CYPRUS CRITIC

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Φτάνει μαλακίες

Κλέβουν παιδιά στην Ελλάδα, κλέβουν παιδιά στην Πορτογαλία, γενικά επικρατεί πανικός. Οι κακοί ζητιάνοι οι γύφτοι που κλέβουν παιδιά για να παίρνουν επιδόματα, για να τα βάζουν στα φανάρια να καθαρίζουν παράθυρα και να χορεύουν στους γάμους σαν τες αρκούδες. Επικρατεί παροξυσμός στα μίντια στην Ελλάδα με τα εξαφανισμένα μωρά. Πανικός. Ε τι να μεν ζηλέψει τζαι ο Κυπραίος ο στερημένος προσοχής τζαι σημασίας.
 
Χαμός τζαι στην Κύπρο. Βρέθηκε ο Μικρός Μπέν. Βρέθηκε. Σε εκκλησία όπου ένας αργόσχολος βλακέντιος Κυπραίος έφκαλε τον βίντεο τζαι έστειλε το στην αστυνομία τζαι στα κανάλια. Τζαι η αστυνομία μας η οποία φυσικά και δεν φημίζεται για τα έξυπνα και σπιρτόζικα μέλη της κινητοποιήθηκε. Στα κανάλια χαμός. Εφκάλαμεν τζαι την γέριμη την μάνα του Μπέν να μας μιλήσει. Να μας πει τι ρε μια γενέκα που έχασε το γιο  της πριν 2 δεκαετίες. Έννεν κρίμα ρε να την χρησιμοποιείτε για δημοσιότητα.
 
Αποδεικνύεται πόσο χαμηλό πραγματικά εν το επίπεδο. Μετά που μας εκαμετε τα αρχίδια μας παττίσιες εντεκάκιλες μες τες μαλακίες που σκαρφιστηκετε μαζί με τις διάνοιες της κυβέρνησης για τον Δημητριάδη, αρχίσετε τωρά για χαμένους Εγγλέζους που βρέθηκαν στην Κύπρο....Σε εκκλησία μάλιστα.
 
Ρε μαλάκες πραγματικά. Ελείψαν μας τα προβλήματα; Ελείψαν μας τα θέματα να ασχοληθούμε;. Γαμώ το κέρατο μου. Ήρτεν η Τρόικα Κύπρο, εμείς είμαστε παττισμένοι τζαι ζιθκιανεύκουμε λεφτά τζαι εσείς ασχολείστε με τον Μπέν. Που έννεν ο Μπέν!!!! Τι επίπεδο εν τούτο; Είσαστε δημοσιογράφοι εσείς.
 
Θα μου πείτε όπως η κυβέρνηση και ο ηγέτης κάθε χώρας καθρεφτίζει και το επίπεδο των κατοίκων της. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το επίπεδο δημοσιογραφίας. Εννεν λογικό; Ένας λαός ο οποίος είναι παττισμένος γιατί να ασχολείται με έτσι θέματα; Επίσης μια κυβέρνηση η οποία δέχεται την Τρόικα για αξιολόγηση του μνημονίου αυτή την εβδομάδα πως γίνεται να σπαταλά resources για να δεχτεί με τιμές αρχηγού κράτους κάτι κόκαλα κάποιου καημένου που ξέθαψαν πριν χρόνια.
 
«Η Κύπρος υποδέχεται σήμερα με τιμές αρχηγού κράτους την τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα. Στόχος της μεταφοράς στην Κύπρο της Τιμίας Κάρας είναι η τόνωση του θρησκευτικού αισθήματος, αλλά και η οικονομική ενίσχυση της αναστύλωσης της κατεχόμενης Μονής Αποστόλου Ανδρέα. Η Τιμία Κάρα θα μεταφερθεί το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας με στρατιωτικό αεροπλάνο C-130, της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Σήμερα, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία η τελετή άφιξης, από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη»

Φτάνει μαλακίες ρε..... ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....
 
Προσγειωθείτε επιτέλους στην πραγματικότητα. ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....

9 σχόλια:

  1. θα ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρόεδρο της βουλής, με τους αρχηγούς των κομμάτων, ακολούθως θα καταθέσει στεφάνι στον τύμβο της μακεδονίτισσας και στα φυλακισμένα μνήματα, ενώ πριν αναχωρήσει για την Πάτρα θα φιλοξενηθεί στα στούντιο του ρικ για συνέντευξη με την Αιμιλία.

    εν για την κάρα που λαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lol με την προτελευταία παράγραφο, αλλα πόση τραγικότητα επί της ουσίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E καρά τα κόζια? για όνομα του θεού, πόσο ζοπποι είμαστεν στο κολοisland?

    We are μουλλάες, μουτjaxetin, παττισμενοι, πορτιες, τjιε προπαντως μαλακες.

    Αγία καρά ιμιςh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε ταυτοποίηση της κάρας με μέθοδο του DNA. Σκεφτείτε να είναι του Παύλου ή της Μαρίας της Μαγδαληνής; Προτείνω να μαγειρέψουμε την πιο μεγάλη μακαρονάδα και να την φάμε για να τονωθεί το στομαχικό φρόνημα του λαού. Τα υπόλοιπα είναι βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκάλυψες με με την κάρα. Καλού κακού να αποφεύγω την περιοχή Ελαιών άμπα τζιαι πήξω μέσα στην κίνηση των "πιστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρατικές τιμές δεν πρέπει να αποδίδονται για θρησκευτικούς σκοπούς σε κοσμικό κράτος γιατί τότε θα ζητήσω να αποδίδονται τιμές στο θεό Διαμαντίδη, όποτε μας επισκέπτεται. Και απ' ότι φάνηκε στο θεό Μπράμο.

    Μια κάσια με κόκκαλα τα γέρημα. Δεν είναι αρχηγός κράτους. Αυτό και αν αποτελεί exercise in logic (or lack thereof).

    Εκτός αν μπορούμε να αποδίδουμε τιμές που επιφυλάσσονται για πρόσωπα με πραγματική υπόσταση, σε πτώματα που τους αποδίδεται φανταστική υπόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανεί τζαι εν κόκκαλα τα γέρημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε τίποτε, είπες τα εσύ. Θέλω απλά ένα κουπούδι, αν γίνεται, να το κάμω share.

    ΑπάντησηΔιαγραφή