CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δεν υπάρχει

Μόνο τούτη η έκφραση μπορεί να χαρακτηρίσει την Λεγκού την Θεοχάρους. Γιατί όταν στέλλεις ευχητήρια πασχαλινή κάρτα στους συναδέλφους σου τους ευρωβουλευτές και στην μόνιμη αντιπροσωπεία στις Βρυξέλες με theme βουράτε γειτόνοι τι μπορεί να πει κάποιος.

Η Ελένη σε ρόλο Πέπας Μάππουρου εύχεται καλό Πάσχα παρουσιάζοντας στην κάρτα τον εαυτό της σε καρτούν (πιο συμπαθητική πάντως) να κρατά το μαδράτζι τζαι να βουρά τον Νταβούντογλου (Ρίκκο Μάππουρο) που ταπισον.

Πουκάτω βάλλει μας και μια φωτογραφία από παραβίαση του εναέριου χώρου της Ελλάδας από Τούρκικο μαχητικό έτσι για να βρέθεται.

Τι να πω άλλο. Εγώ λαλώ σας αποχή. Γιατί και η Θεοχάρους είναι γιατρός του κόσμου και ήταν γενικά άτομο με έντονη και αξιόλογη δράση. Αλλά προφανώς η πολιτική στην Κύπρο μαννεύκει το πλάσμα. Όποιος τζαι αν μπει στην βουλή μεταμορφώνεται αμέσως σε μόγκολο. Εν η μοίρα μας φαίνεται να διοικούμαστε από κρετίνους.

Δεν έχουμε ούτε και την παραμικρή υπόθεση. Καμία απολύτως όμως.

9 σχόλια:

  1. Ο σημαιοφόρος εν ο Ττόμης ο Ββού; αχαχαχαχαχα
    Άνευ υποθέσεως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απορία μιας κυπραίας με καταγωγή που μη κυρίαρχη κοινότητα της κύπρου:

    εν εκατάλαβα... Εν ευρωβουλευτής της Κύπρου οξά της Ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κάοποιος να της πεί της Δρ Θεοχάρους ότι οι ευτζιές της όπως μας τις στέλλει ως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ εκάμαν με να νοιώθω πολλά, μα πολλά ηλήθια που τους εψήφισα.

    Εγώ με την σειρά μου να της ευχηθώ με τον καλό να αξιωθεί να δει σύντομα το αποτέλεσμα των πράξεων τους - ένα αντίστοιχο τουρκοκυπριακό ψώνιο, να στέλλει κάρτες ως ΕΥΡΩΒΟΠΥΛΕΥΤΗΣ με τον ιμάμη να ανεμίζει τη τούρτζικη σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η ερώτηση της "κυπραίας με καταγωγή που μη κυρίαρχη κοινότητα της κύπρου" ήταν ρητορική έχει καλώς, αν όμως ήταν πραγματική αναρωτιέμαι αν αυτή η "μη κυρίαρχη κοινότητα" ζει στην Κύπρο ή στον Άρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H κυπραία μη ελληνίδα εν καταλάβει ιντα που εννοείς...

    (παρεμπιπτόντως εν εκπροσωπώ καμμιάν κοινότητα απλώς κατάγουμε που μιαν. Τζαι επίσης το identity μου εν έσιει "καθαρά" όρια - νοιώθω ότι ανοίκω σε πολλές διαφορετικές oμάδες που αν τες αναλύσεις εννα δεις ότι συχνά κάμνουν overlap μεταξύ τους.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοώ αυτό που γράφω: δεν έχουμε δα και 500 ευρωβουλευτές για να μπερδευόμαστε. Αν όντως δεν ξέρεις πως είναι Κυπραία αυτή η ανεκδιήγητη, μπορεί και να την έχεις ψηφίσει εν αγνοία σου (με τόση άγνοια που έχεις)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα διαφωνήσω μαζί σας. Η κάρτα είναι για σεμινάρια. Μια εικόνα, πολλαπλοί επαγωγικοί συμβολισμοί:
    1) Η Ελένη δέρνει. Κυρίως Τούρκους υπ.εξ
    2) Η Ελένη πιστεύκει στον Παίσιο
    3) Επειδή η Ελένη δέρνει και πιστεύκει στον Παίσιο, τα αεροπλάνα της Ελλάδας εννά τους κάμουν άχρηστους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρκετά μίζερος ο ανώνυμος που ήβρε πάτημα να την πεί της "κυπραίας με καταγωγή που μη κυρίαρχη κοινότητα της κύπρου" διότι η κοπέλα δεν έχει υπόψη της την λαμρή Εβουλευτίνα μας. Ε κανεί ρε παντογνώστη!

    Κατ'αρχήν, άξιον πλάσμα για να το ξέρεις. Μετά, τί κάμνουν δηλαδή οι Εβουλευτές μας τζιαι για να αξίζει να ασχολείται οποιοσδήποτε μαζί τους ή να ξέρει πόσους έχουμε και τί κάμνουν;

    Ιδού η απάντηση παρεπιμπτώντος: κυνηγούν Τούρκους Υπ. Εξ...Αν είναι δυνατόν να νομίζει οποιοσδήποτε Κύπριος ότι ο Τούρκος ΥπΕξ, (που μιλά απευθείας, π.χ., με τον Ομπάμα) ασχολείται με Εβουλευτή Κύπριο και μάλιστα διώκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή