CYPRUS CRITIC

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι μόνο η αρχή



Έτσι είπε ο γλινιασμένος. Ήδη φαντάζεται κόμματα βουλή υπουργεία και άλλα πολλά. Η ουσία όμως είναι μια. Δεν πέρασε δεύτερο γύρο και γλύτωσε η Κύπρος από την χειρότερη και πιο επικίνδυνη υποψηφιότητα στην ιστορία της.

Η Βαρβάρα συγκινημένη χειροκροτεί μετά που την ευχαριστεί ο Lie Lick Ass και ο Ορφέας (άκου ρε όνομα ρε) χειροκροτεί όπως του έμαθε ο μπαμπάς του.

Η ουσία όμως είναι μια. ΑΠΕΤΥΧΕΣ. Να σου γυρίζει ρε…


Υ.Γ.1 Ααααα ρε μεγάλε Στυλιανίδη…. Αν ήσουν στο προσκήνιο ο Συναγερμός θα ήταν πολύ διαφορετικός. 

Υ.Γ2 Ναι τελικά έριξα Λευκό 

Υ.Γ.3 Όπως είπε και ο Κώστας Κωνσταντίνου του Πολίτη στο 107.6: «Ο Γιώργος Λιλλήκας με το ποσοστό του 25%, αξίζει άραγε της ίδιας αντιμετώπισης και σεβασμού που έδειξε ο ίδιος στη μειοψηφία του ΝΑΙ το 2004;»


8 σχόλια:

  1. zitw i apoxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    petros o proteleutaios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ για τον Στυλιανίδη. Ελπίζω να μεν αναλάβει ο Φούλλης την Προεδρίαν του Συναγερμού. Με τα ππιριλλόμματά του τζιαι τζείνην την φτιαχτήν συμπεριφοράν του, παίζει το σοβαρος τζιαι αγανακτισμένος, μόνον ζημιάν προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα αναλάβει η Ελένη Θεοχάρους τον Συναγερμόν

    Ή ο Λεφτέρης.

    Εκτός που αν τον προορίζουν για τον Παχνιώτην που θα καθαρίσει την Κύπρον που την ζωοφιλίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Aceras

    Παίζε το ππιριλλιν σου ώσπου μπορείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όντως φίλε Κρίτικ ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι από τους πιο αξιόλογους της πολιτικής σκηνής σήμερα. Το ότι δεν είναι σε προσκήνιο, αυτά είναι και τα λάθη του ΔυΣη σαν και αυτό που βάλανε το ΔΗΚΟ στην συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά άκυρη η ανάρτηση σου Κριτικ. Ξαναδιάβασε τα αποτελέσματα των εκλογών πιο ήρεμα για να καταλάβεις ότι δυστυχώς ο Λιλλήκας επέστρεψε για να μείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ναι...

    Αλλά γιατί εν άκυρη η ανάρτηση; Είπα ότι απέτυχε...Τζαι που την στιγμή που εν επέρασε δεύτερο γύρο απέτυχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή