CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η γιαγιά μου η κουμαρόφατσα.

Μπράβο ρε τσιακάλια. Μπράβο ρε αχτύπητη, αξεπέραστη αστυνομία Κύπρου. Μπράβο που επιτέλους βάλατε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Εξαλείψατε εν μια νυχτί τον παράνομο τζόγο. Γιατί ως γνωστόν η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Όπως τουλάχιστον και το 50% των κατηγορούμενων κοτσιάκαρων που συλλάβατε να παίζουν ποκεριζέ. Ακου ποκεριζέ μεγάλες γενέτζιες!!!

Που κατάντησε κύριοι και κυρίες η κοινωνία μας. Αντί οι γιαγιάδες να κάθονται στο σπίτι να πλέκουν, γυρίζουν τες λέσχες τζαι τα παράνομα σπίθκια τζαι χαρτοπαίζουν. Φτου σας παλιοκοτσιάκαρες. 42 στυγνοί εγκληματίες που είσαστε. Ναι έστω τζαι αν επέθαναν οι 2 από τες 42 που το 2009 που τες συλλάβατε δεν πάυουν να είναι εγκληματίες. Ο θάνατος δεν σβήνει την ρετσινιά του εγκληματία. Μόνο αν είσαι πρόεδρος της δημοκρατίας ηρωοποιείσαι μετά θάνατον.

Έτσι γίνεται όταν η αστυνομία βάλει κάποιον εγκληματία στο μάτι. Άνω κάτω θα κάνει την πιάτσα μέχρι να τον συλλάβει.
Έεεετσι εεεετσι ρούφα το τρομπόοοονι. Εεεετσι ναιαιαι και τις μπάλες μαζί....... Hoover Hoover που έλεγε και ο μέγας Γκουσγκούνης. Όπως λέμε επιχείρηση σκούπα. Κάτι τέτθκοιο. Τι τζαι αν εγεράσατε ρε. Η αστυνομία Κύπρου δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Όλοι ίσοι είσαστε μπροστά στα μάτια της δικαιοσύνης.

Γιατί κυρίες μου εν φτάνει που παίζετε παράνομα ποκεριζέ αμελείτε και τα άλλα καθήκοντα σας. Με ποιο δικαίωμα κυρίες μου αμελείτε τα εγγόνια σας για το χαρτοπαίγνιο. Με ποιες θα μεγαλώσουν τα εγγόνια σας ενώ εσείς κουμαροπαίζετε; Εσκεφτήκετε το τούτο; Με ποίον α; Με την κάθε Φιλιππινέζα, Σριλανκέζα τζαι Βιετναμέζα. Α; Α; Πέτε μου εσκεφτήκετε το τούτο πριν πιάσετε στα μαραμένα τα σιέρκα σας την τράπουλα; Αναίσθητες ε αναίσθητες.

Επίσης ποιος θα πλέξει κουβέρτες να βράζουν τα μωρά. Πέτε μου ρε ποιος; Τι είπετε; Έχουν quilt τζαι βράζουν; Τι αναίδεια θέε μου. Πρώτο και κυριότερο το σώμα δεν οξυγονώνεται σωστά με το quilt. Αυτό είναι ευρύτερα γνωστόν. Κρατάει τον ζεστό αέρα από κάτω και δεν υπάρχει η απαιτούμενη ανακύκλωση. Ανακύκλωση που μπορεί όντως να προσφέρει μια κουβέρτα από τα δικά σας χέρια. Τι θέλετε δηλαδή να κλάσει το μωρό τζαι να φυρτει πουκ’αστο στρώμα;;; Αναίσθητες εγωίστριες. Είπαμε το παν είναι το air circulation. Ρωτάτε τζαι την Κούλλα (Criticoula) να σας πει που ξέρει.

Επίσης ρε γαούρες ποιος θα παρακολουθήσει στην τηλεόραση τζείνες ούλες τες μαλακίες που δείχνουν το απόγευμα όταν εσείς παίζετε χαρτούι. Α; Τι επήαν δηλαδή τα κανάλια μας τζαι σιονώσαν μια φάουσα λίρες για να τες γοράσουν. Α; Απαντάτε μου. Ποιός έννα θωρεί τωρά την «Κορίνα την Αγριόγατα» άμαν εσείς παίζετε ποκεριζέ. Α; Τόσες σειρές που σας εφέραμε. Ποιος θα δεί την «Μαριάννα της νύχτας»; Α; Άδικα γαμιέται η Μαριάννα δηλαδή ολόκληρα μερόνυχτα; Άδικα!!! Ποιος θα δει την «Μαριμάρ» την «Ροζαλίντα». Τόσο κλάμα τόσο κέρατο άδικα; Τι τα πληρώνουμε ρε γαμώ το κέρατο μου γαμώ. Ποιος θα τα δει; Ποιος θα παρακολουθήσει ποιον άλλον θα πάρει η «Μαρία της γειτονιάς». Αϊσιχτίρ αναίσθητες.

Καλά να σας κάμουν ρε. Γιατί τα τσακάλια της αστυνομίας είναι αμείλικτα. Εν είδετε τι εκάμαν στες φυλακές τες προάλλες; Απαγορεύσαν τον Πολίτη, εβάλαν τους κρατούμενους να ξιουρίζουνται, εκόψαν τους τες κούννες τζαι τα πορικά. Βεβαίως. Είναι σκληρός και αμείλικτος ο αρχηγός. Ενομίζετε ότι έννα του την εγλυτώνετε εσείς; Δαμέ μάσιεται να κόψει τες πατάτες τες Αντιναχτές οϊ να του γελάσετε εσείς. Κοτζιακάρες ε κοτζιακάρες. Πάρτε το χαπάρι εν τζαι γελιέται ρε τουτος. Εν πολλά κοψονούρης. Γελοίες ε γελοίες.

Άτε σπίθκια σας ρε να πλύνετε κανένα πιάτο, να πλάσετε κεϊμά να κάμετε κανένα κιοφτέ τζαι αήστε το ποκεριζε. Άτε να βράσετε κανένα τσάι. Άτε να πλέξετε κανένα πουλόβερ. Άτε να δώ. Κάτσετε σπίτι σας να προετοιμαστείτε για το αναπόφευκτο γιατί ως γνωστό εν τζαι εμείναν σας τζαι πολλά. Κάτι χρονάκια το πολύ μετράτε. Άτε να δουμε. Στο κάτω κάτω τι σας πληρώνει το κράτος σύνταξη ρε; Για να παίζετε ποκεριζέ; Άτε γιατι τζαι πολλά σας ανεχτήκαμε.

Ζήτω η Κυπριακή αστυνομία. Ζήτω η Κυπριακή δικαιοσύνη.

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡ. Για όποιον δεν το έπιασε αυτός ήταν ο ήχος μιας τεράστιας πορδής.

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡ. Κλάστε γιατί χανόμαστε.

2 σχόλια:

  1. Έτσι! Καλά πάμε πάντως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. En moporw EFYRES me...TELIO.

    Eutyxws pou metakomise h giagia mou se topo xloero dioti ME ETSI CRACK DOWN syntoma htan na prepei na piainw fylakh na ths pernw tsigara (conveniently h fylakh einai dipla pou ton topo pou diepratte to stygno eglhma h giagia mou kathe mera 15:00-20:00 ektos sabbatokyriako - oi xeiroteres tis dyo meres opws elege).

    Dokimase omws na peripexeis touth th giagia....epianen poulia ston aera kai to xarti epexe poly rolo sth diathrhsh ths spirtadas ths.

    Mporei na anatinaxamen to Mari....alla den tha afhsoume to tsogo na mas diasyrei sthn amartia kai pash malakia.

    OXI KYRIE CRITIC. OXI.

    Eimaste Kypraioi kai thn pash malakia prolabainoumen thn pou monoi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή