CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

The end

This is the end…beautiful friend....
This is the end…my only friend. The end

Αυτό είναι το the end των Doors. Ταιριάζει απόλυτα για την μητέρα Ελλάδα μετά την ψεσινή εκλογική μάχη. Τα δύο μεγάλα κόμματα καταποντίστηκαν. Η Νέα δημοκρατία βγήκε πρώτο κόμμα με μόλις 19%. Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ που τετραπλασίασε τα ποσοστά του και τρίτος και καταϊδρωμένος ο πράσινος ήλιος με μόλις 13%!

Ο Καμένος σαν ανεξάρτητος Έλλην πήρε 10.5% και οι ηλίθιοι του ΚΚΕ 8.4%. Το χειρότερο όλων όμως είναι η εκλογή των ακόμα πιο ηλίθιων της Χρυσής Αυγής οι οποίοι μπήκαν στην βουλή με 21 αρνιά (αν δεν κάνω λάθος) και 7%.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος φίλοι μου έδειξε τα αρχίδια του σε αυτούς που τον οδήγησαν προς τα σκατά (ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ). Δυστυχώς όμως και αυτοί που εξέλεξε δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να τον βγάλουν από τα σκατά. Γιατί και αυτοί οι αντιδραστικοί που είναι όλοι τους εναντίον του Μνημονίου, δεν θέλουν να συνεργαστούν για να στήσουν κυβέρνηση με κανένα. Ούτε ο Τσίπρας ούτε η ευθυνόφοβη Παπαρήγα που λατρεύει να είναι αντιπολίτευση αλλά ούτε φυσικά και η Χρυσή αυγή.

Το πιθανότερο σενάριο λέει πλέον ότι η Ελλάδα φεύγει από το κοινό νόμισμα. Φεύγει και χρεοκοπεί. Αυτό το βλέπουν οι αγορές και το Ευρώ κατρακυλά από ψες το βράδυ όπως και τα χρηματιστήρια Ελλάδας και κατ επέκταση Κύπρου.

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι φτάσαμε σε ένα σημείο όπου η Ελλάδα εμπιστεύεται, ελλείψει εναλλακτικής λύσης, την τύχη του σε κομμουνιστές και νεοναζί. Εμπιστεύεται την τύχη του σε λαοπλάνους Τσίπρες ενώ αναγκάζεται ακόμα και τώρα ένα 34% του λαού να ψηφίσει αυτούς τους ίδιους που τον κρέμασαν.

Και ποιος φταίει για αυτή την κατάντια; Φταίνε βέβαια οι Έλληνες αλλά όχι μόνο. Γιατί κύριοι της Ευρώπης όταν από την μια μέρα στην άλλη αναγκάζεται ένας λαός σε ποσοστό 7% να ψηφίσει τους νεοναζί και σε ποσοστό 8.5% τους κομμουνιστές τότε κάτι προφανώς έχει πάει πολύ λάθος. Κάτι πήγε λάθος στο πείραμα που λεγόταν συνετίζουμε το άτακτο κράτος.

 Φίλοι μου αυτό είναι το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε. Είτε βγει τελικά κυβέρνηση είτε όχι. Η μόνη λύση πια για τον Έλληνα είναι η μετανάστευση. Είναι δυστυχώς όμως και το τέλος για την Κύπρο. Η βοήθεια και οι όροι έρχονται. Το λέμε χρόνια αλλά δεν κάναμε απολύτως τίποτε. Τίποτε γιατί όπως και η Ελλάδα έτσι και η Κύπρος διοικείται από ηλίθιους.

 Μόνη μας σωτηρία πλέον οι προοπτικές του αερίου. Μόνη σωτηρία της Ελλάδας.....Μάλλον καμία

 The end.
 Enjoy


8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με όλα στην πιο πάνω ανάλυση. Έχω μια επισήμανση όμως, επί της οποίας αισθάνομαι (βάσει των προηγούμενων μας συζητήσεων) οτι θα προβάλεις ένσταση:

    Η μόνη σωτηρία της Ελλάδας είναι να προκηρύξει ΑΟΖ και να συνεκμεταλλευθεί τα κοιτάσματα με την ΚΔ. Αν χαθεί η Ελλάδα, τότε η Κύπρος θα χάσει το πολιτιστικό της στίγμα και την άμεση στρατιωτική της αντανακλαστική δυνατότητα.

    Το φυσικό αέριο θα περιέλθει ως σημείο αναφοράς σε διακρατική διαφορά με την Τουρκία και θα αναζητήσουμε πολιτιστικές συγκλίσεις με τη Συρία, με την οποία, (βάσει της Χριστόφιας κοσμοθεωρίας) πολύ περισσότερα κοινά παρά με την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το μόνο που έχω κάποια διαφωνία είναι για την αναφορά που κάνεις για άμεση στρατιωτική αντανακλαστική δυνατότητα την οποία δεν έχουμε ούτε τώρα.

      Διαγραφή
  2. Εγιώ φιλούδιν μου που τον ομφαλόν της γης, για να μεν πω του σύμπαντος, εν ταράσσω το σύμπαν να χαλάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε και στην ουσία και στη χρήση της λέξης σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. proudly announced; "Beginning with only 48 booths in 1982, we're expanding constantly and the BGJF50 is anticipated to host over 3,500 booths while using the recorded variety of international visitors that may

    My web blog; http://216.199.195.205/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. We're a gaggle of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You've performed an impressive activity and our entire group will probably be grateful to you.


    Feel free to visit my site: pilgrim jewellery outlet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. This idea genuinely is the simplest way to make labels for folks that have a difficult time making labels.
    If you are having trouble with positioning, you can easily readjust margins and tabs to position it much better for yourself.


    Also visit my web site xerox phaser 8560 ink sticks

    ΑπάντησηΔιαγραφή