ο λιρολάτρης είπε ότι αυτή η συνάντηση είναι αναγκαία «με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τραπεζικός τομέας και λόγω της αστάθειας που χαρακτηρίζει την τουριστική βιομηχανία». Ένας Τόμμης θα μας σώσει. Ευτυχώς ρε γαμώτην μου που υπάρχεις. Είσαι μια ευλογία (ή ευλογιά) για τούντο δύσμοιρο τον τόπο που εν θωρεί ποττέ δροσιά.
Ο αρχιτράουλλος λοιπόν ο οποίος πάνω από όλα βάζει την πατρίδα του και το συμφέρον των πιστών πρόσθεσε ότι «Ήρθαν σε επαφή μαζί μου και μου πρότειναν να αγοράσουν γη από την εκκλησία. Μας προτείνουν μεγάλη συμμετοχή στο μετοχικό τους κεφάλαιο και η πρόταση αυτή μας ενδιαφέρει. Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται να ανταγωνιστούν την ΑΗΚ στην παραγωγή ηλεκτρισμού».

Προσέξτε να την ανταγωνιστούν. Πελλέ μου πρέπει να σου πω ότι εξέφυγες εντελώς!!!!!. Μα εντελώς όμως!!!! Μισό δευτερόλεπτο πριν είπε μας ότι την κίνηση κάμνει την για το καλό της πατρίδας μας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τωρά δηλώνει ότι θέλει να συνεργαστεί με τους Ισραηλίτες για να ανταγωνιστεί την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΗΚ η οποία ανήκει στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ κράτος και εργοδοτεί ΚΥΠΡΙΟΥΣ. Θα μου πείτε ότι θα την ανταγωνιστεί για να προσφέρει πιο φτηνό ρεύμα από την ΑΗΚ και να επωφεληθεί ο Κύπριος καταναλωτής.
Ναι καλά cucumber of Piggos. Όπως αποζημίωσε τζαι τους πρόσφυγες για τις περιουσίες τους μετά που ψηφίσαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Μιλούμε εσιεστήκαν της άγιας λίρας ούλλοι οι πρόσφυγες μετά το δημοψήφισμα. Ένι ξέρουν τι να τα κάμουν.

Επίσης ο Πανγαριότατος μιλά και για το θέμα της φορολόγησης της εκκλησίας. Είπε ότι «εφόσον μέχρι στιγμής δεν τα βρήκαμε με αυτή την κυβέρνηση, θα τα βρούμε ενδεχομένως με άλλη». Ναι αυτό είναι ένα από τα πολλά θεία δώρα που έχει. Μπορεί με ακρίβεια να προβλέψει το μέλλον. Όπως στις αρχιεπισκοπικές είπε ότι το όνομα του επόμενου αρχιεπίσκοπου θα αρχίζει από Χ εννοώντας φυσικά τον εαυτό του. Έτσι τωρά έσυρεν τζαι τον σύντροφο του ώμου του τζαι επήε. Έννα το συζητήσω με τον επόμενο λαλεί...Καλό κουμπάρε έννα σπάσει το πλάσμα. Όι έννα σε φυλάξει για το κύπελλο ενόμισες ρε Ντιμίτρι.

Φυσικά μερικές φορές κάμνει τζαι λάθος. Πολύ λίγες αυτές οι φορές αλλά τυχαίνει. Όπως το 2008 ασπούμεν που μας είπε ότι του επόμενου προέδρου το όνομα θα αρχίζει από Α (Αναστάσιος άλλώς Τασσος) αλλά έπιασε τον πούλλατσον από τον πρώτο γύρο. Χαχαχαχα.......Ε συγκεντρώθου αμαρτία να ειρωνεύεσαι...Άτε να δω άτε.

Για το Κυπριακό δήλωσε επίσης ότι «Θα έπρεπε να με ευχαριστούν οι πολιτικοί αρχηγοί που θέτω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση για να αποφύγουμε τη διχοτόμηση του νησιού μας». Ω ναι όντως θα έπρεπε...Εγώ έννα το πάρω ένα βήμα πιο κάτω. Θα πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεο (ποιον;) που υπάρχεις. Ναι που υπάρχεις. O Thanks sweet god for creating St Tommy B….Όντως θείο δώρο να έχει ο τόπος ένα τόσο μεγάλο μα.... σόρυ πνευματικό ηγέτη. Θείο δώρο λαλώ σας ρε άπιστοι.

5 σχόλια:

  1. τα ποστ που τα χώννουν του Τόμμυ εν τα αγαπημένα μου! γκο κρίτικ!

    ππιές: κάποιος να τον κουμαντάρει τζιαι ξεφεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Force is strong with Tommy B.... He will bring balance to the Universe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω εις ένα Θεό, Τόμμυ Βου Πλουτοκράτορα, ποιητή των Ευρώ τζαι κάθε γης που κάμνει για επενδύσεις....
    Αυτή είναι η πνευματικότητα της εκκλησίας μας.... Business as usual.
    Μην ξεχνάμε τότε που έδωσε λίγα λεφτά για τους πυρόπληκτους της Αρτέμιδας κλπ (νομός Ηλιείας), είπε ότι δεν θα δώσει περισσότερα για να μην πάνε στο γάμο του καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδι μου εισαι βλασφημος και θα καταληξεις στην αιωνια κολαση.Μην απελπιζεαι ομως εγω ειμαι εδω για να σε σωσω.Παρε ενα μενου νηστειας για 10 ημερες να εχεις + 100 πατεριμες την εμερα(πρωι,μεσομερι,νυχτα) + εκκλησια τουτη την κυριακη τζαι εξομολογηση την αλλη.Το σεξ εννοειται κομμενο αα.

    Ττομμυς Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @postbabylon: μόνο τζαι μόνο που λαλείς να τον κουμαντάρει κάποιος είναι αμαρτία. Άσε που εν γίνεται. Εν σάννα τζαι θέλεις να κουμαντάρεις τον Chuck Norris ή τον Γκλέτσο.

    @Pekatsa: Μόνο ένας unbalanced (αμπάλατος) μπορεί να φέρει balance

    @HeatJo: 50,000 συγκεκριμένα αν θυμούμαι καλά.

    @Tommy B: Σε ευχαριστώ άγιε πατέρα που μπορείς να συγχωρείς ένα αμαρτωλό βλάσφημο σαν εμένα.
    Έννα είσιε χάζι πάντως αν απάνταν. Η Θέκλα απάνταν αμαν της εγράφαμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή