CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Χριστόφια μπουφετζή φέρε μας μαχαλεπί

Τι και αν με φτύνουν 10,000 κόσμος κάθε νύχτα έξω από το σπίτι μου. Τι και αν με αποκαλούν δολοφόνο και προδότη. Τι και αν με κράζουν όλα τα πολιτικά κόμματα με εξαίρεση τον γλείφτη το Μαριούι. Εγώ έχω δίκαιο. Εννεν εγώ που φταίω εν οι άλλοι. Οι δεξιοι. Τζαι αν επεθάναν τζαι 13 νοματοί που δική μου αμέλεια πάλε οι δεξιοί φταιν. Α και το ΝΑΤΟ. Ναι τζείνο πάντα φταίει.

Στα αρχίδια μου εμένα. Εγώ έννα κάμω το δικό μου. Έννα φέρω όλα τα αρνάκια μου να μου πεμπερίσουν δυνατά και καθαρά να νιώσω καλύτερα. Θα τους φέρω ρε ούλλους δαμέ τζαι ας ταπανιαστούν με τους φασίστες έξω. Εν με κόφτει εν με κόφτει εν με κόφτει. Ακούτε; Εν με κόφτει.

Άτε φκάινω ώρα μου. Είμαι ο καλύτερος. I’m the one and only. Τζαι που έννα πάω στο Κελλάκι πόψε έννα πω της Έλσης να μου βάλει το τραγουδάκι να το ακούσω την ώρα που έννα μουλιάζω τα πόθκια μου στο βραστό το νερό για να μου κόψει τα νύσια μου. Είμαι ο καλύτερος.

Τα συγχαρητήρια μου για την υπεύθυνη στάση του προέδρου. Έπρεπε ρε να ήταν και οι διαδηλωτές όσο μούλοι όσο εσύ και θα θώρες τι θα γίνετουν. Σφαγή. Αλλά ευτυχώς έδειξαν αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα. Κάτι που εσύ δεν έχεις. Εσύ είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου και με τις παρωχημένες σου ψευτοιδεολογίες. Αλλά γλύφεις και καλά. Ως τζαι για την Ελλάδα είπες μας εψες. Τζαι κορτώνεις τζιόλας όπως τον χάχα. Όλο περηφάνια σε όλες τις ψεσινές φωτογραφίες. Δέτε τον ρε παιδιά.

Μα σας παρακαλώ ρε πέτε μου τι σας θυμίζει. Πέτε μου.




Εν ο πρόεδρος πιγκουίνος. March of the penguins’ και δεν συμμαζεύεται. Τζαι το περπάτημα του ίδιο είναι. Ακόμα τζαι το κουκκούμωμα της φάτσας τωρά που εν μαραζωμένος εν πιγκουίνο που θυμίζει. Άποψή μου αντί για γραβάτα να φορείς παπιγιόν. Καλύτερα θα σου πάει.
Φυσικά θα μου πείτε τι σου φταίει ρε το συμπαθέστατο το πουλί και το παρομοιάζεις με αυτόν. Δίκαιο έχετε. Αλλά και αυτός συμπαθής θα ήταν υπό άλλες περιστάσεις. Αν ήταν μπουφετζής στο καφενέ του χωρκού σας ας πούμε. Λέμε τώρα. Δεν θα ήταν συμπαθής; Θα ήταν

Πιάσε ένα μαχαλεπι ρε Δημητράκη μου τζαι βάρτου τζαι τον πάγο του. Τζαι οϊ να λυπηθείς το τριαντάφυλλο πάλε α….

Υ.Γ. Ένα μηνυματάκι θα ήθελα να στείλω στην αρχισυντάκτρια της Χαραυγής την ψευδοδημοσιογράφο Γκιούροβα. Αν πραγματικά πιστεύεις ρε μισθωτή του Ακέλ, ρε ρεζίλι της δημοσιογραφίας, ότι οι αγανακτισμένοι χρηματίζονται από κάποιους τότε σε προτρέπω να πάρεις τα πόδια σου, ρα, και να έρθεις εκεί στο κυκλικό κόμβο του προεδρικού. Να δεις από μόνη σου τι γίνεται και όχι ότι φαντάζεται ο διεφθαρμένος σου εγκέφαλος ότι συμβαίνει. Αλλιώς να μην αφήνεις υπονοούμενα και μαλακίες να δημοσιεύονται στην "εφημερίδα" σου.

6 σχόλια:

  1. Malakes men o proedros kai i kyvernisi tou, alla imoun stin diadilosi tis Defteras kai malakes einai kai para polloi apo tous "thkiaolismenous".

    Distixos apoti katalava arketoi apo aftous pou pane exo apo to proedriko den endiaferontai katholou gia na allagi tis domis tou kratous h ths kyvernisis, gia na apofevgontai px oi grafiokratikes ilithiotites pou odigisan se kathysterisi antimetopisis tou provlimatos me to fortio tous mines prin tin ekrixi, h aspm to mentality tou "mesou" pou kyriarxi stin koinonia mas. Apla kai mono theli na fiei o Xristofias, alla enje thelis je papa na sou pi oti touto enen arketo.
    Me to na min fkalloun faousa otan kamni omilia kapios me to mikrofono kai fonazontas oti i Kypros ine elliniki xaloun ta gia tous ipolipous, polloi apo tous opious fantazomai oti, opos emena, aidiazoun.

    Ntaxi, ine fanero oti o Xristofias den mpori na kivernisi pleon, omos oi sizitisis pou aforoun pragmatiki allagi epitelous tou tropou pou litourgoume os xora ine kati san sideshow mprosta ston sketto anti-xristofkianismo.

    Pes eparetithike o Xristofias, h apla den exanaefkene stis epomenes ekloges, je apla empene enas Anastasiades me akrivos tin idia domi kivernisis/kratous.
    Se tetoia periptosi ti tha ixame kataferi os diadilotes? Den tha itan same shit, different arse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Εγώ δεν πάω κάθε νύχτα στο προεδρικό για να διαδηλώσω αποκλειστικά εναντία στον Χριστόφια. Για αυτό τον λόγο άλλωστε έκανα και αποχή στις τελευταίες εκλογές.

    Ο Χριστόφιας έχει αποδείξει όντως σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια ότι είναι ανίκανος. Ανίκανοι όμως ήταν και οι προηγούμενοι και οι προ-προηγούμενοι. Εγώ διαδηλώνω για το σάπιο σύστημα. Διαδηλώνω για να φωνάξω σε όλους τους μαλάκες ότι πρέπει να αλλάξουν οι προτεραιότητες τους. Όσο αυτές είναι προσωπικές και μικροκομματικές τότε ναι θα τα κάμνουν σκατά. Είναι αναπόφευκτο.

    Και συμφωνώ επίσης μαζί σου με τα συνθήματα της ένωσης αλλά και τα άλλα ακραία τύπου να πεθάνει ο…… Μαλακίες. Η περίοδος των συμβόλων έχει πεθάνει. Εγώ είμαι ευρωπαίος και όλα αυτά με τα οποία μας γέμιζαν τα μυαλά όταν ήμασταν μικρότεροι τα έχω γραμμένα.

    Αλλά φίλε μου οι 100 ακραίοι βλάκες που μαζεύονται στο προεδρικό δεν θα μου χαλάσουν την διάθεση. Είναι λάθος να πεις δεν πάω για αυτούς. Ήδη μέρα με την μέρα η συγκέντρωση γίνεται πιο σοβαρή και σιγά σιγά χάνει το μικροπολιτικό ύφος που είχε πριν από ακριβώς μια εβδομάδα. Μένουν εκεί αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται και όχι αυτοί που το είδαν σαν ευκαιρία για να ρίξουν την συγκεκριμένη κυβέρνηση για να ανεβεί η δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήμουν στην διαδήλωση της Πέμπτης και μετά σε εκείνη της Δευτέρας. Η τελευταία εφάνηκε μου λίο μαλακία παρα το γεγονός ότι είχε τόσο κόσμο. Ένιξερω, μπορεί να εν επείδη τη Δευτέρα εστέκουμουν δίπλα που τους βλάκες.(ετόλμησε να πει ένας ομιλητής ότι μπορούν να γίνουν επικίνδυνα τα λαικα δικαστήρια τζιαι εφαε φωνές του άλλου κόσμου+η Κύπρος είναι ελληνική)

    Πραγματικά ελπίζω πάρα πολλά να έχεις δίκιο για τις διαδηλώσεις όσο αφορά τον πιο σοβαρό τους χαρακτήρα.

    Και να είναι αλήθεια όμως, εν δύσκολο να πετύχουμε κάτι καλό επειδή ο Χριστόφιας φαίνεται να είναι πιο ξεροτζιέφαλος και πιο μακριά που την πραγματικότητα απ'ότι ενόμιζα. Όπως είπες στο ποστ σου εν καταλάβει τίποτε.

    Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να ελπίζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε μα έν αντρέπεσαι μορφωμένος άθρωπος να κάμνεις κοινωνικόν ρατσισμό τζιαι να μεν το παίρνεις καν τζιαι χαπάρι; Πως να πάρω στα σοβαρά τζιαι την κριτική σου για το σύστημα. Μιλώ για τζιείνον το Δημήτρης της Αννούς... Τι δηλαδή; μόνο παιθκιά των δικηγόρων τζιαι των γιατρών κάμνουν για τα κρατικά αξιώματα; Των πιό ενέντιμων γάρων που κλέφτουν το κράτος μη φκάλλοντας ποττέ απόδειξην για τες ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες τους που δηλώνουν για 2΄500 € τον μήνα μισθό στον φόρο εισοδήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Aceras: Νομίζω ξέφυγες λίο με τον κοινωνικό ρατσισμό. Πολλά μπορείς να τα πάρεις στραβά όταν θέλεις να τα πάρεις στραβά.
    Παραδείγματα άλλα..... το άγιος Σβούμ, η πριγκίπισσα με το μπιζέλι, το κατάντημα της Κύπρου που έχει τον Ομήρου πρόεδρο της βουλής. Και αυτά μόνο από τα τελευταία 2 μου πόστς.
    Είναι και τα πιο πάνω κοινωνικός ρατσισμός λόγω καταγωγής και νοητικής ικανότητας; Φαντάζομαι αν θέλεις να τα δεις έτσι τότε ναι είναι.
    Μήπως είσαι εσύ λίγο περισσότερο προκατειλημμένος προς Εζεκία Παπαϊωάννου μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή