CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Χρυσάφι πιάνετε σκατά γίνεται

Η πιο πάνω πρόταση ταιριάζει γάντι στους πολιτικούς μας. Φυσικά δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που πήραν στα χέρια τους χρυσάφι. Δεν ξέρω γιατί με τον μοναδικό μαγικό δικό τους τρόπο τα έχουν μετατρέψει όλα σε σκατά προ πολλού.

Γιατί ρε θέλετε να τα καταστρέψετε όλα. Όλα ρε μακάκες. Δεν αφήσατε τίποτα. Τα γαμήσατε όλα. Είμαστε μια χώρα ανύπαρκτη. Δεν έχουμε να προσφέρουμε τίποτα. Μας καταντήσατε ένα νησί χωρίς κουλτούρα, χωρίς πολιτική, χωρίς οικονομία όπου βασιλεύει ο φανατισμός, τα συνθήματα, η αμάθεια, ο υλισμός και η μαλακία. Τα κάνατε όλα ΣΚΑΤΑ.

Και αντί να ντρέπεστε και να κρύβεστε εσείς κοκορεύεστε και κορδώνετε. Μετατρέψατε ακόμα και τα αθλητικά σωματεία σε παρακλάδια των κομμάτων σας. Μετατρέψατε τους ηλίθιους- μεθυσμένους- μαστουρωμένους οπαδούς των ομάδων σε στρατιωτάκια σας. Σε τυφλωμένους κομάντο που κάνουν ντου και πυρπολούν μπαράκια και κτυπούν κόσμο. Έχουμε πιάσει πάτο. Δεν πάει πάρα κάτω. Είμαστε κοινωνικά ανύπαρκτοι. Γυφτοι, άχρηστοι. Και για όλα φταίτε εσείς. Μακάκες.

Και αντί ρε άχρηστοι να πείτε ναι ρε εμείς φταίμε για αυτή την κατάντια και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε εσείς το βιολί σας. Έδωσε λέει ο αρχιαριστερός συγχαρητήρια στην Ομόνοια για το κύπελλο, στον Άρη, Σαλαμίνα και Αναγέννηση για την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία, στον Π.Ο.Ορμήδειας για την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ Κατηγορία και τέλος στην Ομόνοια για το πρωτάθλημα στο Φούτσαλ. Δεν συνεχάρη φυσικά το Αποέλ για το πρωτάθλημα και απέφυγε φυσικά κάθε σχόλιο για τα επεισόδια. Και οι άλλοι φυσικά οι του ΔΗΣΥ δεν συνεχάρησαν την Ομόνοια για το κύπελλο.

Είσαστε πίθηκοι ρε. Εσείς τα υποκινείτε όλα. Παλιομακάκες άχρηστοι, συμφεροντολόγοι. Καταντήσατε την χώρα μας σε ένα φανατισμένο κωλόνησο όπου οδηγάς στον δρόμο και βλέπεις παντού σε γραφίτη σβάστικες και σφυροδρέπανα. Ξεφύγαμε. Ξεφύγαμε επικίνδυνα. Τα κόμματα είναι ο δήμιος της Κυπριακής κοινωνίας. Τα έχετε κάνει ΣΚΑΤΑ. Όλα.
Αποχή. Αποχή. Αποχή

4 σχόλια:

  1. Άμαν φταίσιν (που φταίσιν τζιαί πολλά μάλιστα) φταίμεν τζιαι μείς ούλλοι, είτε με την ανοχή, είτε με την αδιαφορία μας, είτε με την άτονη συμμετοχή μας, είτε με την έλλειψη περηφάνιας μας, είτε με τα καννίσια μας, είτε με τα σιήλλια μύρια σύνδρομα μας. Το δακτύλι μας, εν γίνεται όμως να το γυρίζουμε συνέχεια πάνω σε άλλους αν θέλουμε να έχουμε μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς γιατί ακολουθούμε, υπακούουμε και υποκύπτουμε? Επειδή μια ζωή ΡΑΓΙΑΔΕΣ είμαστε γμτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε αρνιά και μάλιστα μεγάλα. Ας πάρουμε ορισμένα παραδείγματα από την Ισπανία.

    http://latino.foxnews.com/latino/politics/2011/05/20/anti-austerity-protests-continue-spain/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΟΠΟΣ

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

    ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή