CYPRUS CRITIC

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το παιδί του λαού

Κλαίει ο λαός. Με μαύρο δάκρυ. Σόριν με κόκκινο. Κλαίει γιατί ο ανεπανάληπτος Δημήτρης Χριστόφιας ο καλύτερος πρόεδρος πού είχε αυτή η χώρα από ιδρύσεως της είναι χρεοκοπημένος. Κλαψ λυγμ....
 
Επάττησε το μωρό το μαουλάτο. Κλαψ λυγμ.....
Εφκήκε πρόεδρος για να σώσει τούντη χώρα τζαι φκήκε τζαι ζημιωμένος. Κλαψ λυγμ.....
Έχασε 173,803 ευρωπουλάκια αυτή την πενταετία. Κλαψ λυγμ....
Ήταν βλέπετε το δώρο του προς την πατρίδα. Δεν φτάνει που παρέδωσε ακόμα και την ψυχή του για το καλό τούντου τόπου που θωρεί μόνον πυρρά εφκαλεν τζαι loss ενώ άλλοι στην θέση του τρων τζαι σπάζουν. Κλαψ λύγμ....
Μπράβο Δημήτρη.
 
Ο Δημήτρης εφκήκε ζημιωμένος αλλά άλλοι εκερδίσαν. Ποιοι;
 
Το ζεύγος Νίκου Μούδουρου και Χριστίνας Χριστόφκια έφκαλεν 306,000 σε μισθούς. Σε μισθούς της Χριστίνας που μπήκε στον ΘΟΚ μετά από εντολή του παπάκη και σε μισθούς του Μούδουρου τον οποίο εργοδότησε ο πεθερούλης. Επίσης πήραν 51,260 σε επίδομα αυτοστέγασης...What the fuck is that???, τζαι εγώ γιατί εν πιάννω;;;; Άσε τα δώρα γάμου. Τέλος πήραν και καθαρό δώρο 150,000 από τον παπάκη.
 
Ο κοτσούθκιας ο Χρίστος πήρε δώρο που την mummy and daddy 18,000 cash να έσιει να ποσκολιέται τζαι 490,000 δώρο διαμέρισμα.
 
Η low profile Μαριάννα έφαντην (γιατί εν low profile) τζαι έπιασε μόνο 80,000 cash. Τούτο μπορεί να εν τζαι αιτία χωρισμού Παναγιώτη μου.
 
Το κόμμα επίσης έπιασε 260,000 σε δωράκια του Δημητράκη.
 
Δηλαδή σε πέντε χρόνια ο Δημητράκης έκαμε δώρα αξίας 1,000,000 σε παιδιά και κόμμα. Έξω τα έξοδα του. Ποία έξοδα του δηλαδή; Δαμέ έπιανε επίδομα εξωτερικού κάθε φορά που έφεφκε που την Κύπρο με το Learjet του.
 
Επίσης εν μας είπε για την περιουσία του γενικά. Οι άλλοι εφκάλαν στην δημοσιότητα τζαι τα υπόλοιπα περιουσιακά τους στοιχεία (λέμε τώρα!!!). Ο Δημητράκης οχι.
 
Που είναι τα ακίνητα του; Οξά εν σε τσαντίρι που μινείσκει στο Κελλάκι όπως τον σύντροφο Καντάφι. Τζαι Δημητράκη μου ΟΧΙ διαφωνώ με την δήλωση σου ότι «αυτό είναι η καλύτερη  απάντηση στην ακατάσχετη ψιθυρολογία και την κατασυκοφάντηση που αναπτύχθηκε εδώ και καιρό σε ότι αφορά το θέμα». Μας δίνει μάλιστα το έναυσμα για περισσότερη ψιθυρολογία και συκοφαντία. Εγώ ας πούμε τόσο τζαιρό εν είχα σχολιάσει το θέμα. Τωρά εκούρτησες με.
 
Γιατί πρώτον εξέδωσες ελλιπή στοιχεία. Και δεύτερο και πιο σημαντικό, οποιοσδήποτε έχει την δυνατότητα να κάμει δώρα αξίας 1,000,000 μέσα σε διάστημα 5 χρόνων δείχνει ότι κρατά τα μαννά του!!! ΤΑ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ!!!
 
Για αυτό αστο κλάμα. Έφαες τζαι εσού τζαι έσπασες. Παιδί του λαού.
 
Αγια ολάν

19 σχόλια:

  1. μα εν τα εδιαβασες ουλα νομιζω,γραφει και για το Κελλακι,τα λεφτα που εδοκε και εκαμε ανακαινιση και οτι χρωστα και 200000 του Μιλτιαδη,τουτο που το βαλεις?
    τουτο το επιδομα αυτοστεγασης ενδιαφερει με και μενα,χρειαζουμε καμια 40000 να τελιωσω το σπιτι μου

    Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνωμη αλλα τωρα ειδα οτι γραφει αναρτηθηκε στις 5 25, μα το πρωι???εβλεπες το ονειρο? :-)

    Mαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έδωσεν τα "αναλυτικά" ρε. Αλλά εξακολουθεί να μεν πείθει.
    Που τη στιγμή που θεωρεί "ζημιά" για λλόου του την (εθελοντική) παραχώρηση δώρων και ακινήτων στα παιθκιά του, τα άλλα ούλλα περιττεύουν...

    Έτην δαμέ αναλυτικά: http://pdf.kathimerini.com.cy/docs/CAPITAL_STATMENT_D_E_CHRISTOFIA.pdf

    Με έσοδα 900 σιηλιάες τζαι έξοδα 500 σιηλιάες (η μεταβίβαση του ακινήτου ΔΕΝ είναι εκροή μετρητών) σημαίνει ότι μινήσκει έναν υπόλοιπο 400 σιηλιάες χοντρά-χοντρά. Στην τράπεζα έχουν 180 σιηλιάες. Οι υπόλοιπες 220 σιηλιάες εν μες το αρμάριν;

    Η κυρία Έρση είσιεν έναν παλιόν Σιτροέν το οποίον αποσύρτηκεν το 2005. Με δεδομένο ότι έχουν δηλωμένο πως εν έχουν αυτοκίνητα, πώς εκινείτουν τα τελευταία 8 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άμαν τρέσιει η πικραντέρία του Κυπραίου κρούζει που τζιαμαί που ρέσσει. Άμαν δέ καμμά το έναν του μμάτιν να μεν θωρεί να μεν θωρεί τα σκατά απόβλητα των δικών του ιδεών για να δακτυλοδείξει τα κότσιρα που θωρεί στους άλλους με απωθεί αφάνταστα.

    Εν ενδιαφέρον τούτον το άρθρον σου διότι δείχνει ώςπου φτάννει τον αννοιχτόν σου αμμάτιν κουμπάρε κρίτικ. Δεν κριτικάρο το περιπαιχτικόν σου ύφος διότι αρέσκει μου, έσιει έξυπνες ατάκες τζιαι είναι τζιαι έντιμον διότι περιπαίζεις με τον ίδιον τρόπον τζιαι τον εαυτόν σου. Θεωρώ το μεγάλην αρετήν. Το ότι αντιπαθείς τον Χριστόφκιαν τζιαι το συνάφιν του επίσης σεβαστόν. Κάθε αντιπάθεια έσιει βαθκιειούς λόγους που αντζίζουν τες ερωτικές περιοχές του εγκεφάλου. Το ότι μισάς τους έτσι εν σημείον ότι είσαι ζωνταντός τζιαι μπορεί τζιαι να ερωτεύκεσαι, πράμαν που εν δύσκολον πάλε να έβρεις σε μιαν κοινωνίαν που ερωτεύκεται με ψηφιακά ή αφηρημένα σύμβολα όπως το χρήμαν ή τα φέιζμπούκ φανταστικά όντα.

    Φίλε μου 1 000 000 € έσσοδα σε πέντε χρόνια μαζί με το εφάπαξ της σύνταξης είναι ο μισθός ενός ανώτερου δημόσιου υπάλληλου. Η θκειά μου η Μαρούλλα που ήταν διευθύντρια σε σχολείον με άντραν κατώτερον υπάλληλον της Λαϊκής είχαν έσσοδα παραπάνω που το ζεύγος Χριστόφκια σε πέντε χρόνια τζιαι η ανηψιά μου η Χρύσω έπιασεν παραπάνω δώρα για να χτίσει σε ιδιόκτητον οικόπεδον όχι στον αέραν του σπιθκιού της μάνας της να την έσιει πελάν ώσπου να πεθάνει.

    Αν έπιαννες ευκαιρίαν που τον Χριστόφκιαν για να κρίνεις την κενότηταν της κυπριακής μεσαίας τάξης, είτε δημόσιοι είτε ιδιωτικοί που δουλεύκουν σαν σους χάχες μιαν ζωήν τζιαι δεν ηξέρουν τί να κάμουν τα λεφτά τζιαι κάμνουν μαξιλαρούθκια των παιθκιών τζιαι των αγγονιών τους, ήσιαν να ήμαστιν που το ίδιον χωρκόν σκέψης. Το να το πιάσει όμως για να απαξιώσεις προσωπικά μιαν οικογένειαν, έστω τζιαι αν εν δημόσια πρόσωπα το θεωρώ χοντροκομμένον λαϊκισμόν του ιδίου επιπέδου με τζιείνους τους άλλους που ξέρεις τζιαι αηδιάζεις τζιαι σύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κείμενον σου είναι απαράδεχτον (θα έπρεπεν τζιαι για τα δικά σου τα στάνταρ) διότι παραμορφώννει μιαν πραγματικότηταν για να διαβάλει τζιαι να απαξιώσει μιαν πολιτικήν στάσης ζωής.

    1. Αν ο Χριστόφκιας έσιει κόρην που εν παθκιασμένη τζιαι καλή ηθοποιός δικαιούται να την πιάσουν στον Θοκ όπως ο κάθε πολίτης, δικαιούται να κάμει καριέραν, δικαιούται να λάμψει αν έσιει ταλέντον. Τα άλλα είναι πικραντερίες τζιαι αζούλες. Έσιει τζιαι θκυό άλλα παιθκιά που δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Άρα πού εν το πρόβλημαν σου. Κάμε άρθρον να πεις πόσον κακή ηθοποιός είναι για να μπορεί ο άλλος να σου απαντήσει τζιόλας.

    2. Αν έπιασεν η κόρη του Χριστόφκια έναν που τους καλλύττερους τουρκολόγους που έφκαλεν το πανεπηστήμιον Κύπρου, δεν ηβλέπω γιατί να μην ήταν η καλλύττερη λύση για τον Χριστόφκιαν να τον εργοδοτήσει στην υποστηριχτικήν ομάδαν της διαπραγμάτευσης του Κυπριακού. Έπιασεν τον μόλις εκλέγην ο Έρογλου τζιαι αρνήτουν να μιλά εγγλέζικα τζιαι δεν έθελεν ο Χριστόφκιας να βασίζει την κρίσην του πάνω σε μεταφράσεις ξένων προς τες ιδέες του. Θα μπορούσες αντίς να τον κατακρίνεις να τον συχχαρείς που τον έπιασεν με μισθόν κλίμακας Α8 ενώ άξιζεν παραπάνω σσύφφωνα με τα ακαδημαϊκά του προσόντα. Αν ηθκιαβάσεις δε τα άρθρα του στο CyprusNews θα αντιληφτείς ότι εκτος που μεταφράσεις τζιαι εσσωτερικές πολιτικές αναλύσεις για στήριξην της διαπραγματευτικής ομάδας προσφέρει τζιαι πολλά στον δημόσιον διαλογον για την αντίληψην αυτών που συντελούνται στην τουρκικήν κοινωνίαν.

    3. Αφού ενδιαφέρεσαι τόσον πολλά για το τί κάμνει τον μισθόν του ο καθένας, θα έπρεπεν αφού ζεις σε μιαν διχτατορίαν των μέσων που σκουλλήζουν κάθε πληροφορίαν που δεν εξυπηρετεί τον καπιταλισμόν τζιαι την κάσταν των 50 οικογενειών που κατέχουν τον μισοόν πλούτον του τόπου να σκαλίσεις τζιαι να μάθεις ότι στο ΑΚΕΛ υπάρχει ταμείον αλληλεγγύης, έναν είδος εσσωτερικού ταμείου προνοίας, οπου τα δημόσια πρόσωπα καταθέτουν όλα τα έσσοδα σε εφάπαξ τζιαι τα μοιράζουνται με τους αφανής αθρώπους που εθκιαλέξαν να αφιερώσουν την ζωήν τους στην πολιτικήν. Το εφάπαξ του ο Χριστόφκιας θα το μοιραστεί με τον Βενιζέλον Ζαννέττον ή με τον Γιαννάκην τον Κολοκασίδην, ή με τον Βαλανίδην τον Λεμεσιανόν που δεν εδιεκδικήσαν δημόσια αξιώματα. Θα έπρεπεν να ξέρεις επίσης ότι ο κύριος λόγος που αποβληθήκαν οι Τυρίμος, Χριστοδουλίδης και σία τζιαι εσύναξεν τους ο Λιλλήκκας είναι ότι εκάτσαν τα ριάλλια πούγκαν τζιαι δεν τα εβάλαν στο ταμείον αλληλεγγύης όπως ήταν η συφφωνία όταν εβάλαν υποψηφιότηταν.

    4. δεν ηξέρω πως τζιαι με τί διάθεσην εθκιάβασες τα στοιχεία, εθκιάβασα τζιαι τζιαι γώ, αλλά γράφει με λεπτομέρειαν τα περιουσιακά του στοιχεία. Έχει λίσταν με τους λοαρκασμούς τζιαι με τα ακίνητα που έχει. Το ότι δεν έχει επιχειρήσεις όπως οι άλλοι πολιτικοί είναι ότι δεν έχει διότι δεν είναι μες την κουλτούραν των ακελικών. Γράφει με λεπτομέρειαν ότι επούλησεν έναν χωράφιν που εκληρονόμησεν η Έλση στο Πελέντριν 6000 λίρες τζιαι αγόρασεν έναν ισάξιον στο Τζιελλάτζιν που εν πιο κοντά που την Λευκωσίαν, εγόρασεν έναν λυόμενον τζιαι έκατσεν το μέσα, έβαλεν τζιαι τα λεφτά που του εστοίχισεν η ανακαίνηση όταν άρκεψεν να ξιφτίζει, έβαλεν τζιαι το σπίτιν που κατοικοί τζιαι πόσα το αγόρασεν, το οποίον εκληροδότησεν σε τζιείνους που θα τον γεροκομήσουν. Πού εν το πρόβλημαν σου;

    5. Δεν έσιει αυτοκίνητον διότι δεν το εχρειάζετουν αφούς ο πρόεδρος της βουλής τζιαι ο πρόεδρος της δημοκρατίας έχουν αλεξίσφαιρα οχήματα για λόγους ασφαλείας ενός ωρισμένου στάνταρ που καθορίζεται που τα σχέδια υπηρεσίας τους. Αν έσιεις πρόβλημαν με τα αυτοκίνητα των δημοσίων λειτουργών, να πα να έβρεις τον βουλευτήν που εψήφισες τζιαι να του ζητήσεις να καταθέσει σχέδιον νόμου για άλλου τύπου αυτοκίνητα όπως έκαμα τζιαι γώ τζιαι να μεν απαξιώννεις τον Χριστόφκιαν ή τον Κληρίδην που κάμνουν χρήσην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6. Μέσα στα δώρα, εκτός που 18 σσιλιάδες τον χρόνον, είσιεν που το 10 τζιαι δά 10 % των εισοδημάτων του εθελοντικήν εισφοράν στο κράτος σε μορφήν εθελοντικήν μείωσην του μισθού του. Εζήτησεν το ίδιον τζιαι που τους υπουργούς, τζιαι που ανώτερους δημοσίους υπαλλήλους που κερδίζουν τον ούτσιαλην τους. Εζήτησεν τζιαι που τα κέρδη των επιχειρήσεων με την ιδέάν "άμαν έρκεται ο σιειμώνας, θωρείς την κρυάδαν τζιαι μοιράζεσαι τζιαι το πάπλωμαν" ελπίζοντας ότι έτσι θα εσυγκράταν τα δημοσιονομικά για να αποφύγει τα μνημόνια. Η δεξιά απόρριψεν τούτα τα μέτρα, οι μόνοι δημόσιοι που ερίξαν τον μισθόν τους ήταν οι ακελικοί υπουργοί, η βουλή απόρριψεν τον νόμον σιοντώννοντας εφτά κάρα λάσπην για τους φορομπήχτες για να έρτουν να τον κατηγορούν για αδράνειαν τζιαι καθυστέρησην τζιαι να δεχτούν 12% φορολογίαν τζιαι 17% που εν να έρτει με το μνημόνιον. Τζιαι 30% αναγκαστικήν τζιαι όχι εθελοντικήν μείωσην των μισθών. Το αμμάτιν σου εν άρπαξεν τούτην την λεπτομέρειαν που την δήλωσην. Αλλά για σέναν αυτή η οικονομική φιλοσοφία είναι αχαπαροσύνη, ενώ η δική σου είναι το μέλλον της αθρωπότητας,
    Στην ουσίαν δεν κατάλαβα που εν το πρόβλημαν σου που έναν ανώτερον δημόσιον υπάλληλον που έδωσεν ούλλα τα λεφτά που εκέρδισεν που τον μισθόν του στα παιθκιά του τζιαι σε έναν ταμείον αλληλεγγύης με άλλους εργαζόμενους στον ίδιον οργανισμόν που τον εργοδότησεν.

    Στην ουσίαν επίσης διαφωνώ μαζίν σου, παρόλον που απολαμβάννω το ύφος, με την απαξίωσην των δημοσίων προσώπων τζιαι των πολιτικών. Άυριον αν παν κακά τα πράματα τζιαι πιάσετε μες τον κώλον μιαν διχτατορίαν ενός λαϊκιστήν που θα έρτει να σώσει το έθνος, θα του φυσάτε τζιαι δεν θα κρυώννει. Θα σου κλείσουν τζιαι το μπλογκ, τζιαι εγώ θα καταδικαστώ σε πλήρην εξορίαν που την Κύπρον που μου αρέσκει ο ήλιος τζιαι οι αθρώποι άμαν δεν μιλούν πολιτικά ή για χρήματα. Τα πράματα εν πολλά δύσκολα, διότι εν δύσκολα σε ούλλην την Ευρώπην τζιαι άλλους πολιτικούς που αυτούς που υπάρχουν δεν έχουμεν για να πάρουν αποφάσεις τζιαι να αντιμετωπίσουν τούτα ούλλα τα πρωτόγνωρα.

    Έκατσα τζιαι έγραψα του τούτον ούλλον το συναξάριν από εκτίμησην τζιαι όχι από κατζίαν διότι είναι που τα λλία μπλόγκ με τα οποία επικοινωνώ ακόμα τζιαι δεν θέλω να σε χάσω τζιαι σέναν :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζιαι κάτι άλλον που μπορεί να σε κάμει να χαρείς. Έμαθα που σίουρην πηγήν ότι στα ανώτερα στρώματα της Κυβέρνησης (μιλώ για την Ευρωπαϊκήν Επιτροπήν) ειπώθηκεν ότι αυτήν την φοράν η μπάλα θα μπεί στο καλάθιν με το Κυπριακόν.

    Λοιπόν, αντίς να βουννάτε λάσπην πας το Ακέλ τζιαι τα σύμβολα του, επιδράστε πας τους αθρώπους που έχουν τες ίδιες ιδέες μαζίν σας ώστε η λύση πον να προτείνουν να τους αρέσκει τζιαι τζιείνους, διότι χωρίς την Αριστεράν, όποια τζιαι να σας έλαχεν, λύσην γιοκ. Τζιαι χωρίς λύσην θα γινεί πόλεμος τζιαι θα την φάμεν ούλλοι πάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιας τζαι εσυναφέραμεν "ταμεία αλλυλεγγύης":

    Πεντακόσια δεκαπέντε πρόσωπα έλαβαν επιταγή από το περιβόητο Ταμείο Αλληλεγγύης του Προεδρικού, το οποίο μοίρασε €541.985 λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι εφημερίδες «Φ» και «Π».

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο πρώτες επιταγές από αυτό το Ταμείο εκδόθηκαν στις 18/12/2012 προς δύο πρόσωπα και αφορούσαν, η πρώτη το ποσό των €2.500 και η δεύτερη των €14.800.

    Στη συνέχεια ακολούθησε μαζικός διαμοιρασμός επιταγών με ποσά των €1.000, €800 και €500. Ερωτηματικά δημιουργούν και οι ημερομηνίες. Στις 25/1/2013 εκδόθηκαν 151 επιταγές των €1.000 και €800.

    Στις 8/2/2013 εκδόθηκαν 119 επιταγές κυρίως των €800 και €500 ενώ στις 15/2/2013, δηλαδή δύο μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, εκδόθηκαν τέσσερις επιταγές, δύο των €1.000 και δύο των €500.

    Η σύνδεση με τις προεδρικές εκλογές γίνεται ακριβώς γιατί δεν υπάρχει καμιά άλλη εξήγηση για το γεγονός ότι όλα τα χρήματα διανεμήθηκαν προεκλογικά, ενώ ακόμα και αν κατέληξαν σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη, δεν εξηγείται πώς προέκυψαν οι ανάγκες προεκλογικά, όταν η κρίση υπήρχε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

    Πάντως, η νέα Κυβέρνηση δεν βρήκε κανένα στοιχείο στο Προεδρικό, που να δικαιολογεί τη μαζική έκδοση των επιταγών ή τα κριτήρια για τους παραλήπτες. Η Βουλή προσπαθεί να εντοπίσει ποια είναι τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής για να τα κλητεύσει να λογοδοτήσουν στην Επιτροπή Ελέγχου, που θα εξετάσει το θέμα. Μέχρι χτες δεν εντοπίστηκε τέτοια επιτροπή.

    Την εποχή, δηλαδή, που κορυφωνόταν ο προεκλογικός αγώνας για τις προεδρικές εκλογές. Στο διάστημα αυτό, εκδόθηκαν συνολικά 540 επιταγές σε φυσικά πρόσωπα που αντιστοιχούσαν στο ποσό των 522.186 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ταμείο Αλληλεγγύης, το οποίο θα τεθεί σύντομα στο μικροσκόπιο της Βουλής, δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2008 και αποκλειστικό δικαίωμα έγκρισης των αιτημάτων διατηρούσε ο τότε Πρόεδρος, Δημήτρης Χριστόφιας.



    Το περιβόητο "ταμείο αλλυλεγγύης" εσυστάθηκε το 2008 και ελειτουργούσε για 5 χρόνια. Όλως παραδόξως όμως, το 96% των χρημάτων του, εδοθήκαν 1 μήνα πριν τες Προεδρικές εκλογές...γιατί άτζιαπις σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα δε με ενδιαφέρει το ύψος των εισοδημάτων του. Μπορεί να τα άξιζεν, μπορεί όχι. Ούτε με ενδιαφέρουν τα κοπελλούθκια του, μπορεί να είναι οι καλύτεροι, και απλώς να τους εβοήθησεν. Μικρό το κακό.

    Με ενοχλεί το περιπαίξιμον: δεν γίνεται να μπήξεις κεφαλαιουχική μεταφορά στην ...πλευρά των εξόδων! Είναι επίσης ύποπτα κάτι περίεργα στρογγυλά ποσά. Οι λογιστές του είμαι σίγουρος προτίμησαν να μη χάσουν ένα πελάτη ή και φίλο παρά να κάνουν τη δουλειά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν λαλείς πάλε καλά που εν εδήλωσεν τζαι μισόν εκατομμύριον μες τα έξοδα του ο γιος του ως "απώλεια χρήσης" αφού το διαμέρισμαν του απολαμβάνουν το οι γονιοί του (τζίνοι που όταν το εμεταβιβάσαν, εθεωρήσαν το σαν έξοδο)...

      Διαγραφή
  10. profanws en eida oulla ta stoixeia giati to part me ta akinita en to ivra i wra 5 to prwi pou to dievaza... To 8ema mou einaisto telos.. Kapoios pou kamnei se mia 5aetia dwra a3ias 1000000 den einai gia lipisi... Episis pls as min poume parapanw gia to tameio allileggis kai tin xrisi tou...telos maria oh yes kala.eides 5:30 to prwi.. To prwto imixrono twn agonwn nba en panta vareto tzai prepei na kamneis allo kati gia na men potzimi8eis wspou na arxisei to deutero half

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποσον αστειον ακουεται (για ακομα μια βολαν) που ο YESMAN εσιει περιουσια 2 εκατομμυρια.....


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύντροφος έσιει περιουσία -180,000

      Διαγραφή
    2. Ενιξερω ποσα εσιει....Εφκαλε την στη φορα.
      Ο γεςμαν οι μονο ειπε ψεματα εφαεν για 2η φορα τα ριαλλια ανθρωπων.Η πρωτη ηταν το χρηματιστηριο

      Andreas

      Διαγραφή
  12. Φίλε μου ο Χριστόφκιας έκατσεν τζιαι έφκαλεν ούλλην του την προσωπικήν ζωήν σε δημόσιαν θέαν όχι για να κλαφτεί πως έν κρατεί όπως συμπεραίνεις, αλλά γιατί είναι χαντός τζιαι πιάννει στα σοβαρά τζιαι κάθεται τζιαι καγρέφκει που του φκάλλει ο κάθε "σοβαρός" δημοσιογράφος τζιαι η κάθε "σοβαρή" (σκατά) εφημερίδα ότι η κόρη του εφυγάδεψεν έξω που την Κύπρον δκυόμισι εκατομύρια. Λέω χαντός, διότι αν ήμουν εγώ δεν θα εχρησιμοποίουν την μηχανήν που μου σύρνει λάσπην για να προστατέψω τον εαυτόν μου. Τζιαι δεν θα εντζίζετουν ο ναρκισσισμός μου επειδή υπάρχουν στην χώραν μου Χριστόφκιας Watch τύπου μυαλά τζιαι πέννες, ή επειδή έχει αθρώπους που πιάννουν την λάσπην τους για πληροφορίαν.

    Στροβολιώτη εν μεγάλος ο έρωτας σου με τον Χριστόφκιαν τζιαι διερωτούμαι τί θα γίνεις τωρά χωρίς Χριστόφκιαν. Ας ηφκάλει τζιαι ο ηγέτης του κόμματος σου ας είναι τζιαι με στρογγυλεμένες τες σσιλιάες, την περιουσίαν του πριν τζιαι μετά την θητείαν του στο δημαρχείον της Πόλης της Χρυσοχούς (Χρυσοχούς!!!), στο υπουργείον συγκοινωνιών κλπ. Ας ηφκάλει τζιαι ο πρόεδρος που θαυμάζεις τζιαι τες περιουσίες των κόρων του.

    Χαράν ο Κρίτικ που θα έσιει αλλό δύο αναρτήσεις σαν το λουκκούμιν!! :))

    Εγώ πάντως δεν καρτερώ ούτε τζιαι απαιτώ να φκάλει τα ριάλλια του στην φόραν ο Πρόεδρος ο νύν. Καρτερώ να έβρει λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που έχει μπροστά του. Τζιαι ιδίως για το Κυπριακόν, όχι μόνον να έβρει λύσην, αλλά να δημιουργήσει τζιαι συνθήκες πολιτικών συμμαχιών που να μπορούν να την στηρίξουν τζιαι να της διούν τσιάνς να γινεί αποδεχτή τζιαι να επιβιώσει. Προς το παρόν κάμνει σαν την πουτάναν που σιάσιαρεν να ξοθκιάσει το πεντόλιρον που εκέρδισεν τζιαι βουρά να βάλει την χώραν μες το Νάτο που την εκατάστρεψεν πραγματοποιώντας μιαν παιδικήν φαντασίωσην. Φαράζει έτσι κάθε ίχνος ελπίδας να τον εμπιστευτεί έστω τζιαι ένας αριστερός να καθορίσει το μέλλον του τόπου. Κρίμαν. Πως θκιάολον θα λύσει το κυπριακόν τζιαι με ποιόν για σύμμαχον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μες το "ΝΑΤΟ" που λαλείς εν τζαι η Ρωσσία. Η "μητέρα Πατρίδα" κατά τον τέως. Μα εννα μας πελλάνετε σιόρ; Εν ηβρέθεται η ίσια σας!

      Τελικά εμάθαμεν ήντα έγγραφα εκρούζαν καθημερινά μες το φουρνίν του Προεδρικού 3 εφτομάες πριν τες εκλογές;

      Διαγραφή
    2. Καρτέρα να κάμεις συζήτηση μ’ έτσι μυαλά [όπως του πιο πάνω Ανώνυμου], τόση προκατάληψη και ελλειμματική πληροφόρηση και «ό,τι ακούω [σε βάρος της Αριστεράς] πιστέφκω το»!

      Διαγραφή
    3. Τι σχεησην εσιει που εν τζι η ρωσσια? Εν μεγεθη συγκρισιμα?
      Το οτι ο γεςμαν ενιξερει τι λαλει ηταν η περιπτωση με τους εταιρους στην ευρωπην.
      Νομιζει με τα λογια φτιαχνει καταστασεις..
      Μητερα Ρωσια πρωτη φοραν τ ακουω ...Απορω που συχναζεις

      Andreas

      Διαγραφή
  13. Άσχετο… Για ευρωβουλευτής βάλλει όποιος θέλει η πρέπει να ανήκεις σε κάποιο θυγατρικό ευρώκόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή