CYPRUS CRITIC

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

The MMP* award 24-31/01/2011

Έννα μου πείτε καλά ρε κουμπάρε αλλά εν έσιει άλλους μαννούς τζαι φκάλλεις κάθε εβδομάδα τους τράουλλους;. Ε τι να κάμω ρε κοπέλια που ασταμάτητα κάμνουν την μιαν αρφοσύνη μετά την άλλη. Προχτές ξέθαψαν τάφο τζαι εφέραν τα κόκκαλα Κύπρο. Την περασμένη εβδομάδα ο Tommy B (how much there is to see oooo Tommy B) σε συνεργασία με τον άλλο τον διάνοια τον Αντρέα τον uber δικηγόρο και πολιτικό (ναι εκείνο με τον εξίσου πανέξυπνο γιο) εκάμαν τα σκατά στο ΕΔΑΔ.

Δεν θα μακρηγορήσω μιας και οι βλακείες του Αντρέα στο ΕΔΑΔ είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες. Μετά που εφούλαρε τους Ευρωπαίους με προσφυγές κατά της Τουρκίας θολωμένος από τον φανατισμό αλλά και την απληστία του και τα έκαμε σκατά αφού ως τζαι τζείνοι εβαρεθήκαν μας, κινήθηκε και εκ μέρους της εκκλησίας. Τζαι το πιο αστείο ένει ότι εν κανεί που ήξερε ότι το αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν αρνητικό έκαμε την υπόθεση του ακόμα πιο δύσκολη.

Είπε ότι ο Αρχιεπίσκοπος (Οοοοοοοοοοοο) ενεργεί εξ ονόματος της εκκλησίας και των ενοριτών της και καταγγέλλει παραβιάσεις σειράς άρθρων της σύμβασης μεταξύ των οποίων η μη απόλαυση και πρόσβαση σε ακίνητα της εκκλησίας. Φυσικά το ΕΔΑΔ είπε ότι ο ΟΟΟοοοοο δεν εκπροσωπεί τους ενορίτες της εκκλησίας της Κύπρου. ΣΣσσλααακ. Ρούφα μια. Και επίσης είπε τους αν θέλετε αποζημίωση πιέννετε στην επιτροπή αποζημιώσεων των κατεχομένων. ΣΣσσλααακ. Ρούφα άλλη μια.

Ειλικρινά. Είπαμε την πρώτη φορά εν ήξερες. Εγάμησες μας την επιλογή ΕΔΑΔ με τες μαλακίες σου. Τωρά γιατί εξαναπήες μαζί με τον Μπεεεεε; Εξηγάτε μου να δούμε τζαι εμένα του βλάκα να καταλάβω!!!!

Τι να πω. Ο Μπεεε εσύ και ο γιος σου you deserve each other που λένε και στο Αμέρικα και you complete me που έλεγε και ο Mini Me στο Austin Powers. Είσαστε για να σαστε ρε σβουμ.

Μπράβο Αντρέα μου. Ξέρω ότι εν το πρώτο σου MMP* award αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Ειδικά με τέτοιο διάδοχο είμαι σίγουρος ότι η οικογένεια θα θριαμβεύσει. Όρεξη να χω να σας τα διώ.

* Το MMP award είναι κάτι όπως το MVP (Most Valuable Player) αλλά στην κυπριακή του έκδοση. Είναι ο Most Mannos Player (MMP) of the week. Θα είναι αυτός που με τις πράξεις τα λεγόμενα και την μαννοσινη του ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μαννούς. Θα είναι αυτός που θα ξεπεράσει τον εαυτό του τζαι έννα τα δώκει ούλλα. Στο τέλος της χρονιάς αυτός που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους θα ανακηρυχτεί Most Mannos Player (MMP) of the year. Μιλούμε για μεγαλεία οι πελλάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου