CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Περί κώλου ο λόγος

Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να ασχοληθώ με την νέα διακοπή ρεύματος που έγινε χτες. Ξύπνησα όπως όλοι σας και ανάβοντας το φως του μπάνιου διαπίστωσα ότι επιστρέψαμε σε μέρες Ιουλίου 2011. Σκέφτηκα καλά ρε μαλάκα λαλείς να έγινε καμιά στραβή με τον λογαριασμό; Καθόλου παράξενο με έτσι λοαρκασμούς που μας στέλλουν. Η σκέψη μου εξαφανίστηκε όταν αναγκάστηκα να κατεβώ μια φάουσα σκαλιά γιατί δεν δούλευε το ασανσέρ. Λαμπρά.

Όμως όχι δεν θα ασχοληθώ με το γεγονός ότι είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που περνούμε μέρες ολόκληρες χωρίς νερό και ρεύμα. Όχι δεν θα παρασυρθώ να τους πω τζαι που τζαμέ που εμπήκαν τζαι που τζαμέ που εφκήκαν. Πόσες φορές να τα πούμε. Οχι θα ασχοληθώ με ένα πιο σοβαρό θέμα. Με κολάντζες.

Ο άντρας έχουν να πουν, ότι όσο αφορά την προτίμηση του στις γυναίκες, είναι ή του βυζιού ή του κώλου με το συμπάθκιο. Για αυτό φίλες μου αν για κάποιον λόγο ο άντρας ή φίλος σας είπεν σας «οϊ μανα μου εγώ θωρώ πρώτα πρόσωπο τζαι μετά χαρακτήρα» ψεύδεται άρα δικαιούστε να πάτε σπίτι πόψε κουρτισμένες για καυκά.
Αν δεν πιστέυκετε απλά πρέπει να γίνεται πιο παρατηρητικές. Προσέξτε όταν διασταυρώνεστε με έναν άντρα από μακριά που πάνε τα μάτια του. Αν έστω και για μια στιγμή δεν ταξιδέψουν λίγο κάτω από τον λαιμό σας τότε πιθανότατα είναι ή του κώλου ή gay. Επίσης όταν γυρίσετε πλάτη σε ένα άντρα πιθανότατα αυτός θα ελέγξει τα οπίσθια σας. Έστω και με πολύ διακριτικό τρόπο. Αν δεν το κάνει τότε είναι ή του βυζιού ή είναι gay.

Εγώ που λέτε έτσι για να γνωριστούμε και καλύτερα είμαι του κώλου, με το συμπάθκιο πάντα. Μεν φανταστείτε όμως ότι ο άντρας του κώλου εν όπως το λυκόσσιλλο. Να περνά ο κώλος τζαι εσύ να ζαολαιμιάζεις να φκάλλεις την γλώσσα τζαι να κάμνεις X-ray. Υπάρχουν φυσικά τζαι τέθκοιοι. Απλά πρέπει να ξέρετε ότι στην παρουσία ενός άντρα του κώλου θέλετε δεν θέλετε σε κάποια φάση θα καταγραφούν οι διαστάσεις σας στο δευτέρι του.

Που λέτε λοιπόν. Υπάρχουν όντως έντονες διαμάχες μεταξύ των αντρών για τους δύο μεγάλους αιώνιους αντιπάλους το βυζί και τον κώλο. Ποιο από τα δύο έχει την περισσότερη βαρύτητα στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Τα δύο στρατόπεδα όμως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν ποτέ. Για παράδειγμα ένας φίλος μου λέει «κώλο έχω τζαι εγώ» και η κλασσική απάντηση είναι «βυζί έσιει τζαι ή μάνα σου». Επίσης σημαντικό είναι να τονίσουμε εδώ ότι η δήλωση «εγώ είμαι τζαι των θκυό» δεν γίνεται αποδεκτή. Δεν υπάρχει έτσι πράμα. Τελεία λοιπόν και δεν σηκώνει περαιτέρω συζητητή. Άρα όπως καταλαβαίνετε η εξεύρεση λύσης στο αιώνιο αυτό ερώτημα εν όπως το Κυπριακό. Good luck.

Που θέλω να το πάω; Σε αυτό που βίωσα την Κυριακή. Ενώ καθόμασταν με φίλους και φίλες και καταναλώναμε μεγάλες ποσότητες φαγητού αλλά και ποτού και ενώ η συζήτηση της παρέας είχε προσγειωθεί ανώμαλα σε ιδιαίτερα μαννά επίπεδα νάσου κατεβαίνει μια γυναικοπαρέα. Γνωστές γνωστού και κάθονται στην δική μας παρέα. Τέσσερις κοπέλες στο σύνολο οι τρεις ντυμένες με την νέα μόδα που πρόσεξα ότι ξεπρόβαλε στους δρόμους της Λευκωσίας (γνωστή και ως το μικρό Μιλάνο).

Φορούσαν λοιπόν τούντα μαύρα τα κολάν τα οποία φορκούνται ή μόνα τους με ένα μακρύ top ή με φούστα πουπάνω ή τελως πάντων με κάτι που ελαφρά χώνει τον πισινό. Ωραία δεν λέω. Μόνο όμως όταν τα φορεί κοπέλα με τα απαραίτητα προσόντα, που έχυσε και μιαν αξιοσέβαστη ποσότητα ιδρώτα στο γυμναστήριο. Είναι όντως χάρμα οφθαλμών. Αλλά τι γίνεται άμαν εν ταούκκα; Α; Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν τζαι οι τρεις.

Δηλαδή με ποιά λογική ξυπνάς το πρωί τζαι λαλείς. Α τι ωραία σήμερα έννα φορήσω το κολάν μου γιατί θέλω να κάμω show τον κώλο μου που έγινεν όπως το keyboard του computer στην καλύτερη περίπτωση. Ή λέει ωραία σήμερα θα βάλω το κολάν μου να δείξω πόσο ωραία εν τα πόθκια μου που ενωθήκαν ως το γόνατο φάε φάε ούλλο σσειμόνα. Τζαι το καλύτερο; Με τόσο πάχος στην περιφέρεια με το συμπάθκιο ο θεατής βλέπει και λίγο camel toe. Όποιος δεν γνωρίζει τι είναι το πιο πάνω παρακαλώ ας αποταθεί στο Google Images για εξηγήσεις. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

Ποιος λοιπόν εν ο σκοπός του κολάν άμαν στον κώλο σου προσγειώνεται ψεκαστικό Chessna; Χάθηκε κοπέλα μου να βάλεις ένα jean που εν τζαι σκληρό το ύφασμα τζαι συγκρατά λίο τα κερβέλια σου; Γιατί γιατί κολάν;

Εν όπως την άλλη την μόδα με το Brazilian το μαγιό. Άμαν εν ο κώλος περιποιημένος εν όπως το θεόσταλτο ρούχο. Κάθεσαι στην παραλία τζαι αν τύχει τζαι περάσει κανένας περιποιημένος ευχαριστάς την Adriana Lima και τις άλλες θεές Βραζιλιάνες που το εκάμαν μόδα. Αλλά μετά θωρείς τζαι μια φοιτήτρια της Αγγλίας να περνά με το ασπρουλιάρικο της το σώμα τζαι κάμποσα παραπανίσια κιλά που τα κεμπάπ τζαι φωρεί τζαι τζείνη!!! Με ποια λογική κοπέλα μου; Αφού πάνω σου εννεν Brazilian το γαμημένο. Με έτσι κώλο εσύ έκαμες το τάγκα. Τζαι το τάγκα είπαμε πλέον εν ξεπερασμένο. Εν κατάλοιπο του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ.

Αμ το άλλο. Τζείνη η μόδα με τα ασπρα τα hot pants πριν λία χρόνια. Ήμαρτον. Εν έμεινεν αχλαδιά που εν το εφόρεν. Στο ένα περιποιημένο άσπρο σορτσάκι που επέρναν που μπροστά σου εθώρες τζαι άλλα πέντε ταλαιπωρημένα που εκάμναν αγώνα να μεν ξιποραυτούν. Άσε την κιταριτιδα. Αφού το πόδι σου χρυσή μου εν όπως την σελήνη τι το θέλεις το κοντό.

Έννα μου πείτε καλά ρε γάρε εσύ είσαι τέλειος. Οϊ φυσικά σκατά τέλειος που είμαι. Αλλά άμαν κατεβάσω σκεμπέ φορώ πιο φαρδιές φανέλες τζαι άμαν πάω θάλασσα εν φορώ Speedo. Τζαι το πιο σημαντικό; Άμαν έρτει το καλοτζαίρι εν φορώ ποντζίντο τέλλια κοντό το σορτσάκι του δρομαία μαραθωνίου που σου κρέμεται πάντα το ένα αρχίδι πόξω άμαν κάτσεις.

Τι φταίμε λοιπόν κυρίες μου τζαι πρέπει να θωρούμε τα πάσιη σου τα κάλλη σου σε δημόσια θέα; Συγκρατήθου. Η αν δεν θέλεις να συγκρατηθείς πήενε γυμναστήριο. Αλλιώς φόρε κανονικό μαγιό, jeans και άλλα παρόμοια που φορεί ούλλος ο κόσμος που δεν είναι η Adriana Lima.

31 σχόλια:

  1. hahahaha ... wraios :)
    simfono apolitos !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή με λία λόγια εσύ ντύνεσαι με τρόπο που να μη χαλάς την αισθητική του άλλου (που υποθέτεις ότι έχει τις ίδιες απόψεις περί αισθητικής με σένα) και απαιτείς και η κάθε κοπέλα να ντύνεται λαμβάνοντας υπόψη τη δική σου άποψη περί αισθητικής.. και αν δεν βρίσκει ρούχα που να της κάμνουν και να είναι και εμφανίσιμη, να πάει γυμναστήριο.

    Θυμίζει μου τζίνη τη διαφήμιση του Mr Brown, που επήε ένας να φλερτάρει κάποια και τζίνη είπεν του την για το "πουλόβερ" (τις τρίχες που είχε στο στήθος) τζαι εχαχάνιζε με την φίλη της. Υπάρχουν και οι αισθητικοί, υπάρχουν και τα laser φίλε μου, πώς κυκλοφοράς με το μαγιώ στην παραλία χωρίς φανέλα;;; Μου πληγώνεις την αισθητική :P.

    (έπιασα το χιούμορ της ανάρτησης... το σχόλιο γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. what about the legs?
    εγω, οταν η κυρά με πλησιάζει απο αποσταση, θωρώ τα πόθκια της. σαν ερτει σιμά, θωρώ το στηθος (στα κλεφτά, γιατι πρεπει να προσέχω και την μουρη της, μη μου αστραψει κανα μπατσο...). αλλα οταν σηκωθει να φυγει, γιατι με βρικε ανιαρο, τοτε θωρώ τον κώλο. γι αυτο οι καλαμαράδες, οταν καποιονε τον παράτησε η γυναίκα, "τον 'εκλασε" λαλουν...
    φανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I am an assman! Definitely!
    Αλλά αρέσκουν μου τζιαι τα μεσαίου μεγέθους βυζιά.
    Φαντάσου φίλε ότι βάσει μιας θεωρίας τα βυζιά εξελιχτήκαν για να προσομοιάζουν του κώλου, που τη στιγμήν που εσηκωθήκαμεν όρθιοι (στες χιμπαντζίνες εν πλάκα με κάτι θηλές όπως το καλαμάκι) σαν σεξουλικόν ερέθισμαν. Κατά τα άλλα εν τελείως μη πρακτικά (όπως θα σου πουν οι παραπάνω μαμμάδες) για θηλασμόν. Εν καθαρά "σεξουλικού" προσανατολισμού evolution.
    Συμπέρασμαν: ass rules! Τζιείνος έθεσεν τους όρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα πολλά καλογραμμένο ποστ!!! Θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σε όλες τις καφετέριες όπου κυκλοφορούν οι διάφορες καλοντυμένες! Η δική μου ατάκα (που περνά μόνο ωσάν σκέψη στο μυαλό μου) είναι "καθρέφτες εν έσιεις σπίτι σου;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά σε έτσι περιπτώσεις συνήθως επικρατεί το " έχω αποδεκτεί το σώμα μου πλήρως". Ε ναι εσύ αποδέκτηκες το, τον υπόλοιπο άμαχο πληθυσμό ερώτησες τον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://media.tumblr.com/tumblr_lophnlJKFP1qjz65o.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν και χειρότερα....Μπορούσε να ζείτε στην Αμερική όπου ο κώλος της Kardashian τζαι το βυζί της Pamela θεωρούνται εξαιρετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμαν σου κάτσει η Kardashian, πε της "εν μεγάλος ο κώλος σου παρέτα με"

      Διαγραφή
  9. Φίλε μου άκουσες την έκφραση το γ..ω την δεν είναι κριτήριο; Το ίδιο ισχυει τζαι για την Πάμελα. Εν 2 παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού είπες ότι έννα μου κάτσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. διαφωνώ μαζί σου, αφήστε μας να εκφραστούμεεεεε!!!

    Μιά πασιουρτούδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. once u go fat u never go back!
    Κάτω οι ταλιμπάν με τα κο(ω)λάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή η ενδυματολογική ισοπέδωση είναι χαρακτηριστική της γενικότερης ιδιοσυγκρασίας της μικρής μας νήσου.

    Το "δικαίωμα στην παιδία" μεταφράζεται ως όλοι πρέπει να γίνετε γιατροί δικηγόροι, οικονομολόγοι, μάνατζερς κτλ. Δηλαδή ας επιβεβαιώσετε όλοι τις προσμονές των γονιών σας ως child prodigy.

    Αναλογικά, φίλε κρίτικ, εξιστορείς το "δικαίωμα στην εμφάνιση", όπου όλοι πρέπει να ντυνόμαστε περιοδικώς (από τα περιοδικά βγαλμένοι). Δηλαδή όλοι είμαστε όμορφοι.

    Μπολοκς. Κύπρος, πατρίδα της εθελοτύφλωσης. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Είσαι χοντρή, είσαι μπάζο χάσε κιλά. Προσπάθησε, ρε θηρίο. Δεν είναι πάντα ο θηριο-ειδής.

    Ό,τι και να κάνεις δεν βελτιώνεις τη θέση σου στην σεξουαλική-τροφική αλυσίδα (εκτός αν έχεις προίκα). Απάλλαξε εμένα και τους λοιπούς συμπολίτες σου από την γκροτέσκ εμπειρία του κολάν που καλύπτει τα υψώματα γκολάν. Και του στήθους που δεν ξεχωρίζει από τις δίπλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΕΛΛόΟΥ.. ΦΑΣΙΣΜΟΣ...!!?????????
      ηταν αλλονας που εν του αρέσκαν όσοι εν ήταν ψηλοί τζαι ξανθοί...

      Ελευθερία εν σημαίνει πλήρης ανοχή σε ούλλα αλλά ούτε και προσβολή!! ούτε επίσης μετρήσεις "σωστού" και "λάθους". τούτον ενει ολοκληρωτισμός.

      αν εν έτσι, μπορούμε να το δούμε και από την ανάποδη: Να απαγορευτεί το "σώμα-ρούχο-στάση ζωής-κλπ-κλπ που προκαλεί τα χρηστα ήθη". Είσαστε δηλαδή μουλλάες που την ανάποδη! (ή απλώς πεινασμένοι, ε τζαι ό,τι πιάσει το μάτι σας..)

      α ρε να επερναν καμιά "αντρική" μόδα τζαι να έπρεπε να ησασταν ούλλοι με ξιουρισμένα στήθη και πόθκια για να ησασταν υποτίθεται ιν, κουλ και σεξυ. Να βουράτε σαν τους πελλούς στα ινστιτούτα (διαφωνώ εννοείται πλήρως) επειδή μπαίνετε σε ανταγωνισμό μεταξύ σας για το ποιος ενει πιο "ξανθιά" που τον άλλον... εννα μου πείτε εσείς έχετε άλλα. η προέκταση του πεους εν το αυτοκίνητο, η μάππα, η μάμμα σας... κλπ

      κοπέλια, θα επαναλάβω ό,τι ειπώθηκε και παραπάνω: Άμα δεν το δοκιμάσεις μεν το κρίνεις...

      (ΨΗΛΗ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ, ΞΑΝΘΙΑ)

      Διαγραφή
  14. Προς Ανώνυμος Apr 8, 2012 05:05 AM.

    Είδες κάποιον από τους προλαλήσαντες να μην είναι ανεκτικός απέναντι στες κωλάνουσες;

    Όχι μόνο ανεχόμαστε αλλά και αποδεχόμαστε. Γι αυτό εξ άλλου δεν τους το λέμε κατάμουτρα και κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία των μπλογκ.

    Γιατί ασκούμε το δικαίωμά μας για καλόπιστη κριτική σε θέματα δημοσίου συμφέροντος.

    Και είναι δημόσιο συμφέρον να υπάρχει οπτική αρμονία.

    Εκτός αν πιστεύεις ότι το πολίτικαλ κορρέκτνες δεν μου επιτρέπει να οραματίζομαι μια κοινωνία λειτουργική όπου τα μέλη της δεν θα αναγκάζονται να καταφεύγουν στο φαγητό και άλλες καταχρήσεις για να αντιμετωπίζουν τις συναισθηματικές τους ελλείψεις.

    Το πολίτικαλ κορρέκτνες είναι απότοκο της δημοκρατίας. Όπως και η ελευθερία της έκφρασης όταν αυτή ασκείται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

    Συνεπώς: Κυρία μου είστε, πως να το πούμε, ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗ. Βάλτε κάτι πιο σεμνό παρακαλώ. Γαμώτο δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ ΨΗΛΗ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ, ΞΑΝΘΙΑ: Νομίζω εξέφυγες. Που είδες τον φασισμό; Εγώ απλά σχολίασα την μόδα και πόσο αξιολύπητες είναι αυτές που με το ζόρι προσπαθούν να μοιάσουν στο μοντέλο που είδαν στο περιοδικό έστω και αν δεν μπορούν.

    Θυμίζει μου τες πρώτες δοκιμές που εκάμναν οι άθρωποι για να πετάσουν τζαι εκολούσαν φτερά πας τα σιέρκα τους. Ε εν πετάς φιλούι έτσι σχέδιον απλούστατα γιατί εν είσαι πουλί.

    Δεν αναγκάζει κανένας μια χοντρούλα να βάλει κολάν ή brazilian. Μπορεί κάλλιστα να βάλει ένα jean που μια χαρά μπορεί να της πηγαίνει. Όταν όμως βάζει ένα ρούχο με το οποίο κάμνει ένα βήμα τζείνη δεξιά τζαι άλλο ένα ο κώλος της αριστερά τότε ναι δίνει το δικαίωμα για σχόλια.

    Αφού ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα όπου οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει οτιδήποτε τότε και αυτοί που το κάνουν πρέπει να αποδεχτούν και τα σχόλια. Αν μεν τους άρεσκεν σαν μεν το φορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περί κώλου ο λόγος:

    http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=85118

    "Εξάλλου, ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στον ενδιάμεσο χώρο μετά και την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα, ο Κύπρου Χρυσόστομος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ''νομίζω ότι δεν πάμε καθόλου καλά και πρέπει να σοβαρευτούμε''.

    Εφύρτικα και έπρεπε να ενημερώσω critic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mporw na pw pws apo ti mia simfwnw me afta pou les alla apo tin alli diafwnw. o anthrwpos thelontas kai mi exei pleon ginei ipodoulos twn periodikwn modas pou provalloun kapoia protipa pou thelontas kai mi ta iiothetoume sxedon oloi. otan ti moda ti lansaroun modella me swmatotipous pou de diathetei i pleiopsifia (oute ginaikwn, oute antrwn), eidika stin kipro, tote ti ginetai;; de lew pws einai omorfo mia kopela ipervari na fora brazilian stin paralia. omws ekeini mporei na apodexetai etsi ton eafto tis kai na niwthei omorfa na fora kati pou forei i lima i i gisele. giati prepei na ginetai tosos ntoros diladi;; giati panta na asxoloumaste me to ti fora o kathenas;; kai mi nomizeis, kai meis pou skotwnomaste sta gimnastiria k exoume ton katallilo kwlo gia brazilian, niwthoume parapanw complex pou tous ipoloipous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα νομίζεις ασχολούμαι με το τι φορεί ο καθένας; Δαμε εν πολλοασχολούμαι με το τι φορώ εγώ. Εν μπορώ να πω ότι έχω γούστο στα ρούχα...Καμία σχέση. Μάλλον άσχετος είμαι με μόδα.

      Αλλά στην προκείμενη περίπτωση τζαι κάποιον που την Βόρειο Κορέα να φέρεις που εφόρεν 40 χρόνια ότι του ελάλεν ο Κιμ Γιονγκ Ιλ πάλε έννα καταλάβει ότι κάτι εν πάει καλά άμαν δει ένα αεροδρόμιο με Brazilian.

      By the way οσο γελοία εν τα πιο πάνω που ανέφερα άλλο τόσο γελοία θεωρώ τα Polo shirts με τους τεράστιους αππάρους που φορούν ούλλοι όπως την στολή. Εξίσου Pathetic. Ξέχασα να το αναφέρω στο ποστ.

      Διαγραφή
  18. ...νομίζω πως η ξανθούα έχει δίκιο.

    ρε φίλε το "πουλλίν" που δεν "πετά" έχει άλλην ερμηνεία...
    (και βέβαια το δημοκρατικό "δικαίωμα να μην έχεις δικαιώματα" του ακκανούρη έγραψε παλε..)

    Αφήστε τες κοπελλούες να χαίρονται τη ζωή τους
    Που ακομπλεξάριστα άτομα, χοντρές/χοντρούς, μεν φοάστε. Προσέχετε τες "τέλειες" και τους "τέλειους" (μπλόκερς?) ήντα που κρύβουν μέσα τους..

    LIVE AND LET EAT...

    (κοντός, χοντρός, μουζούρης)

    Υ.Γ. μεν ακούτε κανένα, να φοράτε ό,τι θέλετε και να τρώτε ό,τι θέλετε (προσοχη βέβαια στην υγεία μας)
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝ ΤΟΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ο καθένας τρώει ότι θέλει τζαι φορεί ότι θέλει. Εν είπα κάτι άλλο. Αλλά πρέπει να σεβόμαστε τζαι ότι ο καθένας μπορεί να λαλεί τζαι ότι θέλει (χωρίς ύβρεις)….

      Για αυτό τζαι εγώ θεωρώ γελοία την υποδούλωση στην μόδα τζαι το φορώ ότι φορούν στα περιοδικά έστω τζαι αν φαίνουμε γελοίος μέσα. Κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί. Δικαίωμα του να διαφωνεί δικαίωμα μου τζαι εμένα να περιπαίζω τις με το ζόρι Adriana Lima. Πρόσεχε να περιπαίζω όχι την εμφάνιση τους αλλά τις ενδυματικές τους επιλογές

      Όσο για την μπηχτή για τέλειους μπλόκερς? Μάλλον άστοχη. Εν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Κάθε άλλο.

      Διαγραφή
  19. Φονιάδες των κολάν
    ζαχαροπλάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Ανώνυμος Apr 10, 2012 05:10 AM.

    Έχω το δημοκρατικό δικαίωμα να σχολιάζω τις χοντρές και τους χοντρούς όσο θέλω. Το πολιτικαλ κορρέκτνες με αποτρέπει από το να παρασύρω με τα σχόλιά μου άλλους σε βια. Μήπως παρακίνησα οποιονδήποτε να διαπράξει βια εναντίον των χοντρών;

    Επιθυμώ μια κοινωνία η οποία έχει ορθολογιστικά αντανακλαστικά. Και αυτογνωσία. Δηλαδή:

    Όταν μια χοντρούλα δεν έχει την αυτογνωσία και περιφέρεται στην παραλία με μπραζίλιαν με αποτέλεσμα να ξεχύνονται οι μίλλες της σαν πίδακας, τότε η ορθολογιστική μου αντίδραση είναι ο αποτροπιασμός.

    Στο κάτω κάτω, αν σου αρέσουν οι χοντρές με μπραζίλιαν αυτό είναι δικό σου θέμα. Μπορείς να αρχίσεις να συχνάζεις στο Μακντόναλντς στον Πρωταρά. Θα καλοπεράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μήπως παρακίνησα οποιονδήποτε να διαπράξει βια εναντίον των χοντρών;" xaxaxaxa!! efyrtika

      Διαγραφή
  21. critic, pisteuw ena signwmi to ofeileis..

    parakoloy8w me poly endiaferon to blog soy edw kai poli kairo kai to parakseno einai pws oudepote edeikses ratsistiki symperifora, to anti8eto!
    mporei na min to katalabaineis, alla POTE den paizeis me to baros toy alloy (kai me toys "ili8ious" gia sena mixanismous amynas toy). Agnoeis pws otan kapoios "akolou8ei ti moda" mporei na to kanei aplws kai gia na niw8ei pws anikei kapoy, mazi me toys "fysiologikoys"... Aytos mporei na einai la8os tropos kai adieksodos, alla den prepei na ton koroideyoume kai na ton ek8eiazoume.
    Na xairesai poy o 8eos soy edwse ti gnwsi kai tin kritiki gia na min pagideyesai se tetoious fauloys kykloys, poy mono kata8lipsi kai aytolypisi ekfrazoyn, oxi gelia...

    Anna Georgiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα δεν νομίζω ότι έθιξα κάποιον για το βάρος του. Τις επιλογές του κρίνω. Αν δεις και προηγούμενα μου ποστ μου θα δεις ότι ειρωνεύομαι και άλλες ηλίθιες κατά την άποψη μου επιλογές μόδας όπως τα φανελάκια Πόλο με το αππαρί το τεράστιο που είπα πιο πάνω.

      Αλλά δεν πιστεύω ότι οφείλω συγνώμη γιατί δεν έθιξα κάποιον για την εμφάνιση του αλλά για τις ενδυματολογικές του επιλογές. Δηλαδή αν εγώ δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι όταν φορώ ένα συγκεκριμένο παντελονάκι θα φαίνομαι έτσι http://media.tumblr.com/tumblr_lophnlJKFP1qjz65o.jpg και με κοροϊδέψει κάποιος θα πρέπει να ζητήσω τον λόγο;

      Γενικά εγώ σαν άτομο ανέχομαι την κριτική αλλά και την κοροϊδία και το περιπαίξιμο από τρίτους. Όλες σχεδόν οι φιλικές μου σχέσεις έχουν αυτόν τον χαρακτήρα. Περιπαίζω τζαι περιπαίζουν με. Αρέσκει μου τζαι ζητώ το. Αν δεν μου την πει κάποιος για λίγη ώρα πάω τζαι τρίφκουμαι πας την βέρκα του βοσκού για να ακούσω. Την πολλή σοβαρότητα βαρκουμαι την. Τούτο κάμνω τζαι στο μπλογκ πολλές φορές.
      Εν νομίζω ότι λίο χιούμορ για τα ρούχα κάποιου εν λόγος για συγνώμη.

      Διαγραφή
  22. Να τρως άμα πεινάς τζαι να πεινάς πιο λλίον11 Απριλίου 2012 στις 1:50 μ.μ.

    Critic

    Μεν ππέφτεις στην παγίδα της Άννας. Δεν έχεις "ρατσιστική" συμπεριφορά γιατί οι πασιές δεν είναι "ράτσα". Μπορεί να κάμνεις κάποια διάκριση εις βάρος τους αλλά σε κάθε περίπτωση έν την αλήθκιαν που λαλείς.

    Ήδη οι πασιές έχουν κάτι εις βάρος τους: Το βάρος τους.

    Τζαι αν ένει μηχανισμός άμυνας να φορούν οι πασιές μπραζίλιαν, τότε δεν θέλω να ξέρω ποιός εν ο μηχανισμός επίθεσης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΦάνηκεν πως σου αρέσκουν οι παστές που τον τζαιρό που εκθείασες τον ανύπαρκτο κώλο της Πίπας. Γούστα! Εμείς είμαστε του πιο τροφαντού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή