CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Μαρίνος βουλευτής

Ένα νέο τρελό αγόρι εμφανίστηκε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της κυπριακής πολιτικής σκηνής. Ένα αγόρι όμορφο και τρυφερό. Ένα αγόρι τσακπίνικο και δροσερό με χαμόγελο που αφοπλίζει. Ένα αγόρι που είναι τρέλα ειδικά χωρίς φανέλα.
Και το όνομα αυτού Μαρίνος. Όνομα βαρύ αντρικό και sexy. Όνομα νεανικό. Όνομα βγαλμένο από τα 80’ς από μια μάνα ξετρελαμένη με το Γιώργο Μαρίνο.

Η συνταγή γνωστή. Ένα τρελό τρελό παιδί μόνο σε ένα τρελό τρελό κόμμα μπορεί πραγματικά να μεγαλουργήσει. Μα στο ΔΗΚΟ φυσικά που αν πει τζαι γελάσει τους τζαι φκεί εσάστη μια ζωή.

Η Καμπάνια του τρελή και αυτή, μοντέρνα με νέες ιδέες αλλά πάντα με μια πινελιά από την ιστορία και τους αγώνες της μαρτυρικής μας νήσου. Μια καμπάνια όλο βάθος και φαντασία. Απολαύστε την.


Εδώ ο Μαρίνος μας λέει. Hey you Stop. Που πας; Είμαι και εγώ εδώ. Έχω και facebook. Come with me για να την βρεις. Εάν με κάνεις like σου υπόσχομαι μια πενταετία όλο τρέλα και χαμόγελα. Ναι σοβαρά δεν βλέπεις σήκωσα και τα μανίκια είμαι έτοιμος για δουλειά.


Εδώ ο Μαρίνος μας λέει. Hey!! Για κοίτα φοράω και jeans. Δεν είμαι σαν τους άλλους με τα κοστούμια. Έχω μοντέρνες ιδέες. Αλλά όπως βλέπεις είμαι και γυμνασμένος. Με σώμα χτιστό και μαρμαρένιο. (να φανταστείς έσιει που πριν τες φασαρίες του 63 να φάω άμυλο). Είμαι μεν χαμογελαστός αλλά είμαι και σκληρός. Δεν τους χαρίζω την ανοχή μου.


Εδώ ο Μαρίνος μας λέει. Hey για κοίτα. Είμαι νεαρός και cool αλλά όταν χρειάζεται βάζω και γραβάτα. Όταν χρειάζεται μπορώ ακόμα και να αγγίξω τους δύο μου δείχτες μεταξύ τους. Οι υφιστάμενοι πολιτικοί μπορούν; Α; Μπορούν;


Εδώ ο Μαρίνος μας λέει. Hey εσύ γκομενάκι τρελό. Όταν θέλω φοράω και κοστούμι και μου πάει τρελά. Είμαι εύκαμπτος και μπορώ αν θέλεις να τσουλοκάθομαι για ώρες. Δεν είμαι χεσμένος απλά νομίζω ότι φαίνομαι πιο cool έτσι. Επίσης περιττό να σου πώ γκομενάκι τρελό ότι την εχώ ΤΟΟΟΣΣΗΗΗ. Ναι όση σου δείχνω. Και αμάν τελειώσω...Πιιι χείμαρρος εξού και το τρελό λογοπαίγνιο.


Και τέλος εδώ ο Μαρίνος μας λέει. Hey 50αρη 60αρη και λοιποί πατσιόγεροι. Δεν σας ξέχασα. Ψηφίστε και εσείς Μαρίνο. Δέστε σας έβαλα ακόμα και τον Αυξεντίου στο site τι άλλο θέλετε. Μάλιστα έγραψα και άρθρο τρελό για τον Μακάριο αποκαλώντας τον μάγκα με ράσα. Για δές http://marinoskleanthous.com/enas-magkas-me-rasa/

Hey έλα τώρα δώσε μου την ψήφο σου. Εχτός των άλλων είμαι και δικηγόρος -ακαδημαϊκός. Hey

8 σχόλια:

  1. Εγώ νομίζω στις φωτογραφίες θέλει να μας δείξει ότι ξέρει καράτε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι πάει του πολλά το ΔΗΚΟ.

    Μεν ξυάνετε ότι τζιαμέ έσιει μεγάλη παράδοση που τεθκιους «νέους + δίκαιους εκσυγχρονιστές».
    Το ήθος τους όπως τζαι του Μαρίνου δεν τους επιτρέπει να προσπαθούν να κερδίσουν υπεραξία χρησιμοποιώντας την θυσία του Αυξεντίου.

    ματιλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η εμπειρία σε ριάλιτι (στο bar στο mega) βέβαια ούτε καν αναφέρεται, για να μην καταλάβουμε ίσως την media-mania του
    ...αν και θα του φανεί χρήσιμη αν εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κΛΑΙΙΙΙΙΙΩ που τα γέλια! είδικά τούτο εγονάτισεν με
    "Όταν χρειάζεται μπορώ ακόμα και αγγίξω τους δύο μου δείχτες μεταξύ τους."

    What an excellent way to discover the news :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σημεία στίξης δεν χρησιμοποιούνται σωστά στη δεύτερη και τρίτη ατάκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hey… αν δεν σταματήσετε να περιπαίζετε έννα σας καταγγείλω.... Κυρία Κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. hey theikos...hey o marinos einai pronoitikos...dinei pozes stous gluptes na min tin palevoun gia poli otan tha tou ''glufoun'' (me ton glupti) ton antrianta tou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή