CYPRUS CRITIC

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Είμαι Κύπριος τρελός και αρρενωπός

Πράγματι χαίρομαι. Χαίρομαι και είμαι περήφανος για τον Κύπριο άντρα και την κύπρια γυναίκα. Περήφανος γιατί ο κύπριος και η κύπρια δεν ανέχονται μασκαραλίκια τζαι πουσλίκια. Μένουν πιστοί στην παράδοση αυτού του τόπου. Πιστοί στα ήθη και στα έθιμα. Πιστοί στην θρησκεία (Οοοοοοοοο).

Είμαι περήφανος γιατί η Κύπρος μας είναι η περισσότερο εχθρική στους ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, χώρα μεταξύ 67 χωρών. Έτσι φίλε μου. Έτσι. Στην «κόκκινη ζώνη» των χωρών που «δεν τρέφουν συμπάθεια» (μισούν θα έλεγα εγώ) τους ομοφυλόφιλους. Μαζί μας εκτός της Κύπρου είναι η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η ΠΓΔ της Μακεδονίας, η Τουρκία, η Λευκορωσία, η Μολδαβία, η Ουκρανία και η Ρωσία. Όλες δηλαδή οι προοδευτικές χώρες. Η Ελλάδα εμφανίζεται στην πρώτη δωδεκάδα αλλά από την ανάποδη. Σε αυτούς που τρέφουν συμπάθεια δηλαδή. Ε έννεν τυχαίο που τους φωνάζουμε πουστοκαλαμαράδες έννεν;

Όταν βλέπω αυτές τις στατιστικές ξεχειλίζω από περηφάνια. Τα παντελόνια μου φουσκώνουν μπροστά στον κάβαλο και σχηματίζεται ανάγλυφο το τεράστιο μόριο του ανδρισμού μου. Από κάτω αγέρωχοι κρέμονται σαν τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, σαν θαύμα του αρχαίου κόσμου, οι υπερμεγέθεις όρχεις μου τους οποίους δεν χωρεί ο τόπος. Περιττό να σας πω ότι πρόσφατα προσλήφθηκα από το τμήμα οδικών έργων για να σκάφτω τους λάκκους να περνούν οι αποχετεύσεις. Είμαι γενικά τεράστιος.

Και δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι όλη η Κύπρος έτσι. Τεράστια τριχωτή και αρρενωπή. Δεν χωράνε πουσλίκια σε αυτή την χώρα. Ο πλάστης μας όταν μας έκανε είπε σε αυτό το νησί θα βάλω μόνο ΑΝΤΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Δεν θα βάλω τίποτα άλλο. Άντρες τεράστιους και γυναίκες κοκόνες. Άντρες που ρεύονται, κλάνουν, τσακώνονται, δέρνουν τζαι θωρούν μάππα. Γυναίκες που ντύνονται καλλωπίζονται, κάνουν συστηματικά χαλάουα, μανικιούρ πεντικιούρ και κρατάνε Λουί Βιτόν. Δεν θα υπάρχει οτιδήποτε άλλο σε αυτό το νησί.

Ρεύομαι κλάνω, ρεύομαι κλάνω

Οι τριχωτοί αρρενωποί άντρες αφού ρεχτούν και κλάσουν θα συνουσιάζονται μόνο με τις καλλωπισμένες γυναίκες του νησιού οι οποίες θα τεκνοποιούν και άλλους τριχωτούς αρρενωπούς άντρες που θα ρεύονται θα κλάνουν και θα δέρνουν. Θα τεκνοποιούν επίσης και άλλες γυναίκες γυαλισμένες ξυρισμένες με Λουί Βιτόν (οτιδήποτε άλλο δεν αναγνωρίζεται σαν τσάντα αλλά και ούτε και σαν γυναίκα).
Στο νησί αυτό δεν θα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Πως μπορούν άλλωστε να ζήσουν σε ένα τέτοιο καθαρό νησί. Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν θα έχουν και καθόλου δικαιώματα. Δεν θα μπορούν να παντρευτούν, να υιοθετήσουν, να βρουν εύκολα δουλειά κ.τ.λ. Εάν τύχει και εμφανιστεί ποτέ αυτό το είδος στο νησί θα τους κάνουμε την ζωή δύσκολη. Πέρκει φύουν.

Ρεύομαι κλάνω, ρεύομαι κλάνω

Γαμιέται επίσης και η Ευρωπαϊκή Ένωση που μας μόλυνε. Εμείς καλά τους είχαμε παράνομους τόσα χρόνια και αυτοί οι σουστοί μας ανάγκασαν να τους κάνουμε νόμιμους για να μπούμε στην Ε.Ε. Αϊσιχτίρ.

Ρεύομαι κλάνω, ρεύομαι κλάνω

Είμαι περήφανος που είμαι Κύπριος. Είμαι περήφανος που στέκομαι αρρενωπός, τριχωτός και αγέρωχος μαζί με άλλους συνανθρώπους μου εξίσου τριχωτούς και αρρενωπούς από το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία, την Τουρκία και την Μολδαβία και αντιστεκόμαστε σε αυτή την πανώλη που ονομάζεται ομοφυλοφιλία. Είμαι περήφανος που είμαι Κύπριος

Ρεύομαι κλάνω, ρεύομαι κλάνω

13 σχόλια:

  1. Eto giati ekopsan ta dentra stin plateia! Me to fysiko aerio pou mas peritrygirizei apo tous portous ton kypraion den xreiazomaste to oxygono tous!

    http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=208267&-V=articles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εκατάλαβα ότι κάτι μυρίζει στην μπλογκόσφαιρα.

    @Ανώνυμος
    Το ότι η αποκοπή τους ήταν πράμα φανερό άμα εκοίταζε κάποιος τα σχέδια... το προσπερνούν πολλοί. Δεν πειράζει... θα παρέμβει ο "ρυθμιστικός" Περδίκης, να πάρει και λίγο τηλεοπτικό χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. erotisi: otan itan paranomoi oi gay stin kypro ti proevlepe akrivos o nomos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ακριβώς. Αν μπορεί όμως ας μας πει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://en.wikipedia.org/wiki/Section_171_of_the_Criminal_Code_of_Cyprus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thanx πολύ ενδιαφέρον..
    Δεν ήξερα καθόλου λεπτομέρειες...40,000 χιλιάδες υπογραφές για να μην περάσει η τροποποίηση!!!! Καμία υπόθεση α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΚΟ legacy:

    "The repeal of Section 171 was openly supported by the liberal United Democrats, and openly opposed by the center-right Democratic Party. Former President George Vassiliou came out in support of the repeal, as did Foreign Minister Ioannis Kasoulides, who argued that Cyprus "cannot ask Turkey to comply with the decisions of the Council [of Europe] regarding human rights violations [while] at the same time [refusing] to conform to such decisions."

    Το ΑΚΕΛ τι στάση εκράτησε?

    matilta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλως παραδόξως, φαίνεται ότι εκάμαμεν κάτι σωστό στην τελική... Πάλε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είμαι σχεδόν σίγουρος (έχοντας διαβάσει αρκετές από τις υπόλοιπες αναρτήσεις σου) ότι το πιο πάνω είναι άκρως χιουμοριστικό και ως τέτοιο, το γουστάρω τα μάλα. Αλλά, παρακαλώ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εξαιρετικό κείμενο, ιδίως στο κομμάτι με τους κήπους της βαβυλώνας... έγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Γιώργη.. Μα εννοείται

    @Ανώνημο... Θεκιου φίλε...Αν τζαι η αλήθκεια είναι ότι με έτσι στατιστικές πρέπει να κλαίμε...Είμαστε πάρα πολλά πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή