CYPRUS CRITIC

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

The MMP award 20-27/09/2010

Το λογικό και αναμενόμενο αγαπητοί μου (και όχι και τόσο αγαπητοί μου), θα ήταν να αφιερώσω τον τίτλο της βδομάδας στον πρόεδρο και σύντροφο (πάνω από όλα) Δημίτριεφ Χριστόφ για τες νέες πελλάρες που είπε στον ΟΗΕ και για την συνάντηση που είχε με τον πελλό το Αχμαντινετζατ. Κάμνω όμως την έκπληξη, όπως τον ΑΠΟΠ πέρσι με την Αέλ στον τελικό κυπέλλου και διώ τον τίτλο αλλού. Σε ένα από τους αγαπημένου μου. Ποιος είναι; Διαβάστε και θα καταλάβετε. Να σκευτείτε βαρκούμαι καν να το αντιγράψω σκευτείτε τζίνος που έκατσε τζαι εσκέφτηκεν το τζιόλας:

«η αποδοχή της αρχής της σχετικότητας στο δικαίωμα επί της ακίνητης περιουσίας, με την υιοθέτηση του μερικού δικαιώματος αποκατάστασης συγκρούεται με την θεμελιώδη και αδιαπραγμάτευτη θέση ότι τον πρώτο λόγο για την διάθεση και νομή οποιασδήποτε ακίνητης περιουσίας έχει ο νόμιμος ιδιοκτήτης δυνάμει νομίμου τίτλου ιδιοκτησίας».

Ου θκιάολε εκέντησε πάλε ο σσύλλος. Είπε να πει τζαι είπε τούντη φορά. Είσαι μοναδικός εν εσιει δεύτερο πας την γλωσσοκλανιά. Ποιος ένει; Άραγε ποιός;

Ο Γιαννάκης είναι βρε ο Όμηρος. Είναι ο Γιαννάκης και μιλά για την θεωρία της σχετικότητας γιατί ως γνωστόν ο Άλπερτ (ο Αινσταϊν βρε) ήταν θκειος του. Παίρνει πανηγυρικά τον τίτλο του MMP γιατί μπορεί να πει σε 46 λέξεις κάτι που άλλοι λεν σε 6. Γιατί μπορεί να ξεκινήσει να μιλά για μισή ώρα τζαι να κάθεσαι εσύ αποβλακωμένος τζαι να διερωτάσαι καλά ρε τούτος εκατάλαβε τωρά τι είπε. Γιατί τέλος ο σσύλλος μιλά και διεγείρεται. Είναι εμφανέστατο.

Που την άλλη μπορεί να μου πείτε ρε Critic εν εσύ που είσαι μαννός που εν πιάνεις το point του τσιρακουθκιού του γιατρού. Εν πειράζει εγώ ψηφίζω Little Johny Boy Homer MMP of the week και τα μυαλά στα κάγκελα. Για να μάθει να μεν λαλεί μόνο πελλάρες τζαι να κλάνει ασύστολα μες το κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου